Duster 2021 model iç kapı kilitleme sorunu

-
-
kilitledikten sonra dışarıdan denediniz mi? yani camı açıp da?
-
Yok denemedim ama içerden on kapı açılıyor sadece arka mi içerden kilitleniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dışarıdan açılmayacak şekilde kilitleniyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içeriden bir çok araç açılır. mühim olan dışarıdan açılmıyor olması.. ben fiat ducato kullanıyorum. o da kilitliyken içeriden açılıyor.
-
Sadece ön içten açılıyor arka açılmıyor değil miquote:
Orijinalden alıntı: SISUiçeriden bir çok araç açılır. mühim olan dışarıdan açılmıyor olması.. ben fiat ducato kullanıyorum. o da kilitliyken içeriden açılıyor.
evet hocam. sadece önler açılıyor.
-
Tüm kapılar açılır içeriden dışarıdan açılmaz. Arka tarafı kilitlemek istiyorsanız çocuk vs varsa çocuk kilidini aktif edin kapıdan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault ve grubundaki araclarda dugmeye basinca distan kitler içten acilir.dugmeye Basili tutulursa otomatik kilit aktif veya pasif olur.Kullanma kilavuzunda 1saniye veya 3 saniye yazardi yanlis hatirlamiyorsam.Suanki aracımda kapilar otomatik kitlenmiyor kaza aninda kilitli kalinmamasi icin.Her binisimde kitliyorum.ya dugmeden tum kapilar aciliyor yada her kapıdaki kendi kilidini acip iniyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm kapılar içten açılır, arka kapıların içten açılmasını istemiyorsanız, çocuk kilidini devreye almanız gerekir. Kapı kilitleme düğmesine takriben 5-6 Saniye basılı tutarsanız, araç hareket halinde otomatik kilitlemeyi devreye almış olursunuz.
-
Bende de Egea HB var, içten kapı kilitleme (çocuk koruması) yok, kapılar kilitlenince tüm kapılar içeriden açılabiliyor, dışarıdan doğal olarak açılamıyor. Arka kapı içinde çocuk kilidi var, onu kullanırsam bu sefer o kapı içeriden hiç bir şekilde açılamıyor, mutlaka dışarıdan birisinin açması gerekiyor. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla da bir çok araçta sistem bu şekilde çalışıyor.
Ben de çocuk kilidinin olmasını çok isterdim aracımda, gerçekten ihtiyaç oluyor küçük çocuk olunca. Koltuğunda oturuyor ama eli ayağı durmuyor, camlarla kapılarla sürekli oynuyor oturduğu yerden.
-
Konu şaka mı?
-
ben arkayı denemedim içten açılıyormu diye. akşam deneyeceğim ama önler kilitleme düğmesine basınca içten açılıyor.
-
arkadaşlar duster olanlar yardım lütfen. bu araçta yokuş kalkış desteği yok mu? en ufak yokuşta geri kaçıyor. birde arkada zemin halısı tam düz değil sizde de öyle mi?
-
Arka kapılar da açılır kuvvetle muhtemel. Araçların kahir ekseriyeti bu şekilde çalışıyor, sorun yok, rahat olsun.
Zemin halısı için aşağıdaki konu sahibi de düz olmadığını belirtmiş, sonuçta bu araçlar maliyet odaklı araçlar, bazı noktaları görmezden gelmeniz lazım.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-makyajli-dacia-duster-hakkinda-kullanici-yorumlarim--152417114
-
İlk soru hadi tamam da şimdi bu soru da gelince kimse kusura bakmasın tek cümle yazacağım.
No SS no güven.
-
Merhaba hocam müsterih olun zemin halısı konusunda bende sizin gibi düşünüp başka aynı/marka model sıfır araçları inceledim arka zemin kapıya doğru eğimli her iki tarafta, diğer sorunuza cevaben kapı kilitleri içeriden açılır benim kullandığım çoğu arabada durum böyleydi, kilitliyken dışarıdan açılmaz eğer arka kapılar için çocuk kilidi benzeri bir şey arıyorsanız arka kapıların menteşelerinin olduğu kısımda çocuklar kapıları içeriden açamasın diye çocuk kilidi için pim benzeri bir şey var. Hayırlı olsun aracınız.
-
Kaç Model Hocam aracınız? Benim 2019 Model 1.0 Tce, yokuş kalkış destek sistemi çok rafine ve harika çalışıyor siz ne sıkıntısı yaşıyorsunuz?
-
Bugün kilit düğmesine bastım arka kapıdan içerden açıldı. Galiba içerden kilitlenme olmuyor. Çocuk kilidini devreye sokmak lazım o nasıl oluyor acabaquote:
Orijinalden alıntı: SISUevet hocam. sadece önler açılıyor.
Benzer içerikler
- turbo revizyon
- karşı tarafın hasarı tramerde görünür mü
- golf 5 1.4 tsi
- corolla 2025
- bft kumanda kopyalama sorunu
- jimny 5 kapı
- akü fiyatları
- byd yangwang u9 fiyat
- byd han 2025
- opel mokka-e fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X