Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil (Duracell 4 saat Şarj Cihazı, 1 adet) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BFDVNSJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1Dolar 7-8 lirayken bu fiyatlara satılıyordu. Şuan ki kur ile fiyatı bedava. |
Duracell CEF 14 Şarj Şarj Aleti + 2 adet AA ve 2 adet AAA Pil (99 TL) - AMAZON TR

-
-
2 adet AA 1300 mAh ve 2 adet AAA 750 mAh şarj edilebilir pil
1300 mAh bence oldukça düşük bir değer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirano978 -- 24 Kasım 2021; 18:35:53 > -
Bu piller kaç kez şarj oluyor bir ömrü var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarjlı pil pişmanlıktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yapsın hocam? 99 TL ye şarj aleti + 2 adet 2600 mah AA + 2 adet 750 mah AAA + ücretsiz kargo şeklinde ürün mü satsınlar?
Herhalde ülkenin ekonomik durumundan ve dolar kurundan pek haberiniz yok.
-
Memnun olmayan görmedim. Pillerin ucuz olmadığını da düşünürsek.
-
1 aydır bu fiyata satılıyor zaten. Konu açılacak kadar sıcak bir yanına göremedim, zaten hali hazırda amazon konusu var orada paylaşabilirsiniz.
-
2500mAh'lik pilleri şarj edebiliyor mu?
-
Ben 15 gündür takip ediyorum. En ucuz farklı sitede 115 liraydı güzel fiyat. Aldım bi tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsterdam2 -- 24 Kasım 2021; 19:49:31 >
bende aldım, farklı markaların pillerini şarj ediyor mu acaba
-
1 aydır bu fiyatta? biz neden görmüyoruz? başka bir ürünle karıştırıyorsunuz muhtemelen. 2 haftadır takip ediyorum ilk defa bu fiyata düştü.
Hepsini geçtim dolar kuru 1 ayda 3 TL arttı fazla bir şey demeye gerek yok sanırım.
-
Evet ediliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gp recyco+ sarj etmedi bende. sanirim bazi pilleri seciyor. yorumda da denk gelmişti sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı pil grubu için almayı düşünmüştüm ama sizin yazdığınızı görünce vazgeçtim. Önerebileceğiniz bir şarj aleti var mı?
-
1 adet aldım, teşekkürler
-
Yukarıda şarjlı pil pişmanlıktır yazmışsınız ondan dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 24 Kasım 2021; 22:35:9 > -
Xbox kontrolcüsü için kullanıyorum. Şuana kadar çok memnunum. Kendi bataryası olsa daha çok uğraştırırdı belki de kabloyla vs.
gp recyko pro var 25 30 tane büyük küçük karışık şarj etmediği olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 25 Kasım 2021; 12:5:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ne yapsın hocam? 99 TL ye şarj aleti + 2 adet 2600 mah AA + 2 adet 750 mah AAA + ücretsiz kargo şeklinde ürün mü satsınlar? Herhalde ülkenin ekonomik durumundan ve dolar kurundan pek haberiniz yok. |
Benzer içerikler
- gürcistan tax free oranı
- nokia streaming box 8010
- sinbo espresso makinesi
- toshiba 70ua5d63dt
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- black friday 2025
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- a101 bot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X