Şimdi Ara

Duracell led e27 ampül 5tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimde var ürün ve fiyatı. Bornova kipadan çektim fotoyu diğer kipalar nasıldır bilmiyorum. Sanalmarket uygulamasıyla barkod taramada 19.90 çıkıyor migros için.

Duracell led e27 ampül 5tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 29 Kasım 2017; 11:9:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok kaliteli ürün 2700k varsa 5,8w üzeri bugün bakayım stok için gayet uygun
  • ısınınca kendini korumaya alıyor kapanıyor 10 dakikada bir philips aldım yerine hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

ısınınca kendini korumaya alıyor kapanıyor 10 dakikada bir philips aldım yerine hiç sorun yaşamadım.

2 senedir kullanıyorum hiç öyle bir sorun görmedim.
  • Benim duylar kartonpiyerin içine gömülü muhtemelen ısıyı hapsediyor.Isınınca kapanıyor Philipsle değiştirince sorun olmadı ama. sizin normal duydur muhtemelen.
  • Lümen değeri düşük olduğu için bu fiyata satılması normaldir, çok yiyorsa lümen değerinin 2 katını bu fiyata satsınlar da görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

Benim duylar kartonpiyerin içine gömülü muhtemelen ısıyı hapsediyor.Isınınca kapanıyor Philipsle değiştirince sorun olmadı ama. sizin normal duydur muhtemelen.

Lambaderde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swerkan kullanıcısına yanıt
    Duracell uygun ortamda kullanılmadığı için yangın tehlikesine karşı kapanıyor bu durumda.

Philips ısınmasına rağmen kapanmıyorsa memnuniyetinizi gözden geçirmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 470 lümen yetiyorsa daha ucuza philipsler bulunabiliyor zaten piyasada.
  • Maalesef sadece Kipa'da var Migros'larda yok ...
  • Şuan Migroslarda Vestel 9W led ler 4.99TL
  • a101 in inflame 9w led ampülü 4.50tl ama önermem tam beyaz yanmıyor biraz sarımsı

perşembe günü a101 e vestel 9w led ampül geleck 5tl onu öneririm alın kullanın duracellden daha iyi ışık verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

a101 in inflame 9w led ampülü 4.50tl ama önermem tam beyaz yanmıyor biraz sarımsı

perşembe günü a101 e vestel 9w led ampül geleck 5tl onu öneririm alın kullanın duracellden daha iyi ışık verir

Vestel çöp. 2 ayda elimde kaldı. Hayatımda ilk defa vestel aldım ucuz diye elimde kaldı bir dahada vestelden hiçbirşey almam.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    o zaman size 5.95'e bimden powerkey led ampül öneriyorum vestele göre lümeni daha fazla daha iyi ışık veriyor
  • Arenapark Kipa'da 5 tane aldım kalitesini bilmiyorum, çokta anlamam ancak bana da uygun fiyatlı geldiği için görünce aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

o zaman size 5.95'e bimden powerkey led ampül öneriyorum vestele göre lümeni daha fazla daha iyi ışık veriyor

Oda 2 ayda bozuldu. Philips senelerdir sıkıntısız. N11den çok ucuza philips aldım biri 1055 diğeri 950 lümen şuan çok iyiler.
  • 2 ev + 1 iş yeri, bütün lambalar osram 806lümen value. 1 yıldır kullanılıyor, toplam 30 lamba. tek bir sorun çıkmadı ve aydınlatması mükemmel.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    ucuz philipsleri nerden aldınız, ben 2 veya 3 tane tasarruflu philips patlattım bimin ledini taktım daha patlamadı
  • Sarı ışık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda var mı acaba gören, alan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.