Şimdi Ara

Dusunceli hirsiz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 21 Kasım 2012; 4:43:50 >

• Geçmiş olsun.Bencede arabada hiçbir zaman pasaport,ruhsat vs. gibi şeyler bırakılmamalı.
  • Araçta bu kadar önemli evrakları gerçekten ne cesaretle bırakmışlar. aracın plakası falan yabancı olduğu için dikkat çekti büyük ihtimal ve adamların böyle bir planları vardı sanırım. birde sahte pasaportla çıkış çok zor öle eskisi gibi değil derler. adam elini kolunu sallaya sallaya çıkmış belli ki.

bu arada geçmiş olsun
  • Sagolun arkadaslar ,daha kotusu olabilirdi yine buna sukur ,

arifomer@ Yorgunluktan olsa gerek ,aracta unutmuslar :/
  • geçmiş olsun tabii ki daha dikkatli olmak lazım
  • geçmiş olsun kardeş arabada degerli eşyeları bırakmamak lazım
  • Geçmiş olsun kardeşim

Gerçekten artık hırsızları hiçbirşey durdurmuyor

Eskiden en azından camlara film çekerdik tesisatı saklamak için falan

Artık plakayı alıp izliyorlar, tatildeyken gelip indirip alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun , bizimde belcikada basimiza boyle bir olay gelmisti ; bruxel de otururken babam aksam yemege davetli oldugun dan arabayi parketmis sonra geldiginde bir bakmis kelebek cami kirmislar niye kirmislar cami ? babam arabada cantasini unutmus :s isin iyi yani salaklar cantanin arka bolumune bakmamislar neyseki tek zarar camda olmustu bu olay avrupanin gobeginde meydana geliyorsa ... neyse kardes tekrar gecmis olsun
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun diyorum.

Olaydan hemen sonra şikayette bulundunuzmu?

Bu olaylar yeni değil, hırsızlar zaten yabancı plakalı araca bu sebeble giriyorlar, onların amacı elekronik çalmak değil, onlara evrak lazım, belge lazım...

Buna benzer olayları çok duydum.

Dua edin o adamyurt dışında bir suça bulaşmasın, yoksa derdinizi anlatmak çok zor olur, özellikle yabancı makamlara...
  • yorumlardan sonra benimde yeni dikkatimi çekti, siz şikayet etseniz o adam yurt dışına çıkamazdı !

burda büyük bi soru işareti var açıkcası...
  • Sagolun arkadaslar ,bu arada geri nasil vardiklarini ,soran bi arkadas vardi Turkiyede belcika konsolosluguna gidip uluslararasi yedek pasportunu yaptirmislar (Reispas oluyor onun sayesinde geldiler yani)
    bu hirsizlar sadece nufus cuzdanlarini birakmislar anliycaganiz ,Reispas(Uluslararasi pasaportu),belcika pasportunu ve Turkkimliklerini calmislar ,..

bu arada babam sikayet etmis zagten ,ama nasil olduysa artik adam gene cikis yapmis adiyla ...
    Bizdeki korku da zagten adam yurtdisinda ne yaparsa ,pederin adina yapmis olacak ..

Benim zoruma giden ise bu olaylarin cogu Turkiyede olmasi ozellikle Edirne ve Istanbul arasi benzin istasyonlarinda, yani kendi vatanimizda bile kendimizi guvende hissetmiyoruz :(

d09ukan@ Sizede gecmis olsun ,bruksel zagten belcikanin istanbulu sayilir ..

bu arada hirsizlar biraz enteressan , Vitess topugunda duran tespigi ,Gunes gozuklerini almislar ,pederin gumrukte aldigini sigaralara dokunmamislar ama bi paket puro varmis oda gitmis ,birde kucuk kiz kardesimin oyuncaklarini calmislar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 29 Ağustos 2008; 12:27:45 >

• nüfus cüzdanını kaybedenlerin başına neler geliyor görüyoruz.adamların üstüne ne şirketler kuruyorlar.geçmiş olsun bu arada.
  • Öncelikle geçmiş olsun

Yalnız benim merak ettiğim artık 50 euro ya uçak bileti varen neden 300 km yolu araba ile teper insanımız ben anlamıyorum biri lütfen anlatsın....
  • Geçmiş olsun birader.Arabada ruhsat,pasaport,kimlik vs... bırakılmamalı.Özellikle Ruhsat !
  • Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • bu pasaport olayı flan cok tehlıkelı . koskoca SETUR fırması babamın pasaportlarını kaybettı ( tabı bız buna ınanmadık muhtemelen babamın pasaportuyla bırılerını yurtdısına cıkardılar ) babamın cok gecerlı bır pasaportu vardı hemen hemen her ulkenın vızesı vardı cok kolay sehır dısına cıkabılıyordu babam o pasaportla her ulkeye hemen hemen gecısı hıc problemsızdı pasaport sayesınde . davacı olduk ama hala bısı cıkmadı polıs e flanda tutanak tuturduk pasaportumuz kaybolmusdur dıe hala bı ses seda yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Geçmiş olsun kardeşim

Gerçekten artık hırsızları hiçbirşey durdurmuyor

Eskiden en azından camlara film çekerdik tesisatı saklamak için falan

Artık plakayı alıp izliyorlar, tatildeyken gelip indirip alıyorlar.

+1
  • Selamlar , kendimce anlatmayi deneyeyim
    turkiye sartlarinda 1-2 haftalik tatillere alismisiz ancak belcika vb avrupa ulkelerinde
    tatil sureleri bizden daha fazla
    en az 3 hafta, gurbetcilerse genelde 1-1.5 ay izin aliyorlar. dukkanlarini kapatanlar bile var bu surede.
    o sure icerisinde Turkiye'de de arac gerekecegi icin
    arabayla gitmeleri mantikli. 2000 kusur km yol, normal sartlarda 3-3.5 depo ile gidilebiliyor.

bir de su var, o bahsedilen 50 euroluk ucak biletleri malesef her sezon bulunamiyor.
    ozellikle de yazin tatil sezonunda.
    Brukselden turkiyeye gidis donus arasi sure 1 ay civarinda olan biletleri yaklasik 800-900 ytl'ye alabiliyorsunuz.
    kisa sure git gel yapacaksiniz rakam 600 ytl civarinda. THY ucuyor direk olarak, malesef baska ciddi bir rakip olmadigi icin de fiyatlar yuksek.

Merak etmeyin, gurbetci insan eziyet cekmekten zevk almiyor, sadece sartlar zorladigi icin karayolunu tercih ediyor.
    Kendi adima 7-8 saatte turkiyeye giden hizli tren olsa, 3 saatlik ucak yolculugundansa treni tercih ederdim.

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Öncelikle geçmiş olsun

Yalnız benim merak ettiğim artık 50 euro ya uçak bileti varen neden 300 km yolu araba ile teper insanımız ben anlamıyorum biri lütfen anlatsın....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.