Şimdi Ara

duracell 2650ma BEŞ PARA ETMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce duracell pil aldım.Ortalama 15-30 resim çektiğimizde pil denen bişey kalmıyor ortada
    Ben hayatımda bu kadar dandik beş para etmez pil görmedim.Genel olarak sizlerde böyle birşeye denk geldinizmi?

• Merhaba bu sölediğimde çok samimiyim ben öğretmenim ve televizyonum günde en fazla bir saat çalışıyo ve reklamlara kanarak duracell aldım üç ayda bir pil değiştiriyotum.
    Hani bu pil uzun ömürlüydü parama yazık
    ve çıldıracağım çünkü tv yi değiştiremiyorum ...

Duracell'in televizyondaki ve internetteki göz boyayıcı reklâmlarına aldanıp internetten şarj edilebilir Duracell piller aldım. Ne olur ne olmaz diye düşünerekten beraberinde neredeyse hiç reklâmı yapılmayan başka şarj edilebilir piller de aldım.

Ne hikmettir ki hiç reklâmı yapılmayan ve Duracell'den çok daha ucuz olan bu şarjlı piller hiç akmazken hatta çok daha uzun ömürlüyken Duracell piller birkaç kullanımdan sonra aktı. Sadece şarj cihazım değil kitaplığımda olduğu gibi Duracell akan pillerle battı.

En çok reklamı yapılan ve en pahalı Duracell şarj edilebilir piller dahi akıyorsa diğer pilleri düşünememek lazım sanırım ama öyle değilmiş maalesef. Duracell'den şikâyetçiyim, mağduriyetimi gidermesini istiyorum.

Tansaş Aydın mağazasından Samsung S760 fotograf makinesi aldım. İçinden 2 adet Duracell Ultra şarjlı pil çıktı. İşyerimde pilleri saat 08.15 de ilk kez şarj makinesine taktım. Yaklaşık 3 saat sonra fısss diye bir ses geldi. Baktığımda pilin bir tanesinin aktığını gördüm. Hemen şarj cihazını pirizden söktüm. İlk şarjda 3 saatte pilin akması ilginç. Ya ben odada olmasaydım yada piller fotograf makinesinde takılı olsaydı. Söz konusu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
    Yüksel AÇIKGÖZ
    DSİ XXI. Bölge Müdürlüğü-AYDIN

Ben Antalyalıyım. Şu anda Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde öğretmenlik yapmaktayım. 16.06.2008 tarihinde eşim ve iki öğretmen arkadaşı iki adet Tefal marka digital baskül aldılar. Ben de YAYLA markette onları bekliyordum. Markete geldiler, onlara baskülleri deneyip denemediklerini sordum. Onlar da denemediklerini söylediler. Bunun üzerine marketten 6'lı paket "AAA LR 03 İNCE KALEM PİL" aldım. Market sahibi tanıdık olduğu için oracıkta basküllere 2 pili koydum. Ancak baskül çalışmadı. Marketçi ve ben basküllerin bozuk veya hatalı olduğunu iddia ettik. Eşim ve 2 arkadaşı baskülleri alarak geri gittiler. Tefal bayisi, sattığı basküllerde bugüne kadar problem çıkmadığını, takılan pilin adi pil olabileceğini, söyleyince; eşim "olur mu? En iyi pili taktık.DURACELL" demiş. Bunun üzerine Tefal bayisi kardeşini bakkala göndermiş. Başka bir marka pil aldırmış ve bu piller baskülleri çalıştırmış.
    Sonra yine markete geldiler. DURACELL pilleri elime verdiler ve "bakkaldan DURACELL marka pillerin 4'de 1 fiyatına başka marka pil aldıklarını söylediler. Ben ve YAYLA marketin sahibi birbirimize baka kaldık. Tabii o anki alayları buraya yazamıyorum. Neydi, DURACELL'in reklam sloganı?
    SIRADAN ÇİNKO KARBON PİLLERE GÖRE DAHA UZUN ÖMÜRLÜDÜR.
    Evet gördük ve rezil olduk. Şİmdi herhangi bir yanlışlığa sebep olmamak için bu pillerin bandrol numaralarını yazıyorum.
    Paketin aslındaki bandrol numarası 5 000394077188
    Bunun üzerine etiket yapıştırılmış. Bu etiketin üstündeki numara ise
    5 000394099362
    Pillerin üzerindeki seri numarası: 0208
    Elimde bu piller var ve parasını da sinirlendiğim için geri almadım. Şİmdi sizin aracılığınızla marka yetkililerinden haber bekliyorum. Eğer bir haber gelmezse DURACELL'in dünya merkezine İngilizce bir şikayet yazacağım.
    Bunun yanı sıra tüketici mahkemelerine başvuruda bulunacağım
    . Ayrıca DURACELL'in Türkiye internet sitesinde herhangi bir şikayet adresi de bulamadım. İlginize şimdiden teşekkür ediyor. Çalışmalarınızda kolaylık ve başarı diliyorum.

