gelelim kötü taraflarına o zaman. peki fan sesi nasıl? p4 3.0 lga 775 çok sesli çaışıyordu. bununki nasıl?
yatarki hızlı olsun pc ben herşeye razıyım. bastırır parayı su soğutma bile alırım
benimde masaüstünde pek bir fark yok ama oyunlarda ucuyom
neler hissettiniz?duygularınızı alabilirmiyiz
fakat c2d alacaksanız sakın 512 ram ile kullanmayın minumum 1 gb alın
Masaüstündeki farkı da görmek isteyenleri Microsoft Vista'ya alalım
varmı core2duo ile vista kullanan cidden?Bi görüşlerini aktarsınlar bizlere ona göre kuralım
quote:
Orjinalden alıntı: Fixx
Masaüstündeki farkı da görmek isteyenleri Microsoft Vista'ya alalım
Ben kullanıyodum, masaüstü performansı XP'ye belirgin yüksek çünkü çift işlemcide threading yapabiliyor, XP ise iki işlemcinin hızını tek işlemci gibi kullanıyor verimlilik açısından.
Ama benim kullandığım bikaç programda uyumluluk sorunları vardı ondan mecburen XP'ye döndüm, ama Vista'yı özlüyorum, official çıksa da biran önce patch'leri yayınlasalar. Bu arada Vista bi garip, yani XP'ye göre çok güzel, müthiş diyemem ama yine de dediğim gibi şu anda Vista kullanıyor olmayı isterdim, garip.
bende pentium 4 kullanmıştım ve pentium D 945 e geçtim gerçekten farkı hissettim hele core 2 duo ya geçsem tadından yenmez heralde
Am2 3500+'den E6300 geçersem masa üstünde çok fark görebilir miyim?
oyle masa ustunde muazzam bir fark göremezsin. ama uygulamalarda farkını hissedersin ama e6300 3500 coook daha iyi oldgunu kesin
Uygulamalar ve oyunlarda acaip fark var.. Özellikle medieval total war da bariz bi hızlanma söz konusu..