Şimdi Ara

DÜRÜM TIR-SEYYAR LOKANTA -DÜRÜM OTOBÜSÜ ÇALIŞTIRMAK KARLIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konuyu nerde açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Arkadaşlar benim aklıma bir fikir geldi yeni bişey değil ama neden bende yapmayayım dedim. Kendi kendime :
    Hazırda satılan yada eski bir otobüs,, TIR Yada kamyon alıp kendim dekore edip seyyar lokantaya çevirmek istiyorum.
    sizce ;
    1-bu iş tutarmi
    2-herhangi bir resmi izin gerekiyormu
    3-halk nezdinde böyle yerler rağbet görürmü
    4-zabıtalarla belediyeyle başım derde girermi
    5-nasip kısmet işi ama aylık kazancı ne olur tahminen
    6-nerelerde kazandırır (sahil,okul,tatil beldeleri vs..?)
    7-ne kadar sıcak para olması lazım elimde

Şimdilik aklimda olan sorular bunlar artısı eksisi bilmediklerim varsa paylaşırsanız memnun olurum... yardım edecek bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim imla kurallarında hata varsa afola

• bi tır alacak paran varsa yapabileceğin en saçma iş olur
  • süper karlı bir iş , ancak zabıta ve belediye rahat vermiyor
  • bir minibüs yeter. tır nedir -_-
  • dış görünüşün temiz olursa rağbet görürsün , mesela sanayi bölgelerine git ama ordaki esnafla papaz olmaman lazım.
  • hangi şehir?
  • beledıye olayı bıldıgım kadarı ıle söyle oluyor.

O tur hareket kabılıyetı olan araclar lokanta vb. donusturuldugunde bır yere park edıp satıs yapman ıcın ızın alıyorsun.

Fakat bu ızının ilk sartı aracın hareket kabılıyetını 0'a ındırmek.. Yanı tekerleklerı sokup aracı kutuge cekmen gereklı. Arac sadece ızın verılen yerde duracak ve satısı orada yapacaksın aracın hareket etmesıne musaade etmıyorlar bıldıgım kadarı ıle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zabıtalara rüşvet olayınıda düşün herkes haraç almak isteyebilir bunlar olan şeyler
  • tırmı ? zeplin al havadan paket olarak atarsın

edit: minibüs neyine yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 2 Mayıs 2012; 3:59:48 >
  • Tır diyorsunuz dorsenin içine döşeyeceksin, sonra konser alanındaki gibi açacaksın öyle mi

Ayrıca tek eleman ile çok çok zor olur, hatta olmaz. Birkaç eleman tutman gerek. Çok masraflı ve saçma iş. Bence iddia oyna
  • Normal lokanta ac daha mantikli yada dusuk maliyeli bir fastfood zincirinin francsbimmennesini al?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates87

@hakikivisko mersin de yapmayı düşünüyorum tabi seyyar olacağı için başka şehir de olabilir ekmeğimiz nerden gelirse oraya gideriz icabında sorun değil, ;) ama ilk önce araştırmam lazım iyi bir fikirmi onu öğrendikten sonra inşallah herşey nasip kısmet işi

@mesut52_34 sanayii bölgeleri de olabilir fikrinizi aklımda tutacam ;) teşekkür ederim hepinize ilgilenen tüm arkadaşlar sağolun

Belediyeden izin alma imkanımiz varmı acaba bilen yokmu ? Resmi yollarla olmazsa girmem sakat işleri sevmemde

Mersin ise ilk müşterilerinden olabilirim. Donanımhaber'e indirim isteriz.
  • al bi panel van veya minibüs falan yap onda işte nolacak
  • Volkswagen yeni köfteci arabası serisini duyurdu.Mayıs sonları gibi Türkiye'ye gelir herhalde.
  • 30 40 bıne komple tırmı var ?
    Gıt yenı doblo al 1001 cesıt kahvaltıcı yap ıstanbulda cok tutmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Tır diyorsunuz dorsenin içine döşeyeceksin, sonra konser alanındaki gibi açacaksın öyle mi

Ayrıca tek eleman ile çok çok zor olur, hatta olmaz. Birkaç eleman tutman gerek. Çok masraflı ve saçma iş. Bence iddia oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Tır diyorsunuz dorsenin içine döşeyeceksin, sonra konser alanındaki gibi açacaksın öyle mi

Dostum nasılsın ya bayadır konuşamadık. Konu dışında görmeye başladım hoş geldin

• bızım unıversıtenın onunde peugeot j9 u olan bı herıf vardı durumbus du adı sonra tır aldı heralde tırobuss yapıktır adınıda
  • bizim burda konya stadyumunun orda bi köfteci var yakınlardada 1-2 tane lise var ordan çıkan öğrenciler iyi para kazandırıyor normal 3 tekerli bi tezgah var onda yapıyor köfteleri günde 1000 lira kazanıyor rahat maç falan olduğu günlerde ve özellikle yazın günde rahat 3-4 bin kazanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates87

yapma ya hocam tır dediysek sıfır kilometre değil herhalde ;)) en fazla komple 30-40 bin tl olacak herşeyiyle beraber tir olmasa bile eski otobüsler var hatta bi tane ilan var hali hazırda 43 bin tl istiyor adam 2 katlı otobüs alt kat mutfak üst kat lokanta 30 kişilik sizce aptallık mi yaparım böyle bir işe girişmekle ;s kafam karıştı şimdi her gün başka bir yerde olmak bence mantıklı sabit bir yerde açmaktansa vergisiydi kirasıydı elektriğiydi suyuydu bilmem nesiydi onlar yok hiç değilse ne çıkarsa kar değil mi yoksa yanlış yoldamiyim yokmu fikir verecek arkadaşlar ? Lütfen

Sahibinden de gördum o tırı rahat 2 senedir satılmıyor eski ingiliz otobusu ona 1 marşa basmak rahatından 1 lt gider zaten eski başka araçlara bak demir yığını dediğim oysa tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.