Şimdi Ara

durduk yere usb aygıt takıp çıkarma sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster w860cu model bir notebook sahibiyim.Makina açıldıktan sonra en fazla 5 dk. içinde bir usb aygıt takıp çıkarmışım gibi bir ses çıkarıyor(sadece 1 kere bir daha çıkarmıyor).Usb'lerin hepsi düzgün çalışıyor.Bir temassızlık ya da anakartta lehim arızası gibi bir şeyden şüphelenip fokus'a yolladım fakat tüm parçalar sağlam dediler ve belirtilen sorunla karşılaşılmadığını rapor etmişler.Bilgisayar geldi ama hala aynı problem devam ediyor.Format atmanın bir etksi olmadı.Hatta low level format bile attım Sizce sebebi ne olabilir?

• Tanıyamadığı bir donanım var demekki
  • Bilgisayarım 'a sağ tıklayıp -> Yönet -> Aygıt Yöneticisi

kısmından düzgün yüklenmemiş veya eksik sürücünün bulunup bulunmadığını kontrol edin

Sorun devam ederse yine aynı kısımdan tüm USB Denetleyicileri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar yeniden başlatıldığından USB 'ler sistem tarafından otomatik olarak tanınıp yüklenecektir.
  • arkadaşlar ilginiz için çok sağolun aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt yok fakat orjinal sürücü dvdsinde tüm sürücüleri tekrardan 1 kez daha yükleyeyim dedim lan driver ve cardreader driver sürücülerini yüklemeye çalıştığım zaman ''device was not found or please enable it before installing its driver!!!'' uyarısı geldi.Format attıktan sonra ilk seferde düzgün yüklenmişti halbuki...
  • usb denetleyicilerin de hepsini kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattım hepsini tanıdı söylediğin gibi ama aynı sorun devam ediyor
  • quote:

arkadaşlar ilginiz için çok sağolun aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt yok fakat orjinal sürücü dvdsinde tüm sürücüleri tekrardan 1 kez daha yükleyeyim dedim lan driver ve cardreader driver sürücülerini yüklemeye çalıştığım zaman ''device was not found or please enable it before installing its driver!!!'' uyarısı geldi.Format attıktan sonra ilk seferde düzgün yüklenmişti halbuki...

Bu yüzden o sorunu yapıyor driver larını bulup yüklemen sorunu giderebilir
  • Bir şey atlamadıysam söylemiş olduğunuz her şeyi yaptım ama ne yazık ki çözüm olmadı.Fokusshop'ta da bütün parçaları tek tek denedik donanımsal sorun yok demişlerdi zaten 1-2 aydır bu sorun var.Yazılımsal olarak da değişen tek şey windows 7 ultimate'den windows 7 home premium'a geçmem galiba ki bununla bi ilgisi olmasa gerek.Teşekkürler ilginiz için.
  • Aynı sorunu yaşıyorum, değişen çıkan hiçbir şey yok ama sürekli aynı sesi alıyorum. Delirmek üzereyim.
  • Arkdaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum, cihazı eski olanlar usb girişindeki pimler de oksitlenme olması da ihtimaller dahilinde takarken kabloyu oynata oynata ancak gördürüyorsanız bu ihtimal daha yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.