Şimdi Ara

Düz Lise Dil Bölümü Dersleri Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye dil bölümü seçeceğim de acaba bu sene lise 2 ye geçenler söyleyebilirler mi düz lise için

Ankaradayım ve dil bölümü olan okullarıda yazarsanız sevinirim

• Düz anadolu farketmez
    biraz da hocaya bağlı aslında. Ama tenseleri mutlaka işlersiniz, belki modals, gerunds. Mesela bizim hoca kitabı tüm grameri 2 seneye yayıcak -.-
    sana tavsiyem iyi bir dershane bul. Mutlaka dilko, dilfem falan vardır oralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden seçeceksin? Üniversitede dil okumayı düşünüyorsan ve dilin zaten iyiyse gerek yok bence çok da. Sayısal falan seçersen temelini sağlam tutmuş olursun YGS'de seni öne geçirir.
  • sözel dersler+yabancı dil göreceksin
    Matematik yoktu ben dilde lise 2 deyken , şuan varmı bilmiyorum
  • cnm dil seçersen sözel seçmiş olursun. sözel dersler+dil(ingilizce) okulsa varsa belki almanca fransızca falan... bence dil secme derim ben . turkıye sartlarında dil ogrenılmez bence . gramerı yukluyorlar sana. mesela almanca gramerı cok agırdır suprız olarak karsına cıkarsa zorlanabılırsın. almanca ağırdır. ingilizcedede derine iniyorlar . dilde olan arkadaslardan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Neden seçeceksin? Üniversitede dil okumayı düşünüyorsan ve dilin zaten iyiyse gerek yok bence çok da. Sayısal falan seçersen temelini sağlam tutmuş olursun YGS'de seni öne geçirir.

Sayısalım kötü hocam sözel seçicektim o yüzden düz liseye geldim ama sözel malum bende ingilizceyi severim o yüzden istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnlyncst

Düz anadolu farketmez
    biraz da hocaya bağlı aslında. Ama tenseleri mutlaka işlersiniz, belki modals, gerunds. Mesela bizim hoca kitabı tüm grameri 2 seneye yayıcak -.-
    sana tavsiyem iyi bir dershane bul. Mutlaka dilko, dilfem falan vardır oralarda

Sen dil öğrencisisin galiba hocam

Sen diyosun ki okul la birlikte diller için mesela ingilizce kursuna dershaneye falan git mi diyorsun ?
    Birde mesela anadolularda dilciler birde almanca falan görüyorlarmış sanırım o düzde yok ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

cnm dil seçersen sözel seçmiş olursun. sözel dersler+dil(ingilizce) okulsa varsa belki almanca fransızca falan... bence dil secme derim ben . turkıye sartlarında dil ogrenılmez bence . gramerı yukluyorlar sana. mesela almanca gramerı cok agırdır suprız olarak karsına cıkarsa zorlanabılırsın. almanca ağırdır. ingilizcedede derine iniyorlar . dilde olan arkadaslardan biliyorum.

Biliyorum ben onları hocam ama İngilizceyi ve dil öğrenmeyi çok seviyorum
    Keşke Almanca da olsa ama Almanca olacağını sanmıyorum düz lise sonuçta
  • bende düz liseliyim ve 10.sınıfta dildeki arkadaşlarım almanca görüyorlardı. okuldan okula farklılık olabilir. :) içinden geleni yap bence :)
  • Evet dilciyim hocam :)
    eğer lys 5 (dil sınavına) gireceksen mutlaka dershane öneririm. Dil kursu seçeceksen lys 5 için olana git :)
    biz anadoluyuz, görüyoruz da okuldan okula farklılık gösterir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Seneye dil bölümü seçeceğim de acaba bu sene lise 2 ye geçenler söyleyebilirler mi düz lise için

Dostum merhaba

Bu sene lys 5 gireceğim bende.Sana tavsiyem düz liseden dil bölümü zor seviyen nasıl bilmiyorum ama örnek vericek olursam bende düz liseden hazırlanıyorum ama biraz bir şeyler vardı ve dershane ile harmanladım.Şuan genelde sınavlar 75/5 76/4 v.s geliyor.Düz liseden hiç bir şey öğrenemezsin.Yani ben öğrenemedim şahsen.Eğer üstüne çok düşerim ve grammar i kendim veya dershane ile halledebilirim dersen gitmende sıkıntı yok.Zevkli bir bölümdür.
  • Ahh şu düz liseliler ahh nedir bizim çektiğimiz ya .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mychaela

quote:

Seneye dil bölümü seçeceğim de acaba bu sene lise 2 ye geçenler söyleyebilirler mi düz lise için

Dostum merhaba

Bu sene lys 5 gireceğim bende.Sana tavsiyem düz liseden dil bölümü zor seviyen nasıl bilmiyorum ama örnek vericek olursam bende düz liseden hazırlanıyorum ama biraz bir şeyler vardı ve dershane ile harmanladım.Şuan genelde sınavlar 75/5 76/4 v.s geliyor.Düz liseden hiç bir şey öğrenemezsin.Yani ben öğrenemedim şahsen.Eğer üstüne çok düşerim ve grammar i kendim veya dershane ile halledebilirim dersen gitmende sıkıntı yok.Zevkli bir bölümdür.

merhaba hocam
    Dershane derken bildiğimiz dershane mi yoksa dil kursu mu
    Ankarada mısınız?
    Bi de eğer okulda dil bölümü açılmazsa başka okula gidebilirik değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mychaela

quote:

Dostum merhaba

merhaba hocam
    Dershane derken bildiğimiz dershane mi yoksa dil kursu mu
    Ankarada mısınız?
    Bi de eğer okulda dil bölümü açılmazsa başka okula gidebilirik değil mi ?

bildigimiz dershane.istanbuldayim ama ankarada da dilfem yds dilko v.s vardir.sorarak ogrenebilirsin.

• up ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.