Şimdi Ara

duraklama devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tarihten esinlenerek, sanki forumun duraklama devrine girdigini soylemek istedim. gerek iletisim, gerek samata, show, konularin coklugu o/c meraklilarinin azalmasi vesaire vesaire yani.. bu gidisat hic iyi degil gibi gorunuyor [:p]

ali_sami'nin geri donusu bile forumu kurtarmaya yetecek gibi gorunmuyor [|)] duraklama devrini, lale devrine donusturmek icin bisiler yapmak gerekiyor.. magicdeath hala forumu upgrade yapacaksiniz lakin biz burda o/c oluyoruz goruyorsun hadi kimildayin biraz bisiler yapin ya aaa aaaaa [}:)][}:)]

• ne istiyorsun, sen söyle biz yaparız..
  • oncelikle members'da yer alan "0" post'lu! nickleri silebilirsin cozb :-))) pek fazla degil sayilari sadece page 137 to 177 :-)))

sonra da az mesaj atmayi deneyebilirsin! ben o kadar kuru sıkı :-))) atiyorum o kadar post istesem de yapamazdim yani sen herhalde burda tam mesai yapiyorsun? sen ankarali idin di mi :-)))
  • hehe, hayır ben Eskişehirliyim.
    24 saat değil, ancak 1 saat giriyorum. malum dialup ız.. fatura giriyor yoksa.. 0 postlu kişileri silme yetkim olsa senin için silerdim. ancak ne yazık ki.. ;)
  • kurtulamadık şu 0 postlulardan be
    Forumun sırtında bir kambur gibi duruyor. :)
  • selamlar,
    benim forumu kurtarmak gibi bir amacım yok öylesine takılıyorum :) zaten ben de forumun gidişatından pek memnun değilim. sahraaa'nın dediği gibi çok fazla gereksiz mesaj atan insan var ve forumun kalitesi bariz bir şekilde düştü. forum asıl amacından saptı gibi bir his var içimde. umuyorum ki yaz dönemine doğru kendine gelecektir forum zira ben de hiç memnun değilim şu durumdan.
  • Evet sahraa2002 sanan katılıyorum ben eskiden bu forumu daha cok seviyordum şimdi fazla girmiyorum zaten :) ve forumu da güncelleseler hiç fena olmayacak görevliler duyar herhalde bizi :)
  • "29 Mayıs 2013; 13:03:50
    ShhLe "

Yapma bunu dostum, geçmiş geçmişte kalsın ne gerek var hortlatmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.