Şimdi Ara

düşünce gücü diye bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ucabilir mi?nesneleri ucurabilir mi?. kaybolabilir mi ?yani bu düşünce gücü sadece matemetik problemini çözmeye mi yarar? bence herşey olabilr ama tekniğini bilmiyoruz.hocamız bize idamlık bir budist rahibin hapishaneden düşünce gücüyle kaçtıgını söyledi ne kadar dogru bilmiyorum.

ciddi yorum yapacak herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYIN ÖĞRENCİ -- 3 Mart 2010; 23:47:32 >

• dusunerek bazi uzuvlarimi oynatabiliyorum ustelik istemsiz
  • Düşünerek cinsel organımı aktif hale getiriyorum.Bunu herkes yapıyordur tabi espiri yaptım.
  • biraz daha seviyeli olalım
  • tabiki yok zaten nedense hep birileri yapar bişeyler ben şimdiye kadar hiç kendisi düşünce gücüyle bişeyler yapan adam görmedim
  • Heroes
  • Var tabiki. Cisimleri hareket ettirme olsun ateş, hava, su bükme olsun elektrik, gölge kontrolü, geleceği görme vs. olsun düşünce gücü ile yapılan birkaç şeydir. Cisim uçurma olayına levitasyon denir. Parapsikoloji bilimi altına girer bunlar. Biraz araştır bunları.
    beyingucu.net sitesinde güzel şeyler bulabilirsin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet düşünce gücü var ama onu bunu uçurmak görünmez olmak kadar ileri değil
    düşünce gücü ile ilk başlarda sadece kağıt döndürürsün
  • Geliştirilebilir birşey tabi bu :) Kağıt döndürmek çokta mühim bir olay değil. İleri seviye bir eleman kapı açıp kapatıyordu yavaş yavaş. Oda bişeydir :D
    Youtube'da da elemanın birinin plastik bardağı düşünce gücüyle erittiğini görmüştüm. Adam 50-60 yaş arasıydı fake falanda değildi... Hayatını adamış olsa gerek :S
  • sen ne diyon ben düşünce gücüyle şirinleri bile görüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.