Şimdi Ara

Durmaplay +1 şeysi hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Pulse_

adamlar çok seri dönüş yaptılar, 2 farklı hesabımla yaptım tekini dün gece 23:10'da başladım ve 400 tane yaptım uyudum (gece 3:30 da), öğlen 11'de kalan 100 tanesini yaptım ve mail attım 5 dk'da geri dönüş yaptılar ve hesabıma yükledim.
    geri dönüşün çabuk olması beni gaza getirdi ve 12'de yeni bir üyelik ile başladım 20:25'gibi o da bitti ve hemen gönderdiler
    olayın işsizlikle alakası yok fakat 1780+1780 ilaç gibi geldi

Bir günde takılmadan nasıl yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Ayrıntılı rehber yapayım isterseniz. Ben olayı tamamen çözdüm. Bir konu açarım herkes yararlanır. Ama yönetici arkadaş siliyor. Talep olursa açarım konu. Alıntılasın açmamı isteyenler.

Cumartesi oldu 2 günde ne yapabileceğiz ki.
  • Yok ya ben pes ediyorum yapamayacağım bu ne böyle galiba ban yedim +1 lediklerim hesabıma yazılmıyor. Yani hesaptayken baktığımda yazılmış ama çıkış yapıp baktığımda yazılmamış olarak gösteriliyor.
  • Benim anlamadigim sey gmail hesabini yolluyoruz ve bu hesabin durmaplay.com daki e-maille alakasi yok hesabin onayli olup olmadigini nasil anliyorlar ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

adamlar çok seri dönüş yaptılar, 2 farklı hesabımla yaptım tekini dün gece 23:10'da başladım ve 400 tane yaptım uyudum (gece 3:30 da), öğlen 11'de kalan 100 tanesini yaptım ve mail attım 5 dk'da geri dönüş yaptılar ve hesabıma yükledim.
    geri dönüşün çabuk olması beni gaza getirdi ve 12'de yeni bir üyelik ile başladım 20:25'gibi o da bitti ve hemen gönderdiler

Önceden 40 tane yapıp bıraktım . Bugün 11 de basladım 22 sn bir yaparak 9 da bitirdim . 504 tane. mail attım cevap yok hayırlı olsun ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan0895

quote:

Ayrıntılı rehber yapayım isterseniz. Ben olayı tamamen çözdüm. Bir konu açarım herkes yararlanır. Ama yönetici arkadaş siliyor. Talep olursa açarım konu. Alıntılasın açmamı isteyenler.

aynen 2 günde rahat yapılabilir mi kasmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resist4Ever

quote:

Orijinalden alıntı: ozan0895

quote:

aynen 2 günde rahat yapılabilir mi kasmadan ?

6 saat te çok rahat yapılabiliyor
  • Size yöntemimi söylersem 2 günde 20 tane bile kasarsınız kılınızı kıpırdatmadan

Ama malesef yayılsın istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Benim anlamadigim sey gmail hesabini yolluyoruz ve bu hesabin durmaplay.com daki e-maille alakasi yok hesabin onayli olup olmadigini nasil anliyorlar ki?

Aynen +1 kardeşim. Bütün yorumları okudum buradaki böyle çelişen çok şey var ben şuanda yapıyorum yavaş yavaş 2 hesaptan bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

495 de ünlem çıktı olmassa hiç uğraşmam.

bende de çıktı düzelir mi? 430 civarındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Önceden 40 tane yapıp bıraktım . Bugün 11 de basladım 22 sn bir yaparak 9 da bitirdim . 504 tane. mail attım cevap yok hayırlı olsun ne diyeyim

gelir, yoğunluk falan vardır veyahttp://www.durmaplay.com/News burda dendiği şekilde göndermemişsindir.

• Bunun ana konusu ya da nasıl yapılcağını bir yerde yazıyor mu? Ona göre ben de yapıcam da. İlk defa gördüm bu olayı yardımcı olursanız sevinirim :)
  • 166 da tıkandı ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Benim anlamadigim sey gmail hesabini yolluyoruz ve bu hesabin durmaplay.com daki e-maille alakasi yok hesabin onayli olup olmadigini nasil anliyorlar ki?

Aynen +1 kardeşim. Bütün yorumları okudum buradaki böyle çelişen çok şey var ben şuanda yapıyorum yavaş yavaş 2 hesaptan bakalım ne olacak.

Sanırım durmaplaydeki hesabın e-mailiyle gmail hesabını yolluyorlar oyle oluyor. Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi değiştirmeye üşendim
  • şimdide bir başka hesapla spam yöntemiyle yapıyorum ya tutarsa hesabı(tutarsa üçüncü 1780'imi alacağım) 178 adete ulaştım.
  • Normalde bu tarz şeylerin dolandırıcılık durumu olduğunu düşünürüm fakat yöneticilerin bile tavsiye ettiğini görünce bir deneyelim dedik, inşallah bir sıkıntı çıkmaz...
    normalde pek oynamadığım bir oyunu sırf bir iki hero denemek için uğraşıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Size yöntemimi söylersem 2 günde 20 tane bile kasarsınız kılınızı kıpırdatmadan

Ama malesef yayılsın istemiyorum

Bencilliğe bak sanki katılım sınırı varda yayılmasını istemiyorum diyor.Nooolur söylee
  • dün akşam 100 de tıkanmıştı bırakmıştım şimdi 181 oldu tıkandı böyle olunca 1 saat ara vermek yetiyor heralde
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    kardeş bu 80-90 20 saniye aralıklar lamı yamıyon?_
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.