Şimdi Ara

Duş amacıyla kullanmak için mavi varile musluk takmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani bu mavi plastik büyük variller vardır ya , ben bu varilin alt tarafına bir musluk takmak istiyorum bu işi nasıl yapabilirim.Varili yüksek bir yere koyup güneş ışığı ile suyu ısıtıp ardından duş almak amacıyla kullanıcam.Ayrıca musluktan suyun dağılarak duş başlığı gibi çıkmasını istiyorum.Varili nasıl delip nasıl bir musluk monte edebilirim?Bu tip işlere eli yatkın kişiler muhakkak vardır.

• Diğer bölümden görüp cevap yazma gereği duydum. Bu tip varillerin hazır musluk (plastik) takılı halleri satılıyor diye biliyorum onları kullanabilirsiniz. Yok ben kendim yapmak istiyorum derseniz bir adet kısa musluk bataryası ve bir adet conta işinizi görebilir diye düşünüyorum. Fakat önemli olan varili ne kadar yükseğe koymak istiyorsunuz? Ayrıca varili nasıl doldurmayı düşünüyorsunuz? Doldurma işi içinde bir düzenek yapılabilir aslında sürekli su akışı sağlanabilir.

Ekleme:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-50-lt-polietilen-dikey-mavi-su-deposu-karmod-174263500/detay
    Sanırım böyle bir ürün işinizi görecektir. (envai ebatta modelleri bulunmakta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 22 Ağustos 2014; 22:21:22 >
    Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
    gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.”

• Kendim yapmak istiyorum , hem bende ki varil linktekinden biraz daha büyük.Tahmini 100 lt vardır.Doldurma işi için düzeneğe gerek yok , hortumu içine atıp doldurucam.Varili hafif tepelik bir yere koyucam.Fakat nasıl bir şey monte edicem sıkıntı orda , bu işlerden de hiç anlamam ama

• varili deleceksin. şu evlerde gördüğümüz kalorifer borularından bir tane içinden geçirip iç ve dış taraftan silikonlarsın. duş başlığı olayı biraz sıkıntı çünkü suyun öyle dağılarak gelmesi için biraz basınca ihtiyacın var. 100 litrelik varille bunu sağlayamazsın su bir olup yine tek parça gibi gelecektir.

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

varili deleceksin. şu evlerde gördüğümüz kalorifer borularından bir tane içinden geçirip iç ve dış taraftan silikonlarsın. duş başlığı olayı biraz sıkıntı çünkü suyun öyle dağılarak gelmesi için biraz basınca ihtiyacın var. 100 litrelik varille bunu sağlayamazsın su bir olup yine tek parça gibi gelecektir.

Silikon tutar mı ki?100 Lt su var sonuçta.Tutmaz gibi geldi bana ama başka ne yapabiliriz ki.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.