< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin argüç -- 7 Temmuz 2018; 23:22:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin argüç -- 7 Temmuz 2018; 23:22:42 > |
hocam merhabalar
1.aylik 1500 lira ile okulda nasil bir yasam standartim.olur? 2.secmeli menu 9.80mis galiba okulun yemekleri nasil doyuluyor mu?disardan yemek istersek.imkanlar nasil kac lira tutar? 3.Burslular hangi yurtlarda kacar kisilik.odalarda kaliyor?yurtlarda yemek tuvalet vs nasil.oluyor?bir de herkes kendi bolumunden kisiyle mi kaliyor? 4.spor salonu havuz vs imkanlar nasil ve ucretli mi? 5.ben iktisat dusunuyorum.iktisat ve isletme de cok tiki var mi? 6.okuldan ucretsiz otobus merkeze gibi.imkanlar var mi? 7.hazirlik nasil cok mu zor? b1-b2 arasi biri hangi seviyeden baslar 8.okulda 2.dil ogrenmek icin imkan var mi? 9.okulu bitirince yurtdisi taninirligi var mi?mesela kanada ya da ingilterede yuksek lisans yapmak istesem yapabilir miyim iyi okullarda? 10.iktisat mi isletme mi?neden? 11.iktisat hakkinda bilginiz var mi? tesekkurler. biraz fazla soru oldu ama bazilari genel.sorular oldugu icin herkese faydali olacaktir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 7 Temmuz 2018; 23:14:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin argüç -- 7 Temmuz 2018; 23:36:9 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin argüç -- 7 Temmuz 2018; 23:56:53 > |
|
|