Şimdi Ara

DÜZ LİSE VE ANADOLU LİSESİ ARASINDAKİ FARKLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
21.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

Anadolu lisesi = Düz lisenin bedava not verilmeyen, öğrencinin ağzına mıçılan, öss yi kazanıp okuldan 55 puan gelmesine neden olan yer.( Düz lisede toplama yapamayan adam 70 alıyor okul puanı)

işte bu yorumun altına imzamı atarım.Gir düz liseye azıcık kassan okul birincisi olursun zaten.75 okul puanının kıymetini sınav sonuçları açıklanınca anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

şimdiki aklım olsa anadolu lisesine gitmezdim
    anadolu lisesi okuldan fazla puan gelir dedik ama 63 geldi(50 gelen arkadaşım var)
    eğitim açısından da extrası yok düz liseyle aynı iyi sayılabilecek bir okuldan mezun oldum ama 1 gram ingilizce bilmiyorum 4 yıl dil anlatım dersleri boş geçti
    bir de tmysen zaten bomboş geçiyor dersler 7 saatin en az 3ü boş geçerdi
    matematik konularını bile yetiştiremiyorlar permütasyon-kombinasyon-binom-olasılık-türev-integral görmedim lisede
    yani iş sende bitiyor anadolu lisesi extra bir şey katmaz insana ama tek iyi yanı öğrenci profili düz liseye göre daha kaliteli insanlar yoksa gerisi boşş

anadolu lisesi var anadolu lisesi var ama iyi bir anadolu lisesine gidersen bu dediklerinin cogu olmaz.eger seninki iyiyse ve durum böyleyse bana göre istisnadır.

adananın en iyi 4. anadolu lisesi olarak geçiyor(benim girdiğim dönemde) hatırı sayılır bir yeri var ama okul ortamı dışında gitmez olaydım diyorum
    bazen 6 saat bile boş geçiyordu ya hiçbir şey katmadı bana 4 yıl boşuna gitmişim

• özel anadolu liseleri nasıl ?
  • Güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

şimdiki aklım olsa anadolu lisesine gitmezdim
    anadolu lisesi okuldan fazla puan gelir dedik ama 63 geldi(50 gelen arkadaşım var)
    eğitim açısından da extrası yok düz liseyle aynı iyi sayılabilecek bir okuldan mezun oldum ama 1 gram ingilizce bilmiyorum 4 yıl dil anlatım dersleri boş geçti
    bir de tmysen zaten bomboş geçiyor dersler 7 saatin en az 3ü boş geçerdi
    matematik konularını bile yetiştiremiyorlar permütasyon-kombinasyon-binom-olasılık-türev-integral görmedim lisede
    yani iş sende bitiyor anadolu lisesi extra bir şey katmaz insana ama tek iyi yanı öğrenci profili düz liseye göre daha kaliteli insanlar yoksa gerisi boşş

anadolu lisesi var anadolu lisesi var ama iyi bir anadolu lisesine gidersen bu dediklerinin cogu olmaz.eger seninki iyiyse ve durum böyleyse bana göre istisnadır.

adananın en iyi 4. anadolu lisesi olarak geçiyor(benim girdiğim dönemde) hatırı sayılır bir yeri var ama okul ortamı dışında gitmez olaydım diyorum
    bazen 6 saat bile boş geçiyordu ya hiçbir şey katmadı bana 4 yıl boşuna gitmişim

Güncel

• Düz lise kısmı da bulunan bir anadolu lisesinden mezun biri olarak dağlar kadar diyebilirim. Neden dağlar kadar? Tamam iki tarafta da geneli normal zararsız insanlar oluşturur ama düz liselerin büyük kısmında 'reis' triplerindeki arkadaslara, öğretmenlerle dahi kavga eden öğrencilere, kesici ve delici aletlere, daha nadir olarak uyuşturucuya rastlamak işten bile değil. Düz lisedeki hepimiz gibi normal insanları da canından bezdirenler bunlar işte. Benim ilkokuldan hemen her arkadasim duz liseye gitti ve hep bunlardan, kavgalardan ve ders işleyememekten şikayetçiler. Ayrıca dediğim gibi ben de okulumun son duz lise devresleriyle ayrı binalarda da olsa aynı okulda okudum ve buradan bir bilgim var. Anadolu lisesinde bunlara daha az rastlanır ve derste ders işlenir, son sene test cozulen zamanda da kimse kimseye ilismeden cit cikmadan herkes dersini calisir testini cozer. Duz liselerdeki butun arkasaslarin okuldaki gurultuden sebep calisamamaktan sikayetciydi. Her neyse sozun ozu: duz lisede de anadolu da da geneli senin bebim gibi normal insanlar olusturur. Duzde akilsizlar anadoluda akillilar olur gibi bir sey asla soylenenez. Lakin hayatta bir hedefi olmayan serseri insanlar aile zoruyla liseye gonderilince duz liseye gittikleri icin bahsettigim durum olusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo juridicus -- 21 Ağustos 2012; 10:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bir farkı kaldığını sanmıyorum çok üst düzey bir anadolu lisesi değilse cidden seviye farkı artık pek yoktur diyebilirim. 2008 OKS ile birlikte sınav sistemi rezalet oldu. Hak eden etmeyen kapağı atıyor anadolu lisesine. Bizim okulda hocalar lise birlerden şikayetçiydi kimyacı : hayatlarında sanki hiç problem çözmemiş gibiler diyordu cidden sbs sorularına bakarsanız ne kadar kalitesiz bir sınav olduğunu görürsünüz. Diğer yandan 2006 oks'ye de bakıp aradaki farkı görebilirsiniz.

Ha ayrıca bir de ingilizce farkı oluşur sanırsam ilk sene 20 saat ingilizce görmüştük. 2.yıldan itibaren de 2.yabancı dil gördük ama haftalık az sayıda gördük 3 saatti.
  • Suan bir duz lisede okuyorum 4. sinifa gectim,ildeki tek duz lise diger liselerin hepsi anadolu oldu.Diploma puani bakilmaksizin ogrenci aliniyor.Beyinsiz eleman cok.Sayisal bolum secersen bunlar azaliyor ama yinede sinifinda belki bi kac tane olabilir.Su kadar soyluyorum duz liseye gidip universite hayalin varsa sayisal sec.tmlerde serseri,sosyallerde mal cok.Sayisallar bunlara nazaran daha iyiler,en azindan sinifin cogu calisiyor.

Ayrica herkes ingilizce demis,benim ingilizcem iyi duzeydedir ve hic birini okulda ogrenmedim.Bu biraz sana bagli okulda ogretilen ingilizce ile bir yere varilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 21 Ağustos 2012; 10:49:03 >
  • GUNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bastos

Ben bu yıl 8. sınıfı bitirdim. liseye geçtim Sbs sınavında iyi yapamadım ve anadolu lisesi tutturamadım ama okulda iyiydim hep teşekkürle geçtim ortaokulu şimdi bizim semtimizdeki düz liseye kayıt olucam önkayıt yaptırıdm şimdi gerçek kayıt olacak.

Ama okul iyi gibime geldi geçen yıl inşaası bitti temiz güzel bir okul serserisi olmayan bir okul ve diploma puanına göre alıyorlar okuldaki en düşük önkayıtlardaki puan 72.00 benim ise 76.43 yani 72 alan ögrenciler serseri veeya kötü olamaz iyi bir lise mi sizce

Birde anadolu lisensinin farkı ne ya ögretmenlerin hepsi okul bitirip oluyorlar ögrencilerde benim lisemde iyi gördügünüz gibi fark ne peki ???

Lise nasıl gidiyor ne yaptın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.