Şimdi Ara

duraktaki kizla nasil tanisabilirim?(TANISTIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal senden hoşlanmadı ertesi günde pas vermedi pek.bence pek üzerine gitme,günaydın selam eksik etme ama muhabet konusunda üstüne gitme derim.kaliteni düşürme bol şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Büyük ihtimal senden hoşlanmadı ertesi günde pas vermedi pek.bence pek üzerine gitme,günaydın selam eksik etme ama muhabet konusunda üstüne gitme derim.kaliteni düşürme bol şans.

Eğer otobüste 5-6 oturacak yer varda senin yanına oturuyorsa hala umut var bence

• dahada ustune gıtme bır kuru selam ver muzık dınle boşver cool olmayı dene son olarakta
  • Baktın olmuyor bakma

edit: abi 1:30 saat konuşursan tabi konuşucak bişeyin kalmaz ilk günden çok yüklenmişsin O yukarıdaki arkadaşın dediğin gibi biraz ağır ol cool ol müziğini dinle hergün sohbet ediceksin diye birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalgücü -- 8 Mayıs 2013; 10:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Büyük ihtimal senden hoşlanmadı ertesi günde pas vermedi pek.bence pek üzerine gitme,günaydın selam eksik etme ama muhabet konusunda üstüne gitme derim.kaliteni düşürme bol şans.

Eğer otobüste 5-6 oturacak yer varda senin yanına oturuyorsa hala umut var bence

Nerden bilelim belki bu adam gitti sülük gibi yapıştı yanına oturdu ?

• Kendinden fazla bahsettiysen kızla konuşacak bir şey kalmamıştır.

Kız seni çözdü ve artık seninle konuşmak istemiyor hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Baktın olmuyor olana kadar bakıcaksın.

• kız bakmış selam verdik borçlu çıktı olayina döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Kendinden fazla bahsettiysen kızla konuşacak bir şey kalmamıştır.

Kız seni çözdü ve artık seninle konuşmak istemiyor hepsi bu.

+1 biraz gizemli olaydın iyiydi kızlar gizemli adamları sever
  • tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkar koltuğa vur
  • Oğlum naptın lan ilk günden 1,5 saat konuşmak falan.Sen cool bir şekilde müziğini dinle,otobüsünü bekle.Sen ilk adımı attın zaten,kız senden hoşlandıysa,seni merak ediyorsa elbette yanına gelip muhabbet başlatacaktır.Mal gibi gidip her gün selam verme.
  • 1,5 saatlik konusmada edep sinirlarini asmayacak sekilde espri yaptim.kizi guldurdum ama bugun oyle bir sey olmadi malesef.

Sizin de dediginiz gibi konusacak sey kalmadi yav.

Normalde cenesi dusuk,konuskan birisi degilimdir.gerektigi yerde konusan birisiyim ama ilk gunku konusmada konu konuyu acti kizin sayesinde ama bugun iplemedi beni pek.bende birkac sayfa kitap okudum,sonra taktim kulakligi muzik dinledim.

Yarin yine kizla ayni otobuse mi bineyim yoksa baska otobuse mi bineyim?baska otobuse binersem kiz yoklugumu arar mi?

Bir de soyle bir durum var:

Otobus bayagi bos geliyor.kizla tanistigim gun ve de bugun beraber oturduk.yarin kizla ayni otobuse bin derseniz yine yanina mi oturayim yoksa baska bos bir yere mi geceyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Mayıs 2013; 11:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

otobüste em onu

Baltaladığım için kusura bakmayım.

Kardeş Totti Roma için ölürdü , şimdi ayrılacağım diyor. Neden ?

Bide imzandaki resmi açıklar mısın ? Taraftarlar artık istemiyorlar mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

1,5 saatlik konusmada edep sinirlarini asmayacak sekilde espri yaptim.kizi guldurdum ama bugun oyle bir sey olmadi malesef.

Sizin de dediginiz gibi konusacak sey kalmadi yav.

Normalde cenesi dusuk,konuskan birisi degilimdir.gerektigi yerde konusan birisiyim ama ilk gunku konusmada konu konuyu acti kizin sayesinde ama bugun iplemedi beni pek.bende birkac sayfa kitap okudum,sonra taktim kulakligi muzik dinledim.

Yarin yine kizla ayni otobuse mi bineyim yoksa baska otobuse mi bineyim?baska otobuse binersem kiz yoklugumu arar mi?

Bir de soyle bir durum var:

Otobus bayagi bos geliyor.kizla tanistigim gun ve de bugun beraber oturduk.yarin kizla ayni otobuse bin derseniz yine yanina mi oturayim yoksa baska bos bir yere mi geceyim?

Biriniz cevap versin sorularima.

• Hım..

Bu durumu uzatmamalısın çünkü tanıştığın ortam buna uygun değil. Zamana yayarsan olayı büyük ihtimal hep göreceksin kızı ve sadece tanıdık olarak slm-slm muhabbetinde kalacaksınız.

Kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamalısın. Öncelikle umarım " Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Tanımadığım bir insanla tanışmaya çalıştım" böyle bir söz etmişsindir yoksa seni mahalle arası kız kovalayan tiplerden zannedecektir...

Böyle tanışma olaylarında olaya hemen gireceksin yoksa olmuyor.

Yıllar önce lise zamanında eve dönerken yürüme alanında 2 kızla tanışmıştım bir bahaneyle. Ayrılmadan da telefon almıştım 2 gün sonra buluşmuştuk kızla.. Sonra istemedim kızı ama birlikte olabilirdik..

Aynı şekilde otobüs durağında gördüğüm bir kızla otobüste tanıştım. Otobüsten indikten sonra tel vs. almadım çünkü anladım konuşmasından, ifadelerinden vs. tel felan vermeyeceği belliydi. Arada karşılaşmıştık merhaba-merhaba'da kaldı..

Zaten hoşlanmış olsaydı anlarsın 1 cümlesinden, 1 mimiğinden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

otobüste em onu

Baltaladığım için kusura bakmayım.

Kardeş Totti Roma için ölürdü , şimdi ayrılacağım diyor. Neden ?

Bide imzandaki resmi açıklar mısın ? Taraftarlar artık istemiyorlar mı ?

nerde ayrılacağım diyor?PSG istiyordu gitmeyeceğini söyledi

imzada is Totti yoksa Parti yok gibi bir anlam var sen yanlış anlamışın
  • Kizin facebook adresini buldum.sizce face ten eklemem dogru olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

Kizin facebook adresini buldum.sizce face ten eklemem dogru olur mu?

Yanlış olur, sen yapacağını yapmışsın oklar kızın elinde şuan.Sen gene herzamanki gibi git durağa yüzüne bakarsa merhaba demeni beklerse de merhabanı sonra baktın kız sohbet etmiyor bin otobüse veya farklı bir otobüse hiç takmadan git.Ayrıca o kulaklıkla müzik dinle cool olursun diyen arkadaşlara kulaklıkla müzik dinlenince kullmu olunuyor diyede sormak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.