Şimdi Ara

düşen hdd den veri kurtaracak biri aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• taşınabilir hdd 160 gb içinde segate hdd var resimdeki orj. resmi olan hdd dir yere düştü bağlıyorum usb den hdd dönüyor ama makine görmüyo hdd yi ilk taktığımda kafa atıyo bşraz sonra normale donuyo çalışıyo ama pc görmüyo içinde kendime ait 14gb resim ve vido arşivim var benim için önemli olan kısmı bu biçounu Allah'dan dvd ye yedeklemiştim ama olsun kurtarabilcek bi arkadaş varsa ne kadar olur nasıl olur beimle irtibata geçsin lütfen

YAZILIMLA OLACAK BİŞEY DEĞİL HDDYİ HİÇ GÖRMÜYOR PC!

160gb sata segate 5400 rpm disk

orj. resmidir

düşen hdd den veri kurtaracak biri aranıyor!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 16 Temmuz 2009; 19:46:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hakkımdaki yorumları okumak için tıklayın...

• pm ledim
  • DOSTUM 500 GB LIK SEAGATEİN ORJİNAL RESİMLERİMİ ONA GÖRE VERSİYONUNA BAKICAM
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • içinde güzel bilgiler varsa ben alıyım..

ne var ?

APPLE IPOD TOUCH 8GB

RS-850 REAL POWER M 850W PFC GÜÇ KAYNAĞI

SkyStar Tv Kartı ( 3adet )

Ipad 2 16gb 3g

Creative t3130
  • veri kurtarma hakkında pm attım umarım yardımcı olur
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • BU İŞİ YAPAN ARKADAŞIM VAR OKSIJENSİZ ORTAMDA DISKLERI KURTARIOLAR AMA BAYA PAHALLI OLUYO SOLİİM ÇOK İSTERSEN NUMARASINI VERİR,M.

Orjinalden alıntı: m.akif87

içinde güzel bilgiler varsa ben alıyım..

ne var ?

adamın özel bir verisi varki kurtarmaya çalışıyor sanane ne oldugundan

Örnek Mah.Okul Yolu Cad.No:38 Dükkan:2
    Esenyurt /İSTANBUL
    Tel:0531 470 47 89
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen hafta 160 gb harici hd bilgisayar görmüyordu çalışıyor ama görmüyordu binlerce resimn muzik program oyun vss.
    hepsi gitti servise göndermek durumunda kaldım hiç zannetmiyorum tamirini yapa bileceklerini
    muhtemelen yenisini gönderecekler.
  • Benim de 500 gb Maxtor diskim durup dururken bozuldu, bilgisayar görmüyor. Diski maviden almıştım, oda kapattı. Garanti olayı da nasıl olacak bilgim yok. Hdd içinde bir dünya dosyam var ve napıcağımı bilmiyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.