Şimdi Ara

Durmaplay +1 şeysi hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan0895

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Deli gibi spam yapıyorsunuz , ondan sonra google sizin hesabınızın +1 yapmasını durduruyor. Olay bundan ibaret. Yalan olmuş yani boşa uğraşma artık. Banlamışlardır o hesabı.

Edit: Üst üste en fazla 91 tane veriyor. Daha fazla +1 kabul etmiyor. Gerisini spam sayıyor ve sadece sizde gözüküyor.

Sanki yaparken yanımda izledin geldin burda tersliyorsun, bağırıp çağırıyorsun. Özellikle 20 değil 30 saniyede bir yapmaya özen gösteriyorum ben sen ne diyorsun burda?

Ben de diyorum ki 20 saniye falan hikaye , hurafe. 91 tane üst üste aralıksız tıkla. Ondan sonra 1 saat ara ver aynı şekilde 91 tane daha yap. Bu şekilde 500'e kadar devam et. Yardımcı olup RP almanızı sağlamaya çalışıyorum sabahtan beri. Nankör olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

quote:

quote:

quote:

Deli gibi spam yapıyorsunuz , ondan sonra google sizin hesabınızın +1 yapmasını durduruyor. Olay bundan ibaret. Yalan olmuş yani boşa uğraşma artık. Banlamışlardır o hesabı.

Edit: Üst üste en fazla 91 tane veriyor. Daha fazla +1 kabul etmiyor. Gerisini spam sayıyor ve sadece sizde gözüküyor.

ben 91 i geçtim. en az 150 yaptım

En az dogru bir kelime mi olmuş =)

Seri seri yaparsan üzülürsün +20 at 10 dakika gez dolaş yine +20'le ama hızlı degil yavaş yavaş...

başka birinin hesabından bakıp yaptım zaten.
    10 saniyede bir tıklayınca kabul ediyor onu keşfettim. 7 saniye ve altı risk.
    dediğim gibi kendi profilimden değil de başkasından baktım

Tam öyle degil dostum yeni hesaplara günlük mesela 200 verebiliyor yeni üyelik açtım zaman ile tıklamama ragmen artık yeniler görünüyor sonra geri gidiyor =) Operadan tıklayıp chromeden bakıyorum en iyisi bu

benim uyelik 2 yillik. 200 sayisini geciyorum . dedigin sey bana islemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 91 i geçtim. en az 150 yaptım

En az dogru bir kelime mi olmuş =)

Seri seri yaparsan üzülürsün +20 at 10 dakika gez dolaş yine +20'le ama hızlı degil yavaş yavaş...

başka birinin hesabından bakıp yaptım zaten.
    10 saniyede bir tıklayınca kabul ediyor onu keşfettim. 7 saniye ve altı risk.
    dediğim gibi kendi profilimden değil de başkasından baktım

Tam öyle degil dostum yeni hesaplara günlük mesela 200 verebiliyor yeni üyelik açtım zaman ile tıklamama ragmen artık yeniler görünüyor sonra geri gidiyor =) Operadan tıklayıp chromeden bakıyorum en iyisi bu

benim uyelik 2 yillik. 200 sayisini geciyorum . dedigin sey bana islemedi

Demek istedigimde o zaten hocam yeniler max 200 =)

• Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Üyeliğin epostasından mail atmamız gerekiyormuş. Şimdi cevap beklemekteyim, eğer kod gelirse editleyip daha detaylı açıklama yaparım.
  • 313 yaptım 3-4 saatte
  • başka mailden attım üyeliğinizin mailinden atın dediler ondan da attım şimdi. plus hesabıyla üyelik maili aynı olmak gerekiyor derlerse söverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

başka mailden attım üyeliğinizin mailinden atın dediler ondan da attım şimdi. plus hesabıyla üyelik maili aynı olmak gerekiyor derlerse söverim

Durmaplay e üye olduğun mailden Google profilini gönder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bnmki banlandı galiba ard arda 30 tane yaptım kabul ettinsonra 40.da baktım dışarıdan görmedin5 saattir girdiklerim gözükmüyo sence ne olmuştur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tane yaptım ve hemen attılar rp yi :)
  • 393 de kaldık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

başka mailden attım üyeliğinizin mailinden atın dediler ondan da attım şimdi. plus hesabıyla üyelik maili aynı olmak gerekiyor derlerse söverim

öyle yaptım da cevap yok hala öbür mailden atınca 5dkda gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

pazar gece yarısında bitiyormuş biz o saatte önce mail yollar onlar o saatten önce cevap veremezse ne olacak?
  • İlk yaptığımı sanıpta yapamadığım maile 10 dk'da cevap gelirken. Tamamladığım maile 1 saattir cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer95

İlk yaptığımı sanıpta yapamadığım maile 10 dk'da cevap gelirken. Tamamladığım maile 1 saattir cevap yok.

Maiiller 19 00 dan sonra çok yavaşlıyor. Yarın sabah gelir cevabın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vericekler sonuçta sen o süre içerisinde yolluyorsun

Diger arkadaşlara gelince üyelik mailinden atmak gerek google hesabının linkini atıcaksın şu anda bayagı bekletiyorlar gıcık kaptım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

313 yaptım 3-4 saatte

aynen
  • Ayrıntılı rehber yapayım isterseniz. Ben olayı tamamen çözdüm. Bir konu açarım herkes yararlanır. Ama yönetici arkadaş siliyor. Talep olursa açarım konu. Alıntılasın açmamı isteyenler.
  • 498de kaldım :D
  • Sadece oyunlar için geçerli değil değil mi? Diğer ürünler de sayiliyor olmasi lazim?
  • adamlar çok seri dönüş yaptılar, 2 farklı hesabımla yaptım tekini dün gece 23:10'da başladım ve 400 tane yaptım uyudum (gece 3:30 da), öğlen 11'de kalan 100 tanesini yaptım ve mail attım 5 dk'da geri dönüş yaptılar ve hesabıma yükledim.
    geri dönüşün çabuk olması beni gaza getirdi ve 12'de yeni bir üyelik ile başladım 20:25'gibi o da bitti ve hemen gönderdiler
    olayın işsizlikle alakası yok fakat 1780+1780 ilaç gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 13 Aralık 2013; 22:38:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.