quote:

İyi günler. Gaziantep Çetinkaya'da 23/08/2006 tarihinde Duracell şarj cihazı aldım. Ürün kendiliğinden bozulunca aldığım yere götürdüm ve 15 gün sonra gidip aldım. adaptörünü değiştimişler. eve gelip taktım çalıştıktan yarım saat sonra tekrar çalışmadı. ürünü tekrar 16/07/2007 tarihinde götürdüm bir ayı geçti almaya gittim halen yapılmamıştı ve size artık yenisini getirteceğiz dediler. Yedek kullanma ürünüde vermediler. ve ürün bir ayı geçti hala elime ulaşmadı. henüz gelmediğini söylüyorlar. Öğrenmek istediğim bir ürün ne kadar sürede yenisi iade edilmeli? ayrıca 23 Ağustosta garanti süresi doluyor bu bir problem olur mu? teşekkürler
    Tarkan ÇATALTEPE

quote:

Duracell markalı dörtlü kalem pilleri 6 ytl ye, saatlerde kullanmak için satın aldım.Fakat dörtlü pilden birtanesi boş çıktı.Kalitesiyle bilinen firmaya bu yakışmıyor.Problemin kaynağını bilmemekle beraber,bu durum bizi şaşırttı. Saygılarımla

Allah aşkına şu şikayetlere bakın....Bunlar okuduklarımdan seçmeler

Kockoca duracell'de iletişim bölümü yok
    An baba pil miş miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 8 Temmuz 2009; 15:32:44 >

• kullandıgın pil şarjlı pil deşarj yapabilen bi şarj aletinde şarj et bide öyle dene bu piileri deşsarj etmeden şarj edince ömrü kısalıyo
  • aynı pilden var d

alırken duracell dedik 2650mah dedik dedik değilmiş
  • vallah ben hiç rastlamadım pil acıba çok fazla beklemiş olabilirmi piyasada ondan mı olduki... vartaa felan vardı eskilerden onlardan ben gayet memnundum duracell kullanmıyorum ben Panasonic yada Varta... Panasonicin yeni modelleri çok şu günümüzde çok sayıda çeşit çeşit akımları felan pil çıkarttılar istersen bir onlarada göz at parası normal panasoniclere göre tuzlu ama olsun kaliteli pil gerekir kaliteli ürüne akar felan bişi olur sonra onlamı uğraşıcaksın ... okadar almışsın cihazı Panasonic tavsiye ederim kullanıyorum...
  • Varta Professional serisi al pişman olmazsın. Ekran kapalı 700 poz çektim(otomatik) pilin %20'sini harcadı, makina Canon A590IS. Pil bitmiyor resmen, hayatımda böyle pil görmedim, reklam da yapmıyorum. Alın deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Varta Professional serisi al pişman olmazsın. Ekran kapalı 700 poz çektim(otomatik) pilin %20'sini harcadı, makina Canon A590IS. Pil bitmiyor resmen, hayatımda böyle pil görmedim, reklam da yapmıyorum. Alın deneyin.

hey yavrum hey......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Varta kullanıyorum 2700 mA lik çok uzun süre dayanıyor.Tavsiye ederim.
  • @alpernbugra

tşkler tavsiye icin
  • Tabi şöyle bir durum da var, şu ana kadar büyük marketlerden aldığım Duracell alkalin piller gayet güzeldi, hakikaten "sıradan çinko karbon pillere göre" daha uzun gidiyordu ve memnun bir şekilde kullandım, tabi fiyatı hariç. Ama bazı durumlarda fiyatına bakmadan en iyisini almanız gerekli olur, o durumlarda Duracell alırım, hiç de pişman olmadım.
    Ha, şarjlı Vartalardan sonra başka pil falan almıyorum.

