quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum 2 cigolaytsa ney la
quote:Orijinalden alıntı: reliant007 Masaustu mu laptop mu pcniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: bnym97 quote:Orijinalden alıntı: reliant007 Masaustu mu laptop mu pcniz? Masaüstü.
quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Değil Cigaybört olması gerek.
quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Hayır cügübit
quote:Orijinalden alıntı: [Vampir] quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Hayır cügübit Fikibok da olabilirdi hatirlamiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: [Vampir] quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Hayır cügübit Hayır Cögübayt.
quote:Orijinalden alıntı: Chris Broderick quote:Orijinalden alıntı: [Vampir] quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Hayır cügübit Hayır Cögübayt. yok tereflops hay yav bu ne
quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: [Vampir] quote:Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın quote:Orijinalden alıntı: Holy Templar quote:Orijinalden alıntı: reliant007 ekran kartında 2 cigolaytsa bu pc seni 4-5 yıl götürür dostum Cigabert değilmiydi o Hayır cügübit Fikibok da olabilirdi hatirlamiyorum Saptırma liseli cigibat