Şimdi Ara

Durum Çok Karışık İçeri Gel!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar lafı uzatmadan girmek istiyorum bunun öncesi de var tabi ama neyse...

Bir kız var 2 ay önce otobüs de tanıştık vb. tekrar konuşmaya başladık fakat bu kızın sevdiği varmış ama aşık olduğu kişi şu an başkası ile çıkıyor kızın aklında hep o çocuk var ama bu durumda benle konuşuyor ki konuşmasını da istiyorum o çocuk ile arası bozuk hatta birbirlerinden sosyal medya da engelliler. Benim amacım bu kızla birlikte olmak çok seviyorum bir an aklımdan çıkmıyor otobüs de vb. gidiyoruz konuşuyoruz fakat o çocuğu seviyor benle konuşması bir avantaj diye düşünerekten neler yapabilirim nasıl kendimi bağlatabilirim diye size danışmak istedim aklınızda varsa birşeyler lütfen yardımcı olun her yolu denemeye çalışıyorum. Biraz hızlı, özensiz bir yazı olmuş olabilir ama çok sıkıntıdayım yardımcı olun lütfen...

• bilmiyom
    konu locked
    kullanıcı baned
    Mesajım geneledir sen şimdi kelebek çiçek aşk böcek mesajımı anlamayabilirsin diğer arkadaşlar faydalansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginsen yavşa. değilsen bırak bir heves olarak kalsın. sonra çok üzülürsün artık günümüz kızlarının neye önem verdiklerini biliyoruz;

marka olan erkekler..

apple, polo, h.d. , ray-ban... pahalı parfümler...

haftada en az 2-3 gün pahalı mekanlarda takılabilecek ve hesabı üstlenicek. reşitse arabası-motoru olan..

bunların karşılığında sana ne mi veriyor? sahte bir sevgi, doğru kartları oynadıysan cinsellik.. saçma sapan işler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.