Şimdi Ara

Düşman Kardeşler | Show TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz dizileri için start verildi. Kanallar yazın ekrana getirmeye hazırlandıkları dizileri, tek tek görücüye çıkarmaya başladılar. Onlardan biri de Show Tv'de ekrana gelmeye başlayacak olan, Düşman Kardeşler. Bir Trakya hikayesinin anlatılacağı dizide, Kaan Urgancıoğlu, Murat Eken, Hande Subasi, Burcu Biricik isimlerinden oluşan genç oyuncu kadrosunun yanı sıra; Oya Aydoğan ve Tarık Papuççuoğlu da yer alıyor.

Sinetel ve İbrahim Mertoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Düşman Kardeşler'in senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci kaleme alıyor. Semra Dündar'ın yönetmenliğinde çekilen dizinin, Haziran sonundan itibaren ekrana gelmesi planlanıyor.

Hayatın içinden komik ve gerçek hayat hikayelerinin anlatılacağı Düşman Kardeşler, kendi küçük dünyalarında yaşayan insanları ekrana getirecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kuzey Güney Terk!
  • Hande Subasi yeteneksizin teki kendi sesini de kullanamıyor
  • Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Murat Eken, Hande Subaşı, Burcu Biricik, Oya Aydoğan ile Tarık Papuççuoğlu’nun yer aldığı ‘Düşman Kardeşler’i Baykut Badem ve Filiz Ekinci kaleme alıyor. Semra Dündar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Gelibolu ’da çekiliyor. Trakya insanının komik ve düşündürücü hallerini ekrana aktaracak olan dizi, 4 Temmuz Çarşamba günü Show TV'de başlıyor!

Düşman Kardeşler | Show TV

• Bir Trakya insanı olarak merak etmekteyim.
  • Saçma bir yaz dizisi.
  • Şu murat ekende ne var benim göremediğim acaba adamı ıgram begenmiyorum bide gitimişler basrol vermişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Saçma bir yaz dizisi.

Ömrü fazla uzun olmaz...
  • trakya dizisi diye az baktım ama şiveyi katletmişler dizide ayrı bir saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

trakya dizisi diye az baktım ama şiveyi katletmişler dizide ayrı bir saçmalık

İyi zaten bakmayacak idim , bu yorum üzerine hiç bakmam.
  • Yazı bile bitirmez bu dizi anlamsız dandik bir dizi daha.
  • Diziyi ben beğendim şahsen.Oyunculukta bence ilk bölümde birkaç aksaklık oldu.Ama güldüren birkaç espride vardı şahsen.Akasya Durağı hala yayındaysa bu dizininde yayında olması hiç yersiz olmaz.
  • İzlenilme oranı nasıl arkadaşlar yapım nasıl?
  • Sonuna ''abe,bea'' eklenerek ve kelimeleri yuvarlayarak trakya şivesi olmuyor! Yapamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

Sonuna ''abe,bea'' eklenerek ve kelimeleri yuvarlayarak trakya şivesi olmuyor! Yapamıyorlar.

aslında bütün yöreler için geçerli bu durum , bi kaç tane temel kelime vs. ile yapmaya çalışıyolar ama oranın insanı olmadıkça zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrsmith&5

quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

Sonuna ''abe,bea'' eklenerek ve kelimeleri yuvarlayarak trakya şivesi olmuyor! Yapamıyorlar.

aslında bütün yöreler için geçerli bu durum , bi kaç tane temel kelime vs. ile yapmaya çalışıyolar ama oranın insanı olmadıkça zor

aga bende muglalıyım mesela bizim burda kimse gari falan demez ama bi bakıyorum ege dizilerinde bütün cümlelerin sonunda yapıverelim gari tutuverelim gari,Artık tiksinme derecesine geldi yani.
  • www.acunn.com
    Paraları Ödeyin De Gülmeye Devam Edelim
    http://www.acunn.com/haber/paralari-odeyin-de-gulmeye-devam-edelim/37269

• benim cok sevdogim bi dizi

murat, mehmet, mafya cok gulduruyolar bunlar beni he bide cigerim var " hep ete hep ete..."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bittiği iyi olmuş gereksiz bir yapımdı çok klasik.
  • Bu sefer olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.