Şimdi Ara

Durmak Bilmeyen İshal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabahtan beri karnım ağrıyodu öğlen okuldan gelip tuvalete girmemle ishal olduğumu öğrendim. Akşam saatlerine doğru artık karnıma sancılar girmeye başladı şu an 4-5 kere tuvalete çıktım artık su içmesem bayılacaktım neden geçmiyor bu? Bir de 1 kere kustum ama baya kustum.

• İshalden ölen dinimizce şehit sayılır. Bence kendi akışına bırakıp öl. Cennet garanti pampa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkorkak71

İshalden ölen dinimizce şehit sayılır. Bence kendi akışına bırakıp öl. Cennet garanti pampa

Tm knk
  • içindeki bakterileri öldürmüyorsun - öldüremiyorsun yediklerin yeni bakteri girişi sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

içindeki bakterileri öldürmüyorsun - öldüremiyorsun yediklerin yeni bakteri girişi sağlıyor

Hocam sabahtan beri ekmek parçası dahi yemedim, sadece muz yedim ishali azaltsın diye.
  • reflor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da aynısı olmuştu . O kadar ilerlemişti ki sadece su geliyordu. Allah kolaylık versin. Nasıl geçtiğini hatılamıyorum ama.

Not: Reflor kullanıcaksan sakın ama sakın alkol alma. Ben unuttum reflor içtiğimi ardından bira içtim. Foşur foşur kan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlterisHasan -- 4 Ocak 2017; 5:3:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cola
  • İshalin çaresi koladır neden bilmiyorum ama geçiriyor
  • Patates ye bol bol, seftali suyu bi de
  • Cola + corum leblebi bol bol yeeee
  • Reflor,entorogermina,serum
  • Evet kardeş ishal çok su kaybettirir bu yüzden serum ve tabi hastalık için ilaç alman lazım.Serum seni kendine getirir.Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.Kocakarı ilaçlarına inanma(kola patates vs.) (Bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum)
  • Yarim cay bardagi Nisastali su icin 1 saat sonra tas gibi cikar
  • Ateşin falanda çıkarsa direk doktora git serum falan bağlarlar.
  • reflor felan anlık geçirir ama yine başlar ertesi gün bende yaşadım çözümü söyluyırum eğer evde antibiyotik varsa yut hemen
  • sabahlara kadar tuttuğum nöbetler canlanır aklımda...
  • Hem kusup hem ishalsen doktora görün antibiyotik alman gerekbilir.
  • Fitili tak kesilir
  • ılık suya 2 kaşık nişasta koy iç.geçmezse doktora git mikrop kapmışşsındır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.