< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
anladıgım kadarıyla arkadaş turist vizesiyle gidip kalmayı planlıyor. meksikalı kankalarınla kaçak kaçak takılırsın. umarım abdden sınır dışı edilme hikayem diye konu açmazsın |
Hocam TR'deki okulla ilişiğinizi kesmeden önce mi Yurtdışındaki okulla sürenizi uzatacaksınız? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 13 Kasım 2020; 2:42:26 > |
Hocam siz orada F1 vizesi ile olacaksınız muhtemelen, off-site iş almak için 6 değil 9 ay beklemeniz gerekiyor. Ayrıca gerçekten bu çalışmaya ihtiyacınız olduğunu göstermelisiniz. Son olarak full-time değil haftalık sadece 20 saat çalışabiliyorsunuz okul açık iken, okul kapalı ise 40 saat olabiliyor. Pembe hayallere kapılıp orada zor duruma ve kaçak durumuna düşmenizi istemem. H1B vizesi almadan da Greencard vereceklerini hiç sanmıyorum ki H1B vizesini siz değil, sizin iş vereniniz alıyor ve gerçekten iyi bir meslek veya yeteneğe sahip olmalısınız bunun için öyle kolay bir süreç değil ayrıca yıllık belirli bir kotası var. En büyük şansınız direk Greencard'a başvurmak idi o da 2 3 gün önce sonra erdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen bilen bir lamaya benziyorsun. amerikaya gitmenin en kolay yolu ne? ingilizcem var, bilgisayar mühendisliği okuyorum sene 2. |
Amerika'da değilim şu anda ama benim de gitme planlarım var yakın gelecekte. Şu an Hollanda'dayım ve ben de bilgisayar mühendisliği mezunuyum. En kolay yol bölümünü olurken bir çok proje yapmak, hackathonlara katılmak ve güzel stajlar yapmak. Hatta erasmus stajı yapmanı tavsiye ederim. Daha sonrasında bu bilgilerini LinkedIn'e koyup oradan ilanlara bakacaksın ve beğendiklerine özel email atacaksın cv ve cover letter içeren. Bu şekilde dünyanın her yerinde iş bulabilirsin bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
flattery flattery charges my battery
|
ilk başlarda herkesin hayalidir.. |
_____________________________ |