Bildirim
DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KEŞKE TRANSFER ETSEK DEDİĞİNİZ FORVETLER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam saydıklarının içinde bir tek Ramos iş yapar diğerleri yeminle çöp. Villa ATM'den beri yarım yamalak top oynuyor + yaşı da çok ileride.Saydığın isimler alınabilir ama tek Ramos işimize yarar bak mesela alabileceğimiz yıldız isimler ve hangilerinin iş yapabileceğini söyleyeyim.
Alınabilecekler; Huntelaar,Remy,J.Hernandes,Dzeko,Negredo,Soldado,Doumbia,Destro,Pazzini,Ramos... Bunlar aklıma gelenler.
Ama bunlardan çoğu defans içine sarkan,golcü oyuncular bize duvar olabilen , arkası dönük , kanatları içeri alan, selçuK'u melo'yu ileriye taşıyacak adam lazım.
Bizde bunu en iyi yapan Elmander di. Drogba da bir nebze o etkiyi yarattı ama Elmander kadar dinç değildi.
Gelelim bu tür oyunculara bu oyuncular içinde Dzeko , Huntelaar en iyisidir. RVP de vardı onu kaptırdık. En ama en iyisi Dzeko olacaktır. Tam bir takım oyuncusu.
Pellegrini yıllardır Agüero tek başlamak yerine Dzeko + Agüero çıkıyor niye çünkü Navas , Silva , Nasri herkesi oynatır Dzeko.
Ama sen gidip Remy, Doumbia tarzı oyuncu alırsan sadece Burak'ın yedeği olur ikisini de aynı anda sahaya sürmek saçmalıktır. Biri oraya koşar biri buraya koşar ama onlardan 100 km uzaklıktaki orta saha pas atamaz. Bize uzun dinamik bir sivot forvet lazım. O gelsin bu gelsin demekle olmuyor._____________________________
-
Keşke Llorente'yi bir seneliğine kiralasaydık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
forvetler olarak Burak'a zerre güvenmediğimden; kiralama gibi bi seçenek ve ya pazarlıklarla fiyat indirimi yapılacaksa başta llorente,aboubakar,bi dönem bragada oynayan eder,adrian ramos arasından birileri olabilir tabiki gönüllerde ibra
_____________________________ -
yukarıdaki hiç bir isim bizim standartlarımıza uymuyor. bize bi Zlatan lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
umut bulut varken sanmıyorum bunlar bize yetsinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-23066F9EA
yukarıdaki hiç bir isim bizim standartlarımıza uymuyor. bize bi Zlatan lütfen.
_____________________________ Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu! -
Kardeş Dzekoyu bende isterim ama pahalı olduğundan almadım listeye yani bütçemize yetecek oyuncuları yazdım aslında Ramos konusunda çok haklısın ama ben Riviere ninde iş yapabileceğini düşünüyorum bizim takımda gençte aynı zamanda...İkisinden biri gelse keşke...Hayaller hayalller
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ~kasva~
Kardeş Dzekoyu bende isterim ama pahalı olduğundan almadım listeye yani bütçemize yetecek oyuncuları yazdım aslında Ramos konusunda çok haklısın ama ben Riviere ninde iş yapabileceğini düşünüyorum bizim takımda gençte aynı zamanda...İkisinden biri gelse keşke...Hayaller hayalller
Dzeko çok imkansız transfer değil hocam (maliyet açısından.)
City bırakmıyor. City bırakırsa elinde pivot adam kalmıyor.Negredo alınmıştı ama sakatlıktan dolayı parlayamadı._____________________________ -
madem hayal kuruyoruz. tek isim var: BENTEKE _____________________________ -
Suarez.quote:
Orijinalden alıntı: lookout
madem hayal kuruyoruz. tek isim var: BENTEKE_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
Hocam saydıklarının içinde bir tek Ramos iş yapar diğerleri yeminle çöp. Villa ATM'den beri yarım yamalak top oynuyor + yaşı da çok ileride.Saydığın isimler alınabilir ama tek Ramos işimize yarar bak mesela alabileceğimiz yıldız isimler ve hangilerinin iş yapabileceğini söyleyeyim.
