Şimdi Ara

Düşük AKN'li ucuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, böyle bir internet paketi arıyorum. Kotayı hemen bitirsem de sıkıntı değil 3mbit yetiyor bana 720p video izleme derdim yok. Aralık'a kadar bi rezidansta kalıyorum fakat sonra taşınacağım, hiç taahhütsüz bir paket bulamadım. (Evden Aralık'ta çıkıcam fakat Şubat'tan önce taşınmam büyük ihtimal, o yüzden paketi iptal edip taşınınca yeniden açtırmayı düşündüm) Tek istediğim sınırsız 3mbit internet. Taahhütü olmayan ve 40 50 lirayı geçmeyecek bir paket yok mu böyle?

• Banada boyle birşey lazim yardımcı olan olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integer kullanıcısına yanıt
    Ben TurkNet almaya karar verdim 150GB taahhütsüz 60 lira. Hızı da destekliyorsa 100mbite kadar çıkıyormuş.
  • 6 aydır kullanıyorum evdekiler yükleniyor misafirler felan derken 1 ay ile sıkıntısız götürüyorum.
    En doğru tercih şu anda Türknet daha iyisi gelene kadar tabikide fiber optik altyapı gelirse işler değişir.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Oturduğum yer 75mbit destekliyormuş. 150GB da hayli hayli yeter. Bir sorum olacak, evraklar ulaştığı zaman SMS göndereceklermiş, kurulum için ankastreye geleceklerini söyledi telefondaki kadın. Ben evde yokken de yapabilirler mi bunu? Yani okulda olduğum bir saat gelirlerse sıkıntı olmasın diye soruyorum.
  • Zaten senlik bir durum yok ankastreye bağlar veya isim yazar elektrikçi çağırıp taktırırsın.
    Hastanedeydim isim yazıp gitmişler pek uğraşmak istemiyorlar biz geldik gel felan filan artık insanlar bilinçli olduğundan dolayı sadece işlerini yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam o zaman teşekkürler. Peki Vdsl2 modem olarak ne önerirsiniz? 200 lirayı geçmeyecek şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En uygun 1000 mhps internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airties 5650 3 yıl garanti , Torrent desteği , F/P ürünüdür tavsiye ederim.
    200tl üstü her tarafta ya. Başka yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

tp-link vdsl modem var tp-lınk-td-w9970 hemde ucuza.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tp-l%C4%B1nk-td-w9970-300mbps-kablosuz-n-usb-vdsl2-modem-router-1144523.html
    145 tl

teknosa 169 tl diyor
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Bunu aldım 169 liraya bugün Media Markt'tan. Mağaza fiyatı indirimsizdi. Şimdi babaannemlerin internetinde denedim kurulum çok hızlıydı. Yeter bana sanırım bu. Teşekkürler önerileriniz için.
  • Şanslıysan bir iki hafta değilsen bir iki ay içinde bağlarlar. Aralığa kadar bağlanmış olur.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi?! Ben zaten Aralık'a kadar kalıcam bulunduğum yerde ya ne kadar saçma. Bana kadın 1 hafta içinde bağlanır dedi. Rezidansta oturuyorum acaba işleri hızlandırır mı bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

ben letgo dan 2.el ttnet hg630s model vdsl destekliyen modem aldım 25 tl ye bir bak istersen 200 lira verip de ne yapacaksın :)
  • LttleHedgehog İnşallah işlemlerin çabuk olur. Malesef bağlanamayan var. Bağlanmadığından iptel edenler bile var. Forumu bi inceleseydin keşke. Diyorum ya şans meselesi galiba. Bir hafta içinde bağlananda var.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Tp-Link pek tavsiye etmem çok sıkıntısı var özellikle torrent özelliği yok ve kolayca wifi şifreleri kırılıyor bizzat denedim

Ayrıca Airties 5650 1 yıl önce 179 TL'ye aldım sıfır 3 yıl garantili her geçen gün fiyatı artması gerçekten şaşırttı.

İndirimleri takip edin geçende Teknosa'da 189 TL'ye veriyorlardı.Mağazalara bakın göz gezdirin derim.
    Torrent özelliği yok derken torrent indiremeyecek miyim?

• Torrent özelliği başka bir özelliktir.
    Modeme harddiski bağlayarak bilgisayarın kapalı olsa bile veri indirme veya gönderme işlemini yapabiliyor.
    Bu özellik sayesinde elektrik masrafından ve gereksiz bilgisayarı çalıştırmadan kurtuluyorum.
    Benimkinde USB girişi de var, acaba torrent özelliği var mıdır?

• Malesef Airties'in içinde Lisanslı Bittorent var.
    Tp Link Usb bölümüne Harddisk bağlayarak en fazla paylaşım yaparsınız telefondan , televizyondan Harddisk'teki verilere , videolara , müziklere , resimlere bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.