Arkadaşlar aslında bu konuyu gırgır şamata geyik olsun diye açmadım.İnsanlığa faydamız dokunsun istiyorum :P . Neyse arkadaşlar arasında konuşurken isimleriyle hitap etmek yerine takma isim arıyoruz şöyle etkiyici akılda kalıcı bişey var mı bildiğiniz?
İlayda adındaki arkadaşıma Kamilayda dedim olay oldu.
Şipşişman
.:: NEJ@T ::.
mesela bir kızın gözleri çok güzeldi badem gibi onakendi aramızda dedikodusunu yaparken badem diyoruz
bizim sınıfdakilerin takma isimlerini söliğim
fitilci tayyar mevzusu çok vahim anlatılmaz. goril yda hungomungo yunus çuval patatesçuvalı özay hanzo alkan kürt kemal arasıra karabatak diye geçer itfiyayiye tüpü yada bitkisel kömür fatih çok kızardığından bu isimler takıldı miki taner kafası yada sucuk selçuk gremmy vedat camış nuğman kurt kemal flamingo murat burnu eğri olduğu için bu koyulmuşdur. benim lakabımda soyadımdan cincin yada civciv diye geçerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
Bunu yazmak için girmiştim,demekki aynı frekanstayız. Alternatif olarak "güngün"
bizim arkadaşlar aralarında birbirlerini g.t kılı diye çağırıyolar
Soyismim DAYIOĞLU bana arkadaşlar Yasin demek yerine Dayıoğlu diyorlar.:) bir tane arkadaşımız var onada armağan demek yerine armut demeyi tercih ediyoruz görünüş bakımından:)
Yumuklu Sucurta
Maymuncuk
quote:
Teşekkürler bu kadar etkileyici bir adım olduğunu bilmiyodum
Ayı boğan.
quote:
Orijinalden alıntı: Chimaerane
quote:
Bunu yazmak için girmiştim,demekki aynı frekanstayız. Alternatif olarak "güngün"
Tamam teşekkürlerama fazla etkilenmeyin etki tepki meselesi
Gun
Rahmi ismine Rahmi Geniş ve Rahimağzı diyor bazı arkadaslar