< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 4 Haziran 2019; 17:49:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 4 Haziran 2019; 17:49:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
dünya yoktur
|
Artık yazmaya mecalim yok. Farkettim az önce gökyüzü neden mavi konusunda acan senmissin meğer. Bana duz olduğunu kanıtla.
Bekliyorum. YouTube link falan atma ama mümkünse akademik olsun |
Anca sırf, yorum atmak için yorum atan kitleyide anlamiyorum, kardeşim madem bukadar bilgilisin videoyu izlersin, dersinki bak burda boyle birsey olamaz veya mümkün değil, aksi ispatini sunarsin boş kovalamayi derhal birakin da icraata geçiniz.
|
Ekvatorda ve kutup bölgelerinde yer çekim ivmesinin değişken değer göstermesinin sebebi nedir? Sadece dünyanın yuvarlak olduğunu bize ikna etmeye çalışıyorlar diyerek üretilen tüm komplo teorileri ve savunucuları klinik tedavi gerektiren bir psikiyatrik rahatsızlık içerisindedir. Dünyanın şu an sahip olduğu geometrik şekliyle açıklanmış yüzlerce şey var. Tarihte yüzlerce binlerce bilim insanı bir şeyleri bulup dünya bu şekildedir demedi, kimse de yuvarlak demedi. Korkunç. Akıl tutulması.
|
Ya çıldırcam birader yazdığımız şeyleri sen kendin çürütsene ? Niye videoyu izlemek zorundayız ? Biz burada sana yazarak ispat yapıyoruz dediklerini çürütüyoruz sen de çürütsene ? Yemiyor değil mi? La daha lise fizik bilgin yok ne diye bu işkere kalkışıyorsun
|
Ciddiye almayın şu konuları. Bilerek yem atıyorlar.
![]() |
bro memleketin konumu sebebiyle her yıl en az 2 kere uçağa biniyorum ama dediğin durumu gözlemlemiyorum bildiğin dümdüz görünüyor. (dünyanın düz olduğuna inananlardan değilim)
|
Düz dünyacıların klasik savunmaları;
Balık gözü lens Bak youtube da böyle bir video var Nasa bizi kandırıyor Konu sahibine sormak istiyorum. Sen kimsin? Hangi vasıfla dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsun? Ne hikmetse sen ve senin gibi insanların arasında bir tane okumuş insan yok. Zor bir şey değil kardeşim. Madem dünya düz, toplanın gidin antartikaya. Gösterin bizlere. Ya da fırlatın bir roket gözlem yapın. Zor bir şey mi? Tek kaynağınız ne olduğu belirsiz birkaç salağın youtube videoları. |
Adamlar yapay zekayla, hibrit motorlarla uğraşsın, Space X kaldırdığı rokete yörünge sapma her haltı hesaplatsın otonom geri indirtsin, uzay istasyonunda yerçekimsiz ortamda deney yapmak için milyonlarca dolar harcasınlar sonra dünya düzdür. Siyasiler çıkıp çıkıp eğitimde reform bilmem ne diye anlatıyor. Keşke şu konuyu bi görseler. Bırak kendi kendine araştırıp doğru bilgi edinebilmeyi önüne sunulanı okuyup anlayamayan bir nesil peydah oldu. Bir de ahkam kesiyor bloklandın da +26 da bilmem ne. Hakkaten cehalet mutlulukmuş ayaklı örneği konuda.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |