Şimdi Ara

DurmaPlay adlı siteden Windows 10 Key Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cemented Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Windows 10 lisans anahtarına ihtiyacım var, orjinal kullanmak istiyorum. n11'de çoğu satıcıda 90 TL'den aşağı yok fakat ****.com sitesinde 45 TL'ye satılıyor. Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu ? Birde bu lisansın kapanma ihtimali var mıdır?

• oyunfor dan satın aldım ben sorun olmadı anında key geldi lisansladım sorun cıkmadı
  • durma play den 3 kere oyun aldım hepsi sağlam çıktı.
    windows 10 keyinden sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ama gittigidiyor dan 50 tl ye ofis2013 almıştım. Sonra bilgisayara format attım. aynı keyden kabul etmedi.lisan gitti.

windows 10 keylerinde bir kere aktif oldumu sorun olmaz.Çünkü abonelik keyleri gibi saçma şeyler win10 keylerinde bulunmuyor.
  • Dz.ikm.CavusTurk kullanıcısına yanıt
    Dün aksam aldım aktif ettim simdilik bi sorun yok, eğer olursa yazarım konuya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım salı elime ulaşıcak 8600k 16gb ram var ancak win7 ile win 10 arasında kararsızım , oyunlarda win 7 daha iyi diyorlar ne diyorsunuz bu duruma?
  • Tsc4hm3T kullanıcısına yanıt
    Güncel sistem her zaman iyidir ben w10 öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En ucuza retail key nerden bulabilirim
  • Yada kms ile yola devam mı etsem :D
  • Tsc4hm3T kullanıcısına yanıt
    SSD varsa W10 W7'yi aratmaz.Ama yoksa maalesef W7 daha seri çalışıyor makinede.Ultrabook kullanıyorum corsair ssd'li W10 fazlasıyla seri iken HDD takılıyken W10 ağır geliyor.Hele makineyi ilk açtığımda 5 dakika kendine gelmesini bekliyorum resmen HDD'deki W10'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

SSD varsa W10 W7'yi aratmaz.Ama yoksa maalesef W7 daha seri çalışıyor makinede.Ultrabook kullanıyorum corsair ssd'li W10 fazlasıyla seri iken HDD takılıyken W10 ağır geliyor.Hele makineyi ilk açtığımda 5 dakika kendine gelmesini bekliyorum resmen HDD'deki W10'da

samsung evo 960 ssd var w10 yüklemeye karar verdim :D
  • Dz.ikm.CavusTurk kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum mu yaptınız
    yani usb üzerinden falan en baştan mı kurdunuz sistemi
  • Durmaplayden 4 adet oyun satın aldım memnunum. Windows keyi sorun olmaz muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaizer Soze

temiz kurulum mu yaptınız
    yani usb üzerinden falan en baştan mı kurdunuz sistemi

Evet temiz kurulum yaptım. Ama ofis2013 yüklerken keyimi kullanarak yükledim. Lisans geçersiz uyarısını alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    oyunfor güvenilir mi,bazıları Durmaplay'den almış sıkıntılıymış.. .şikayet var.com 'da baktım.
    oyunfor'da böyle çıkmasın para boşa gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilkay -- 3 Haziran 2018; 6:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

oyunfor dan satın aldım ben sorun olmadı anında key geldi lisansladım sorun cıkmadı
    oyunfor güvenilir mi,bazıları Durmaplay'den almış sıkıntılıymış.. .şikayet var.com 'da baktım.
    oyunfor'da böyle çıkmasın para boşa gitmesin
    not: acemiyim ilk attığım yanlış buraya atacaktım.sanırım alıntıya bascakmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.