Şimdi Ara

DUSUNEMİYORUM COK UNUTUYORUM TAVSİYENİZ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabi acip okuyayim diyorum yok abi olmuyor okuyorum hemen unutuyorum dusunemiyorum tvyi aciyorum adamin dedigini anlayana kadar sabah oluyor cok caresizim ve dalgada gecmiyorum Allah kimsenin basina vermesin tavsiyeniz nedir arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokmu bu caresiz kula tavsiyeniz :(

• Dikkatsizlik veya o tür bir şey mi var ?
  • Düşün mantığını geliştir. Buraya yazmaya kadar aklın varsa düşünüyorsun herhalde... Git soru coz. Dusunmene yardim edicek 2 ders vardir geometri ve fizik

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Dikkatsizlik veya o tür bir şey mi var ?

o da var

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Kitabi acip okuyayim diyorum yok abi olmuyor okuyorum hemen unutuyorum dusunemiyorum tvyi aciyorum adamin dedigini anlayana kadar sabah oluyor cok caresizim ve dalgada gecmiyorum Allah kimsenin basina vermesin tavsiyeniz nedir arkadaslar?

tvyi açıyorum dediğin körfez tv falan mı?, b12 vitaminleri var onlardan kullan bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Kitabi acip okuyayim diyorum yok abi olmuyor okuyorum hemen unutuyorum dusunemiyorum tvyi aciyorum adamin dedigini anlayana kadar sabah oluyor cok caresizim ve dalgada gecmiyorum Allah kimsenin basina vermesin tavsiyeniz nedir arkadaslar?

tvyi açıyorum dediğin körfez tv falan mı?, b12 vitaminleri var onlardan kullan bir süre

normaltvler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir redbull iç ve bana teşekkür etmeyi unutma.
  • Kendini bazen kıpır kıpır yapmak istiyormusun. Yani hiç gerekmediği bir anda haraket edesin geliyor mu ?
  • Balık yağı kullan eczanelerde satılıyor. Ondan sonra Fotografik Hafıza Seti var kullanmanı öneririm. Çok yararını görmüştüm.
  • Paxil . Olmadi Ex...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Kendini bazen kıpır kıpır yapmak istiyormusun. Yani hiç gerekmediği bir anda haraket edesin geliyor mu ?

cok nadir

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Dostum pc ile aranı aç ilk önce.Yatmadan önce çok fazla takılıyosan bırak onu bak şuan hemen hemen aynı durumdayız.Büyük sorun pc bana göre.Kitap oku unutuyosan bi daha oku pes etme bi daha oku zihnin gelişir ister istemez bunların yanında + olarak balık yağı , vitamin vs gibi şeyler al ve oku sürekli oku bi süre sonra o beyin nasıl çalışacak düşünsene uçarsın uçar
  • hocam balık yağı fındık fıstık genelde besinler ile bu eksikliğini tamamla olmadı doktora git yeni dil öğrenmekte hafızayı güçlendirir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Kendini bazen kıpır kıpır yapmak istiyormusun. Yani hiç gerekmediği bir anda haraket edesin geliyor mu ?

cok nadir

Benim kardeşimde Hiperaktif ataklar yaşatan bir hastalıklar hiperaktif diyorlar işte kısaca. Dikkati sık sık dağılıyor istemeden ve bazen kendini bomba gibi hissediyor mesela çok haraketli oluyor. Heyecan vs. İçindeki enerjiyi dışarı vermek istiyor gibi. Belki bu olabilir yada doğrudan dikkat eksikliğin olabilir. Doktora git. Onlar testlerle anlarlar. Geçmiş Olsun.
  • Panpa bunun çeşitli nedenleri olabilir;

1. Bir tür virüs beynin temporal lobuna etki edip temporal lobta kalıcı hasar bırakır. Hafıza sıkıntısı çekersin. Ama bu olsaydı her sabah her şeyi unutmuş baştan öğrenmen gerekirdi.
    2. Baş ağrısı, görüşte sıkıntı gibi başka duyusal ya da nörolojik sıkıntıların varsa beyin tümörü ya da lezyon olabilir.
    3. Eğer bu sonradan oluştuysa başına aldığın bir darbe travmaya neden olmuş olabilir. Ya da vitamin eksikliğinden kaynaklanan kalıcı veya geçici bir sorun olabilir.
    4. Eğer doğuştan beri varsa Disleksi olma olasılığı çok yüksek. Ufak bir ihtimal zihinsel kapasitenin yeterince gelişememesi.

Sana önerim; bilgisayar ve tv gibi odaklanma sorunu yaratan aletler ile etkileşimini sınırla. Hintlilerin odaklanma için kullandığı özel bir meditasyon tekniği var onu kullanabilirsin. En kısa zamanda full-body check-up yaptır çünkü bir çok parazit ve virüsün buna neden olma olasılığı var. Son olarak düzenli olarak bir psikologa git ve terapi gör. Eğer çaba harcarsan en kısa zamanda eskisinden daha iyi olabilirsin.

Son olarak Einstein'in bir sözü ile bitireyim:

"Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.