Şimdi Ara

dusuk puanlilara bolum tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
4.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kilavuzu cok iyi biliyorum ve size is imkanlari genis dusuk puanli bolumleri tanitacagim.isteyenler siralamasini ve alanini yazabilirler.

• siz bölümleri yazabilir misiniz acaba bilgimiz olsun

TŞK
  • hangi alanda bile oldugunu yazmamissin.bilgileri ve lisans mi on-lisans mi dusundugunuzu vakif universitelerini dusunup dusunmediginizi yazin ona gore yardimci olalim.
  • İlk ben başliyim o zaman

ben EA mezunuyum bu sene ortak alan olarak faydalanabileceğim bölümler neler ts1 ve ts2 bölümünde ? lisans istiyorum
  • Vakif olmasın sadece devlet MF4 türünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yearism

arkadaslar kilavuzu cok iyi biliyorum ve size is imkanlari genis dusuk puanli bolumleri tanitacagim.isteyenler siralamasini ve alanini yazabilirler.

YMF4 49bin.
    Devlet üniversitesi istiyorum.
    Hocam aklımda bir yerler var ama, yazdıklarını bi göreyim önce, merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

İlk ben başliyim o zaman

ben EA mezunuyum bu sene ortak alan olarak faydalanabileceğim bölümler neler ts1 ve ts2 bölümünde ? lisans istiyorum

puanımda bu arada alandışı ts 1 64k alaniçi ts1 56k ts2alandışı 63k alan içi 55 k EA mezunuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tm1 350k siralama

tS1 120k sralama

ea ym bana neyi onerirsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk ben başliyim o zaman

http://www.dogrutercih.com/program2011/alan-haritasi/ buradan kolaylikla erisebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalak kasif

quote:

arkadaslar kilavuzu cok iyi biliyorum ve size is imkanlari genis dusuk puanli bolumleri tanitacagim.isteyenler siralamasini ve alanini yazabilirler.

YMF4 49bin.

eger devlette calismayi istiyorsan kpss sinavinda en dusuk puanlarla alan muhendislik dali meteorloji muhendisligidir.40 puanla bile atanabilirsin.bir tek itude var ve rahatlikla ingilizce olanina yerlesebilirsin.
    eger ozel sektor tercih edeceksen itudeki gemi insaat ve deniz bilimlerinden tercihine baslayarak uniformali muhendislikler olan tuzla kampusundeki deniz ulastirma isletme vb.bolumlerle devam edebilirsin.

• quote:

quote:

İlk ben başliyim o zaman

http://www.dogrutercih.com/program2011/alan-haritasi/ buradan kolaylikla erisebilirsin.

teşekkürler bunu bulamamıştım hallettim

puanıma göre geleceği açık hangi bölümü önerirsiniz bana

puanımda bu arada alandışı ts 1 64k alaniçi ts1 56k ts2alandışı 63k alan içi 55 k EA mezunuyum

• YMF4 326bin nereler olur?(Mühendislik falan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heromex

tm1 350k siralama

tS1 120k sralama

isletme iktisat mi dusunuyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yatalak kasif

quote:

YMF4 49bin.

eger devlette calismayi istiyorsan kpss sinavinda en dusuk puanlarla alan muhendislik dali meteorloji muhendisligidir.40 puanla bile atanabilirsin.bir tek itude var ve rahatlikla ingilizce olanina yerlesebilirsin.
    eger ozel sektor tercih edeceksen itudeki gemi insaat ve deniz bilimlerinden tercihine baslayarak uniformali muhendislikler olan tuzla kampusundeki deniz ulastirma isletme vb.bolumlerle devam edebilirsin.

Demiştim ya, aklımda bi yerler var ama söyleyeceğinize bi bakayım diye. Makine müh. nasıl olur? Tutan yerler iş yapmaz mı? Ayrıca metalurji ve malzeme nasıl bir bölüm? Geçen sene 3 arkadaşım ODTÜ'ye gittiler bu bölüme. Benim anca İst üni tutar. Ne diyosunuz?

• quote:

merhaba 1 sene boyunca yatmam yüzünden mf-4 te 102 bindeyim mf-3 te 78 bin çevre mühendisliği nasıldır?hedefim sizin dediğiniz meteoroloji müh. idi çünkü puanı düşük ama orada olmıcak sizce Anadolu üniv. çevre müh. mi gitsem yoksa bir sene çalışıp meteoroloji veya daha iyisine mi gitsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fb -- 23 Temmuz 2011; 2:08:47 >
  • senin tavsiyelerini merak ediyorum olmadi seneye birdaha giricez sanirm bilisim dusunuyorum ama ne olursa yaparim misali onlarda olur
  • quote:

quote:

tm1 350k siralama

tS1 120k sralama

Ben Düşünüyorum işletme iktisat ama
    Tm1 sıralamam 309k yardımcı olursanız
    geçen sene kayseri iktisat 318k ile kapatmış bu sene ne olur sizce mumkunse kayseri tercih yapacam
  • quote:

quote:

quote:

İlk ben başliyim o zaman

teşekkürler bunu bulamamıştım hallettim

puanıma göre geleceği açık hangi bölümü önerirsiniz bana

up

• quote:

Orijinalden alıntı: =AlacaKaranlık=

YMF4 326bin nereler olur?(Mühendislik falan)

ege universitesinde deri muhendisligini arastirmani oneririm.ayrica eski muhendisliklerden marmara bolgesinde dumlupinar canakkale vb. illerde jeoloji maden dusunebilirsin.ayriva m.t.o.k. larla ilgilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

quote:

quote:

tm1 350k siralama

tS1 120k sralama

Ben Düşünüyorum işletme iktisat ama
    Tm1 sıralamam 309k yardımcı olursanız
    geçen sene kayseri iktisat 318k ile kapatmış bu sene ne olur sizce mumkunse kayseri tercih yapacam

up lütfen yardım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.