Şimdi Ara

Windows 10 nereden satın alınmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni topladığım PC için Windows 10 Pro satın almak istiyorum. En uygun olarak nereden alabilirim ? Ayrıca Windows 10 satın aldığımızda şu şekilde flash bellekte mı geliyor?
    https://youtu.be/lVhAZdbLWY8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teknosa
    Mediamarkt
    Vatan Computer

İnternet üzerinden almayın bazılarının keyler'i kullanılmış olabiliyor.
    Win 10 pro microsoft usb belleği ile geliyor bende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Teknosa
    Mediamarkt
    Vatan Computer

İnternet üzerinden almayın bazılarının keyler'i kullanılmış olabiliyor.
    Win 10 pro microsoft usb belleği ile geliyor bende var.
    "Internet üzerinden almayın bazılarının keyler'i kullanılmış olabiliyor."

10 üzerinde key aldım böyle bir şey yok element uydurmayın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Element uydurmuyoruz bilgi veriyoruz.
    Hb gibi sitelerde ucuza win 10 pro şeklinde key satılıyordu bir dönem ucuza satıldığı için tabi kapış kapış gidiyordu. Oysa ki insanlara kullanılmış key satılıyordu. Şuan için hb öyle bir durum var mı yok mu bilmiyorum. İnsanlarda bu şekilde key alıp dolandırılmasın diye internet üzerinden (sahibinden gittigidiyor hb gibi yani..) satın almasınlar.

Okurken açık arar gibi okuma yorumları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Element uydurmuyoruz bilgi veriyoruz.
    Hb gibi sitelerde ucuza win 10 pro şeklinde key satılıyordu bir dönem ucuza satıldığı için tabi kapış kapış gidiyordu. Oysa ki insanlara kullanılmış key satılıyordu. Şuan için hb öyle bir durum var mı yok mu bilmiyorum. İnsanlarda bu şekilde key alıp dolandırılmasın diye internet üzerinden (sahibinden gittigidiyor hb gibi yani..) satın almasınlar.

Okurken açık arar gibi okuma yorumları
    Tüm keyleri sözde sizin dediğinize göre "kullanılmış" keylerden aldım 10/15/25 tl bandında, hepsi de w10 oem pro key'di, kendi sistemimde de 2 yıla yakındır kullanıyorum zerre problem yok tıpkı diğerleri gibi.

• Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Oem keyler zaten aankarta gömülüyor, başka pc'de kullanamazsın. Kardeşime ve arkadaşıma 20 TL'ye OEM key aldık sorunsuz kullanıyorlar.
  • OEM key alın geçin hocam, 10-12tl civarına bulunabiliyor. Zengini daha zengin etmenin anlamı yok.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Tamam seninki temiz olabilir. Kullanılmış olan denk geldi demek ki bana daha doğrusu bir tanıdığıma.
    Sonuçta bunu uydurmuyorum gereksiz tartışmaya da gerek yok. insanlar dikkatli olmalı bende bilgi verdim.
  • Tamam işte kullanılmış keyden kastım o zaten. Adam oem key'i başka bir bilgisayarda kullanmış. Sonara da başkasına satmış. Buda kullanılmış key manasına geliyor.
    Ben keyi satın alıp kullanmışım ve anakarta gömülmüş. Bu keyi başkası nasıl kullanacak? Şu an yine bir Oem key alsam, ben o keyi aktifleştirdikten sonra başkasında bir işe yaramaz. Oem key almakta sakınca yoktur.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    O fiyata nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 24 Temmuz 2019; 15:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    googlea yazınca direkt 10 liraya çıkıyor hocam, öz hakiki yerli sitelerden :)
  • Kullanılmış key sattılar diyorum ya bende mi sorun siz mi anlamıyorsunuz abi kafayı yicem..
    Forumda birçok kişi bu keylerden alıp kullanmış. Şu an almak istesem muhtemelen yine sorun çıkmayacak. Anlaşılmayacak bir durum yok. Siz güvenmiyorsunuz, ben de satın alabilirsiniz diyorum.
  • ekşi sözlük
    n11'de 19 tl'ye windows 10 lisansı satılması
    https://eksisozluk.com/n11de-19-tlye-windows-10-lisansi-satilmasi--5640540

• forumda güvenilir bir arakdaş var bende ondan key aldım çok memnunum kendisini etiketlerim
  • www.epttavm.com
    ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans
    https://www.epttavm.com/item/33161277_microsoft-windows-10-pro-dijital-indirilebilir-lisans

Bu linkten 12tl ye aldım 1 ay önce yeni sistemime sorun yaşamadım 1 gün sonra e postama geldi key
  • dh forum da satan var dı nerede o konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.