Şimdi Ara

Drumaplay Windows 10 47TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal windows 10 kullanma kararı aldım. Küüçük bir araştırma yaptığımda bazı Windows 10 keylerinin çok ucuza satıldığını gördüm. Bu keylerin özelliği tek bir bilgisayar için kullanılıyor olması. Girdiğiniz CD KEY anakarta gömülüyor ve anakartı değiştirene kadar bu cd keyle kurulum yapabiliyorsunuz. Drumaplay de indirime girmiş olan Windows 10 Pro Key i 47TL Ancak şöyle bir ibare var.

Windowsu tekrar kurmayı denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmalısınız. Format / Fdisk attığınızda fiziksel temizlik yaptığınız için aynı kodu tekrar kullanamazsınız.

Ben bu şekilde tekrar kurulumun sağlıklı oldugun düşünmüyorum. Normal şekilde iso yu flash a uefi olarak yazdırıp format atmaktan yanayım.

Bu keyi alırsam normal şekilde format atamaz mıyım? Bilgisi olna varsa paylaşırsa sevinirim.
    https://www.****.com/tr/store/10-pro/buy/10-pro

• Teşekkür ederim. GG den aldım 1 tane.
  • gonzai kullanıcısına yanıt
    freedos pcye sonradan aktif edebildinizmi
  • Evet ettim. Hiçbir sorun yok.
  • hocam bunların etkinleştirme sayıları cok düşük oluyor. aynı bilgisayar olmadığında sorun yaşanıyor. en iyisi retail key almak istediğin kadar kuruyorsun pc fark etmeksizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

hocam bunların etkinleştirme sayıları cok düşük oluyor. aynı bilgisayar olmadığında sorun yaşanıyor. en iyisi retail key almak istediğin kadar kuruyorsun pc fark etmeksizin

Ben satıyorum hemde çok daha ucuz 35 tl win10 pro retail key dükkanıma bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 10 pro Key ile windows 10 home key arasında fark var mı? Pro key alsak home için kullanabilir miyiz?
  • hotgojo H kullanıcısına yanıt
    Pro key alıp home için kullanırsan home sürümün pro olur bu kadar basit. Aralarında tabi ki farklar var.
  • Arkadaşlar ****den alınırmı bu key önerisi olan varmıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.