Şimdi Ara

Durmaplay +1 şeysi hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FatsaliKabadayi

kardeş bu 80-90 20 saniye aralıklar lamı yamıyon?_

5 tane yapıyorum hemen basa basa sonra 1 dakika falan bekliyorum diğer beşliyi yapıyorum 1 sayfa bitiyor öyle
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • 498 nedir ya takıldı gitmiyor
  • TC kimlik vermek lazim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nereyi aartılıyoruz açıkcası konu hakkında hiç bir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim
  • YARIŞMANIN SÜRESİNİ 1 GÜN GERİYE ALMIŞLAR. AŞAĞIDAN OKUYABİLİRSİNİZ.

http://www.durmaplay.com/News/durmaplay-google-plus-etkinlik-saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

YARIŞMANIN SÜRESİNİ 1 GÜN GERİYE ALMIŞLAR. AŞAĞIDAN OKUYABİLİRSİNİZ.

Amaç herkes almasın 50-100 tane yapıp spam yiyenler olsun idi zaten. Bu konuyu silmeyip benim taktikleri silmen de ayrı abes. Bırakmayacağım bu işin peşini. Üç kuruşa beş köfte yok.

Şöyle bir konuda bile firmayı kayıran kişi reel hayatında ne kadar doğru ilerleyebilir acaba. Çanak tutmak kolay yol tabi yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 14 Aralık 2013; 10:19:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yazık sana kardeşim. Silsene bu konuyu da? Benim açtıgım "durmaplay macerası" adlı konuda kural dışı ne vardı? Neden sadece herkes seni "durmaplay" konularıyla tanıdı bu bölümde?

Yetkililere ulaşamazken bir de 1 gün geriye almışlar. Yazık bu durmaplaye de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Yazık sana kardeşim. Silsene bu konuyu da? Benim açtıgım "durmaplay macerası" adlı konuda kural dışı ne vardı? Neden sadece herkes seni "durmaplay" konularıyla tanıdı bu bölümde?

Sorun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Sorun nedir ?

Dün açtıgım konu "Kural Dışı Konu" nedeniyle silindi. İçeriğinde mailin diğer ucundaki arkadaş 500 google +1 yapmama rağmen +1leri onaysız diğer hesaptan yaptıgımı iddaa ediyor bulunuyordu. Nesi kural dışı konu anlamadım?

Diğer bir sorun da hediye@durmaplay.com adresindeki arkadaşların dün akşam 5-6dan beri cevap vermemesi.

• Arkadaslar bu +1 yaparken gelen "!" bir süre sonra geçiyor mu?

Sabah 7 de gördüm ve o zamandan beri uğraşıyorum en sonunda "!" uyarısını yedim.
  • ben yaptım ve dün akşam 12 de gönderdim.hala cevap gelmedi evet 8 saat oldu hala cevap gelmedi.
  • 460 da ! Yedim inş 1 2 saate geçer .s

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

ben yaptım ve dün akşam 12 de gönderdim.hala cevap gelmedi evet 8 saat oldu hala cevap gelmedi.

Size nasıl cevap gelmiyor anlamıyorum. Bana hemen geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

ben yaptım ve dün akşam 12 de gönderdim.hala cevap gelmedi evet 8 saat oldu hala cevap gelmedi.

Bana da 11 saattir cevap gelmedi
  • Valla taktikle sadece dün ya 4 ya 5 saat içinde 500+ beğendim 2. için mesaj attım bakalım.Telefon bulursak 3. içinde zorlarız gerçi daha 2. kodu alamadım bile.
  • valla ben 2.ci nin maili az önce yolladım bakalım onada 3-4 saat içinde cevap gelicekmi, ilkini cukkaladım
  • +1 yapıyorum ama en fazla 15 saniye sonra verdiğim +1 ler geri gidiyor anlamadım ki :(
  • Şaka gibi ya dün saat 19:00 dan beri ünlem çıkıyor ve bugun son gün 320 civarındayım ne zaman açılır bu meret
  • Ben dün gece 23:30 gibi mail attım sabah 11 gibi baktığımda hala cevap gelmemişti, 12 de bidaha mail attım yarım saat sonra falan gönderdiler rp'yi.

Bu arada Yggdrasil Asgard isimli arkadaşa çok teşekkür ediyorum, onun taktiğiyle yaptım 80 tane falan yapınca spam veriyordu, yarım saat 40 dk sonra tekrar devam edebiliyordum, arkadaş söylemese ilk seferde olduğu gibi kalıcı ban yerdim heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.