Diğer bir nokta:
    Televizyon kumandasına Duracell tarzı pil takılmaz. Yüksek kapasiteli piller, yüksek enerji ihtiyacı olan cihazlar içindir, fotoğraf makinası, mp3 çalar vs. gibi. Gidip duvar saatine, uzaktan kumandaya falan bu tarz piller takmayın. Daha çok GİTMEYECEĞİ gibi boşuna para ödemiş olursunuz. Fakat tabii ki kumandaya yüksek kapasiteli pil koymak pilin akmasına yol açmaz, o pilin sorunlu olduğunu gösteren bir durum.
    Kumandadır saattir gibi yerlerde şarjlı pil kullanacaksanız, kesinlikle yeni seri olan, bu iş için özel yapılan "kutusundan şarjlı çıkan" şarjlı pilleri kullanmalısınız. Örnek vermek gerekirse Varta Ready2Go, Sanyo Eneloop, Panasonic Infinium, GP ReCkyo serisi piller bu dediğim özelliğe sahiptir. Normalde şarjlı piller dururken boşalırlar, bu seri pillerin dururken boşalma olayı çok daha azdır; dolayısıyla az enerji çeken uzun vadeli kullanımlarda bu tarz pil kullanmanız icab ediyor.

Ayrıca sanırım Dijital Fotoğraf bölümünde süper bir şarjlı pil konusu var, herkese okumasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 8 Temmuz 2009; 16:01:56 >

• Ağzım açık kaldı okurken. Duracell alırken bi daha düşünceceğiz demek.. Pil alacağım zaman Sanyo twicell ve Varta tercihimdir. 7 yıldır radyoda kullanıyor babam.
  • Duracell de iyiydi ama kalitesini düşürmüş demek ki...
    Varta ve Energizer'den şaşmayın arkadaşlar.
  • Kalitesi herkes tarafından bilinen pillerin reklam yapmalarına grek yok. Şarjlı pil konusunda pil firmalarıyla içli dışlı olan herkes en iyi pil üreticilerini bilir ve bunların reklamlarınıda televizyonlarda görmessiniz. Çünkü bu ürünlerin reklamlarını tüketici yapar Varta ve Engineer piyasanın en iyisi. Benim şuanda kullandığım piller Zoom marka (2700mA) ve çok memnunum. Banada Zoom markasını fotoğrafçı tavsiye etmişti. Kodak istediğimi söyledim, bana kodakın iyi olmadığını ve Zoom almamı, kendilerininde Zoom kullandığını söylediler. İyiki tavsiyelerine uymuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

Arkadaşlar 2 ay önce duracell pil aldım.Ortalama 15-30 resim çektiğimizde pil denen bişey kalmıyor ortada
    Ben hayatımda bu kadar dandik beş para etmez pil görmedim.Genel olarak sizlerde böyle birşeye denk geldinizmi?

sana katılıyorum aynı pillerden bendede var aldığım günden beri 2 resim çeksem piller bitiyor şarj etmekten bıktım kesinlikle tavsiye etmiyorum

• Reklamlar göz almak için...Alışılmazlardan vazgeçmeyin
  • Ben aynı zamanda 7 sene fotoğrafçılık yaptım ve geçen günde eski iş yerime gittim.Dedim " duracell şarlılardan" memnunmusun?
    Hayır dediler
  • DURACELL durumu reklamlamı kurtarmak istiyor acaba,evet varta tercihimiz devam ediyor
  • Yanlışınız var, Duracell Ultra piller şarjlı değildir, tek kullanımlık alkaline pillerdir. Şarj edilmeye kalkılırsa tabiki akarlar.

Ancak Duracell'in çok şişirme olduğunun bende farkındayım. Duracell Alkaline pillerle Bim'lerde satılan Power-B Alkaline pillerin hiçbir farkı yok. üstelik birinin tanesi 1 TL iken Power-B 'nin 4'lü paketi 1,5 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: emcyaman

Yanlışınız var, Duracell Ultra piller şarjlı değildir, tek kullanımlık alkaline pillerdir. Şarj edilmeye kalkılırsa tabiki akarlar.

Ancak Duracell'in çok şişirme olduğunun bende farkındayım. Duracell Alkaline pillerle Bim'lerde satılan Power-B Alkaline pillerin hiçbir farkı yok. üstelik birinin tanesi 1 TL iken Power-B 'nin 4'lü paketi 1,5 TL

duracell Ultra piller şarjlı değil doğru söylüyor arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emcyaman

Yanlışınız var, Duracell Ultra piller şarjlı değildir, tek kullanımlık alkaline pillerdir. Şarj edilmeye kalkılırsa tabiki akarlar.

Konu Duracell'in şarjlı pilleriyle ilgili ama başlık altında alkalin pillerinden de konuşuyoruz. Konuyu baştan okursanız görürsünüz. Hatta ilk mesajdaki resime bakmanız bile yeterli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.