Şimdi Ara

Düz dünyanın 5 kanıtı [ Dünya düzdür ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
6
Favori
28.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izleyip daha sonra yorum yapınız,
    yada videonun hangi kısımları size doğru gelmedi, AÇIKLAYINIZ.

2.video:
    6:25 - 6:35 dakika aralığına dikkat :)

3.video: 37bin feetden dunya dümdüz gözüküyor cok ilginc dimi:) normal kamerayla:)

Sizden, ricam videoların ve sizlere sunulmuş olan delilleri pür dikkat izlemeniz lütfen videoları tam izlemeden, yorum yapmayınız rica ediyorum, izledikten sonra videoların hangi kısımları size yanlış geldiyse saniye ve dakika belirtip konuya yazmanız konu içerisindede bir kaç bilgi paylaştım, yorumları takip edip, onlarada cevap verebiliyorsanız verin Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim ,,

Son olarak bu siteye göz atarak sunmuş olduğunuz Argumanlarin nasil çürütüldügünü görün Dünyanin yuvarlak vrya Geoit olduğunu iddaa edenler baksın özellikle:) 》》

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 4 Haziran 2019; 17:49:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekvatorda ve kutup bölgelerinde yer çekim ivmesinin değişken değer göstermesinin sebebi nedir? Sadece dünyanın yuvarlak olduğunu bize ikna etmeye çalışıyorlar diyerek üretilen tüm komplo teorileri ve savunucuları klinik tedavi gerektiren bir psikiyatrik rahatsızlık içerisindedir. Dünyanın şu an sahip olduğu geometrik şekliyle açıklanmış yüzlerce şey var. Tarihte yüzlerce binlerce bilim insanı bir şeyleri bulup dünya bu şekildedir demedi, kimse de yuvarlak demedi. Korkunç. Akıl tutulması.
    Düz dünyacıların klasik savunmaları;

Balık gözü lens

Bak youtube da böyle bir video var

Nasa bizi kandırıyor

Konu sahibine sormak istiyorum. Sen kimsin? Hangi vasıfla dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsun? Ne hikmetse sen ve senin gibi insanların arasında bir tane okumuş insan yok. Zor bir şey değil kardeşim. Madem dünya düz, toplanın gidin antartikaya. Gösterin bizlere. Ya da fırlatın bir roket gözlem yapın. Zor bir şey mi? Tek kaynağınız ne olduğu belirsiz birkaç salağın youtube videoları.
    Adamlar yapay zekayla, hibrit motorlarla uğraşsın, Space X kaldırdığı rokete yörünge sapma her haltı hesaplatsın otonom geri indirtsin, uzay istasyonunda yerçekimsiz ortamda deney yapmak için milyonlarca dolar harcasınlar sonra dünya düzdür. Siyasiler çıkıp çıkıp eğitimde reform bilmem ne diye anlatıyor. Keşke şu konuyu bi görseler. Bırak kendi kendine araştırıp doğru bilgi edinebilmeyi önüne sunulanı okuyup anlayamayan bir nesil peydah oldu. Bir de ahkam kesiyor bloklandın da +26 da bilmem ne. Hakkaten cehalet mutlulukmuş ayaklı örneği konuda.
  • kanalının
  • bir insan nasıl ersan juan izleyip inanacak kadar cahil olabilir anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

kanalının
    hıyarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

bir insan nasıl ersan juan izleyip inanacak kadar cahil olabilir anlamıyorum
    aynen nasa dunya yivarlak demisti dimi haklisin inandık cani gonulden

• quote:

Orijinalden alıntı: since2002

Alıntıları Göster
    allah acil akıl fikir versin canım görünce çok üzüldüm geçmiş olsun
  • dünya yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    9 yıl önce açıldı
    Dünyanın sonu değil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anca sırf, yorum atmak için yorum atan kitleyide anlamiyorum, kardeşim madem bukadar bilgilisin videoyu izlersin, dersinki bak burda boyle birsey olamaz veya mümkün değil, aksi ispatini sunarsin boş kovalamayi derhal birakin da icraata geçiniz.

• hiç mi uçağa binmedin? 8000 metrede yerin düz olmadığını, hafif eğim almaya başladığını pek ala görebilirsin.

yok eğer uçağa hiç binmediysen bir bin sonra konuşalım.
  • Videoyu izlemeye gerek yok, zamanında galileo başta olmak üzere birçok bilimadamı bunu kanıtlamış. Siz bu zamanda bu teknolojiyle hala dünya düz diyorsanız diyecek bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

hiç mi uçağa binmedin? 8000 metrede yerin düz olmadığını, hafif eğim almaya başladığını pek ala görebilirsin.

yok eğer uçağa hiç binmediysen bir bin sonra konuşalım.
    Uçak, camları balıkgözü cam modeliyle yapılmış olduğundan olabilirmi ? sence

• quote:

Alıntıları Göster
    NASA yuvarlak demedi Pythagoras mö 6.yy dan beri dünyanın yuvarlak olduğu biliniyordu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

NASA yuvarlak demedi Pythagoras mö 6.yy dan beri dünyanın yuvarlak olduğu biliniyordu zaten.

Alıntıları Göster
    dünyanın, yuvarlak olduğunu nasil ispatlamis pki anlatsana biraz

• since2002 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce uçağa bindim. koltuklarda bulunan ekranlardan dışarıyı gösteren kameraları izlemek mümkün. bu kameralar balık gözüyle mi çekiyor diyorsun? çok gizli bir bilgi mi bu herkes sır gibi düz olduğunu saklıyor balık gözsüz cam asla ve asla kullanılmayacak emri mi geliyor
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    300 metre yükseklikten itibaren dünyanın eğimini görebilirsin bu arada. çamlıca kulesi vs gibi yapılara çıkarsan fark edebilirsin.
  • quote:

dünyanın, yuvarlak olduğunu nasil ispatlamis pki anlatsana biraz

Alıntıları Göster
    Artık yazmaya mecalim yok. Farkettim az önce gökyüzü neden mavi konusunda acan senmissin meğer. Bana duz olduğunu kanıtla.

Bekliyorum. YouTube link falan atma ama mümkünse akademik olsun

• hehe tamam oke

• quote:

hehe tamam oke
    404 sayfa bulunamadı hatası verdin galiba. Erken pes ettin biraz.

• dünya döner ay kebap :s

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.