Alınabilecekler; Huntelaar,Remy,J.Hernandes,Dzeko,Negredo,Soldado,Doumbia,Destro,Pazzini,Ramos... Bunlar aklıma gelenler.
Ama bunlardan çoğu defans içine sarkan,golcü oyuncular bize duvar olabilen , arkası dönük , kanatları içeri alan, selçuK'u melo'yu ileriye taşıyacak adam lazım.
Bizde bunu en iyi yapan Elmander di. Drogba da bir nebze o etkiyi yarattı ama Elmander kadar dinç değildi.
Gelelim bu tür oyunculara bu oyuncular içinde Dzeko , Huntelaar en iyisidir. RVP de vardı onu kaptırdık. En ama en iyisi Dzeko olacaktır. Tam bir takım oyuncusu.
Pellegrini yıllardır Agüero tek başlamak yerine Dzeko + Agüero çıkıyor niye çünkü Navas , Silva , Nasri herkesi oynatır Dzeko.
Ama sen gidip Remy, Doumbia tarzı oyuncu alırsan sadece Burak'ın yedeği olur ikisini de aynı anda sahaya sürmek saçmalıktır. Biri oraya koşar biri buraya koşar ama onlardan 100 km uzaklıktaki orta saha pas atamaz. Bize uzun dinamik bir sivot forvet lazım. O gelsin bu gelsin demekle olmuyor.
Aradığımız forvet tipi pivot olmalı ama yıpratıcı özellikte olmalı. Ulaşılabilir en iyi örnek Fernandao idi. Onu fena kaçırdık. Nani ile çok iş yapacaklar. RVP gölgede kalacak. Kötü oldu._____________________________
-
Messi
Ronaldo
Baki mercimek(adam 9 dil biliyor tercüman olarak gelsin bence)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçen sene Michuyu çok istemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020 -
quote:
madem hayal kuruyoruz. tek isim var: BENTEKE
Liverpool'a 32.5 milyon euroya transfer olmak üzere._____________________________ -
Hep aynı tarz değil ama...quote:
Orijinalden alıntı: -RAULquote:
madem hayal kuruyoruz. tek isim var: BENTEKE
Liverpool'a 32.5 milyon euroya transfer olmak üzere.
Alıntıları Göster
Christian Benteke
Klaas-Jan Huntelaar
Fernando Llorente
Vincent Aboubakar
Mario Mandžukić
Seydou Doumbia
Jackson Martínez
Fernando Torres
Adrián Ramos
Wilfried Bony
Ve son olarak tabiki
İBRAM
_____________________________ &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;GALATASARAY Üniversite oldu ama hala liseliler yönetiyor...&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
-
ROMELU LUKAKUquote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Hep aynı tarz değil ama...
Christian Benteke
Klaas-Jan Huntelaar
Fernando Llorente
Vincent Aboubakar
Mario Mandžukić
Seydou Doumbia
Jackson Martínez
Fernando Torres
Adrián Ramos
Wilfried Bony
Ve son olarak tabiki
İBRAM
Alıntıları Göster_____________________________ 
-
Alabilecek olsalar Benteke. Direk yaz geç.
Birde Dzeko. Tam Aradığımız adam komple forveti toplar. Da niasse varken diğerlerine sıra Gelme ihtimali yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ " Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar,
Haktan hakikatten yana bakın siz. "
-
Niasse.
Bu adamı mutlaka çalmalıyız gsnin elinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Brezilyalı Fred
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Where " DonanımHaber " Happens -
DOUMBIAquote:
Orijinalden alıntı: iboocum
Brezilyalı Fred_____________________________ 
Origin ID:Powergs19
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
Benzer içerikler
- vadi istanbul otopark kaçta kapanıyor
- formadan isim silme
- galatasaray antrenman izleme ücreti
- galatasaray kaptanları
- en iyi altyapı takımları türkiye
- fm 24 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı