Şimdi Ara

1050ti'dan sonra olan donanıma ayrılmış RAM problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba elimde bi tane A10 7860K'lı sistem var 8GB belleğim vardı sistem toplandığından beri içindeki GPU'ya 1GB ayrılmış şekilde ki bunu ben ayarlamadım sisteme windows yüklediğimden beri böyle.
    Geçenlerde bi tane 1050ti taktım bi anda donanıma ayrılmış belleğim 4,1 GB oldu fakat nereye nasıl gitti bilmiyorum Windows 10 kullanıyorum BIOS'um en güncel sürüm ve şahsen BIOS'un içinde bununla ilgili bi ayar bulamadım..

    Asus A68HM-K kullanıyorum sorun ne olabilir ramin yarısı resmen buhar oldu BIOS'ta DIMM1-2 olarak 4-4 iki ayrı ram görünmesine rağmen bilgisayarımda böyle bi sorun var



  • Bende apu kullanıyordum frekans ayarından dolayı ramin yarısı yoktu, elinizdeki ramin frekansı nedir? Ayrıca bios gfx configuration kısmından ekran kartına ayrılan belleği ayarlıyabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunxkaya

    Bende apu kullanıyordum frekans ayarından dolayı ramin yarısı yoktu, elinizdeki ramin frekansı nedir? Ayrıca bios gfx configuration kısmından ekran kartına ayrılan belleği ayarlıyabilirsiniz.
    Hocam ramin bi tanesini çıkarıp biosa öyle girdim ardından ikinciyi taktım nasıl, neden bilmiyorum ama sorun çözüldü hiç bi anlam veremedim



    Ve bende gfx veya grafik kartıyla ilgili hiç bi ayar görünmüyor şuan sanırım taktığım karttan dolayı



    Konu bi köşede dursun aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa sök tak işe yarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.