Şimdi Ara

Duyduğum en yüksek net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 151 dir arkadaşlar büyük ihtimalle karadeniz birincisi özdebirde falan 1 2 oluyordu zaten sınava girmeden 1 k diyorduk çocuk patlatmış sınavı

• 155 duydum hocamızın tanıdıgı cıkarmıs yalan mı dogru bılmıyorum. kendısının netlerı yuksekmıs zaten denemelerde
  • 154 duydum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coic_5

155 duydum hocamızın tanıdıgı cıkarmıs yalan mı dogru bılmıyorum. kendısının netlerı yuksekmıs zaten denemelerde

hocam bu çocuğunda yüksekti netleride biz mezun sınıfıyız bunlar fen bizim çocuk geçiyordu bunu 144 de kalmış bizimki bu naptıysa artık
  • 160 duydum hakkari sirnakta bi coban yapmis helal olsun ona boylelerini genelde elimizden kaciririz ama bu cocukta insallah oyle olmaz
  • 157 duydum hataydan dogrumudur bilmiyorum ama o kadar yapma imkani olan biriymis yani olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi 154 duydum sokaktan biri bağırdı az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 335577 -- 24 Mart 2017; 23:53:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 335577 3 kullanıcısına yanıt
    netler dogru olabılır en onemlısı nereden yanlıs cıkardıkları onemlı 3 sos yanlısı ıle 3 mat yanlısı arasında 1 kda 500-600 kısı demek. zaten ygsde bırı 155 cıvarı cıkarır

attım 1. 157 cıkarsın 400.de 153 cıvarıdır cok yakındır 1 kda

sonra 20-30 k bırbırıne cok yakındır 1-2 soru oynar ancak bazı sıralamalarda puanlar bırbırıne cok yaklasık oluyor 20-30 kda 1 mat sorusu 4 k sıralama oynatıyor mesela
  • Bizim butikte 4y tr 1y sos 1yfen bekleyen var. Zaten fen liseliydi ve toderde felanda ilk 100deydi. Bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: maykaya

Bizim butikte 4y tr 1y sos 1yfen bekleyen var. Zaten fen liseliydi ve toderde felanda ilk 100deydi. Bakalim

bizim hırdavatçıda 1 sosyal yanlışı olan var.
  • t_pontocerebellare T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ciddiydim :D

• quote:

netler dogru olabılır en onemlısı nereden yanlıs cıkardıkları onemlı 3 sos yanlısı ıle 3 mat yanlısı arasında 1 kda 500-600 kısı demek. zaten ygsde bırı 155 cıvarı cıkarır

attım 1. 157 cıkarsın 400.de 153 cıvarıdır cok yakındır 1 kda

sonra 20-30 k bırbırıne cok yakındır 1-2 soru oynar ancak bazı sıralamalarda puanlar bırbırıne cok yaklasık oluyor 20-30 kda 1 mat sorusu 4 k sıralama oynatıyor mesela

37 türkçe 40 mat 38 39 fen gerisi sosyalden kaçmış
  • Bayfilita B kullanıcısına yanıt
    o netlerın cıkaranların genelı duzenlı ve sıkı calısmayla elde ettığı sonuclar ınsallah cogu ılk 100e gırerler
  • quote:

o netlerın cıkaranların genelı duzenlı ve sıkı calısmayla elde ettığı sonuclar ınsallah cogu ılk 100e gırerler

hocam dershane bi değişik ya 2 sınıf fen lisesi var kafa çocuklar hep bizim dershanede il geneli sıralama ile dershane aynı oluyor napıyorlar bunlar sorumu yiyorlar bilmiyorum
  • 163 duydum az önce , sıkılmış 3 tane de kendi soru yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: nad16

163 duydum az önce , sıkılmış 3 tane de kendi soru yazmış

kardeş ciddiyim ben bizde şaşırdık millet yapıyo hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Techno

157 duydum hataydan dogrumudur bilmiyorum ama o kadar yapma imkani olan biriymis yani olabilir

Hocam doğrudur duyuldu öyle bir net sayısı ama sonuçlar açıklanana kadar kimse emin olamıyor pek güvenilmez biri diye konuşuldu çünkü sürekli

• arkadaşlar olabılır kı cevrenızde roberte afl fılana gıden ogrencıler mutlaka olaccaktır oralardakı ınsanlar bu puanları cıkartamayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayfilita

quote:

Orijinalden alıntı: nad16

163 duydum az önce , sıkılmış 3 tane de kendi soru yazmış

kardeş ciddiyim ben bizde şaşırdık millet yapıyo hacı

Biliyorum kardeşim öyle diyeyim dedim , sınıfımda 140 yapan var ama o hep öyleydi öylede geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jin123

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Techno

157 duydum hataydan dogrumudur bilmiyorum ama o kadar yapma imkani olan biriymis yani olabilir

Hocam doğrudur duyuldu öyle bir net sayısı ama sonuçlar açıklanana kadar kimse emin olamıyor pek güvenilmez biri diye konuşuldu çünkü sürekli

aynen katılıyorum ama vay amk dedim yani kendi kendime

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.