Şimdi Ara

Durum karışık ama konu Wireless kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinde ETA adlı muhasebe programı iki ayrı bilgisayardan kullanılıyor.Biri ana makina ve diğeri ordaki dosyaları kullanıyor.Aynı zamanda internetde paylaşılıyor.C-net CGW-854 ve Zoom X3 kullanarak böyle bir sistem kurmam lazım fakat hiç wireless kurmadım

Switchin ipsi 192.168.1.1 ,modemin ip sinide 192.168.1.2 ayarladım ve bilgisayarın birine ip numarasını 192.168.1.3 atadım,alt ağ maskesini oto. veriyor zaten,varsayılan ağ geçidinede interneti kullanması için 192.168.1.2 vedim yani modemin ipsini yazdım.DNS numaralarını çalışan,test edilmiş numaraları atadım.Bu şekilde kablosuz bağlantı gerçekleşiyor.Switch ve modeme ping atabiliyorum fakat interneti kullanamıyorum.Burda neyi yanlış yapıyorum.

Birde switch üzerinde wan yazan ayrı bir port var o ne işe yarar

• birincisi dns leri kaldırman lazım. ikincisi modemi ayarlarken dhcp seçeneği aktif mi değilmi bir kontrol et eger aktifse ip vermeden bağlantı sağlayabilirsin. eger disable ise sorunu daha farklı cözecegız haber bekliyorum
  • dns leri neden iptal ediyoruz ki.Ben kablolu bağlantıda elimle giriyordum.Bundan farklı olan ne?

DHCP sanırım aktifdi ama değilsede aktifleştiririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.