Şimdi Ara

Duvara gömülü gizli kamera ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duvarın içine gömülü olarak yerleştireceğim, elektriğini ve kayıt için kablo bağlantılarını sıva altı olarak hazırlayabileceğim bir kamera tavsiyesi arıyorum.

DVR kayıt makinelerinden alıp ona bağlayacağım. Dairenin giriş kısmına kamerayı yerleştirip daire içerisine koyacağım cihaza kayıt yaptıracağım. Kayıt cihazını seçtim ancak kamera konusunda kafam karışık.

Rahatlıkla gizleyebileceğim kamera bulamadım. 240 adet daireye bağlantı yapacağız. Hem güvenlik için hemde kapıya gelenelrin grünmesi için kullanılacak.

kameralar iç alanda kullanacak.

• Hocam neden apartman girisine 1 kamera ve 1 dvr almiyorsunuz? Zaten kapidaki delikten kapinin onu gozukuyor.

Ya da girise birtane katlara birertane alin.

Evler mustakil degilse ve siz de muteahit vb iseniz gereksiz para dokmus olmayacak misiniz?

Bir de illa duvar icine gomecekseniz kutu icine gomup hava aldirmalisiniz bu aletler isinir. Hem de servisi vs oldugunda insaat pisligi olmaz hortumlari da boru icinden cekin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Site yeni yapılıyor benimde dairem var. Teklif götürdüm kabul edildi.

Fiyat araştırıyorum.

Çoğunluk kabul ettiği iin böyle bir uygulama yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

Site yeni yapılıyor benimde dairem var. Teklif götürdüm kabul edildi.

Fiyat araştırıyorum.

Çoğunluk kabul ettiği iin böyle bir uygulama yapılacak.

Hocam ben daha ogrenciyim fakat bu teknolojiye her kullanici ayak uyduramayacagi icin gereksiz harcama olacak illaki. Eger apartmanlar halinde ise site kapi girislerine bir kamera bir dvr yeterli olur. Detayli bilgi icin katlara birer kamera konmasi sart. Ama her daire kapisi icin konmasi israftan baska bisey degil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Kamera satışı yapan kimse yok sanırım DH de xD

Bi kaç sitede farkl ıürünler buldum. Denildiği gibi ısınma yapmıyormuş. Tamamen duvar içine gömülbilir diyorlar. ontaj için de detaylı bilgi verdiler. Montajını yanıma bi elektrikçi alarak yapabilirim. Kamera seçmi için mini tarz kamera arıyorum ama bakalım.

apartman girişinde zaten dahili kamera olacak ve herkes dairesinden bunu görebilecek ama kayıt altına alınmayacak bu.

her dairenin kapısına konulacak kameralarda standart olacak ve tesisat hazırlanmış vaziyette sadece izleme için bırakılması planlanıyor.

DVR chazı da isteğe bağlı olabilir. 145 TL ye 8 kamera bağlanan dvr cihazı buldum. içine diledikleri boyutta hdd takılabiliyor. ben şahsen 1 tb düşünüyorum. Sürekli kayıtta kalsın. uzaktan bağlanılıp evi izleme desteği de mevcut. bakıcısı olanalr için uzaktan evi izleme olanağı olması iyi olur. çocuga evde kimse yokken nasıl davranıldığı takip edilebilir.

Biz sistemi standart olarak bağlayacağız. kullanmak istemeyen zaten dvr nin fişini çeker. site içerisindeki tüm dairelerde standart olmasını istiyouz.

Elastix kurduk daireler arası ve market arasında ücretsiz konuşma olanağı da yarattık. Bölgedeki diğer sitelerden daha farklı bir konsept izliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    10 yıl önce açıldı
    Gizli kamera
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.