Bildirim
Duracell led e27 ampül 5tl.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
çok kaliteli ürün 2700k varsa 5,8w üzeri bugün bakayım stok için gayet uygun -
ısınınca kendini korumaya alıyor kapanıyor 10 dakikada bir philips aldım yerine hiç sorun yaşamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: swerkan
ısınınca kendini korumaya alıyor kapanıyor 10 dakikada bir philips aldım yerine hiç sorun yaşamadım.
2 senedir kullanıyorum hiç öyle bir sorun görmedim. -
Benim duylar kartonpiyerin içine gömülü muhtemelen ısıyı hapsediyor.Isınınca kapanıyor Philipsle değiştirince sorun olmadı ama. sizin normal duydur muhtemelen. -
Lümen değeri düşük olduğu için bu fiyata satılması normaldir, çok yiyorsa lümen değerinin 2 katını bu fiyata satsınlar da görelim -
quote:
Orijinalden alıntı: swerkan
Benim duylar kartonpiyerin içine gömülü muhtemelen ısıyı hapsediyor.Isınınca kapanıyor Philipsle değiştirince sorun olmadı ama. sizin normal duydur muhtemelen.
Lambaderde kullanıyorum. -
Duracell uygun ortamda kullanılmadığı için yangın tehlikesine karşı kapanıyor bu durumda.
Philips ısınmasına rağmen kapanmıyorsa memnuniyetinizi gözden geçirmenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
470 lümen yetiyorsa daha ucuza philipsler bulunabiliyor zaten piyasada. -
Maalesef sadece Kipa'da var Migros'larda yok ... -
Şuan Migroslarda Vestel 9W led ler 4.99TL -
a101 in inflame 9w led ampülü 4.50tl ama önermem tam beyaz yanmıyor biraz sarımsı
perşembe günü a101 e vestel 9w led ampül geleck 5tl onu öneririm alın kullanın duracellden daha iyi ışık verir -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.
a101 in inflame 9w led ampülü 4.50tl ama önermem tam beyaz yanmıyor biraz sarımsı
perşembe günü a101 e vestel 9w led ampül geleck 5tl onu öneririm alın kullanın duracellden daha iyi ışık verir
Vestel çöp. 2 ayda elimde kaldı. Hayatımda ilk defa vestel aldım ucuz diye elimde kaldı bir dahada vestelden hiçbirşey almam. -
o zaman size 5.95'e bimden powerkey led ampül öneriyorum vestele göre lümeni daha fazla daha iyi ışık veriyor -
Arenapark Kipa'da 5 tane aldım kalitesini bilmiyorum, çokta anlamam ancak bana da uygun fiyatlı geldiği için görünce aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.
o zaman size 5.95'e bimden powerkey led ampül öneriyorum vestele göre lümeni daha fazla daha iyi ışık veriyor
Oda 2 ayda bozuldu. Philips senelerdir sıkıntısız. N11den çok ucuza philips aldım biri 1055 diğeri 950 lümen şuan çok iyiler. -
2 ev + 1 iş yeri, bütün lambalar osram 806lümen value. 1 yıldır kullanılıyor, toplam 30 lamba. tek bir sorun çıkmadı ve aydınlatması mükemmel. -
ucuz philipsleri nerden aldınız, ben 2 veya 3 tane tasarruflu philips patlattım bimin ledini taktım daha patlamadı -
Sarı ışık..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda var mı acaba gören, alan?
En Beğenilen Yanıtlar

Duracell uygun ortamda kullanılmadığı için yangın tehlikesine karşı kapanıyor bu durumda.
Philips ısınmasına rağmen kapanmıyorsa memnuniyetinizi gözden geçirmenizi öneririm. |
Benzer içerikler
- blaupunkt ls720
- toshiba 70ua5d63dt
- nokia 8010
- kiwi hava temizleyici
- awox tv alınır mı
- zara indirim ne zaman 2025
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X