Şimdi Ara

DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
45
Favori
20.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otmanTR

Güzel yazı, teşekkürler. Lakin kafama takılan birkaç açık nokta var. mesela hitler konusu. kavgamı okuyanlar bilirler, hitlerin ne şartlar altında yaşayıp öldüğünü. 2. dünya savaşından önce, yahudi ve almanlar mutlu mesut yaşamıyorlardı. para kazanılan bütün işler yahudilerin elindeydi. bir alman filmi ne kadar kaliteli olursa olsun, asla yüksek puan alamıyordu. hitleri eylemlerine götüren sebepler bunlar. o kısım olmamıs ortak :) genel hatlarıyla dogru olabilir ya da yanlış, ama güzel bir yazı :)

Benimde hep kafama takılır. Ama bunlar hep bize gösterilenler. Tarihi kazananlar yazar. O yüzden bilmemizi istemedikleri şeyleri muhtemelen ortadan kaldırmışlardır. Hitleri kullanmış da olabilirler. Ama sonuç olarak 2. dünya savaşı sonunda İsrail kuruldu. Ve tüm dünya bu şahısların uyruğuna girdi. Hatta bolşevik devriminin arkasında da bunlar var diye biliyorum. 2 kutuplu denge kurup yönetiyorlar. Sonra tek kutuba çeviriyorlar. Yazıyı daha okumadım. Belki yazıyordur bunlar zaten.

• bu yazının tamamını okuyan herşeyin en güzelini hakediyor
  • Hepsini okudum ve etkilendim sanki daha önce biliyomuşum gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini okudum ve güncellenmesinibekliyorum
  • mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

hepsini okudum ve güncellenmesinibekliyorum

Şunu ekleyeyim,Türkiye'nin en büyük Petrol arama şirketi olan General Energy Turkcell'in sahibi Mehmet Emin Karamehmet tarafından sıfırdan kurulmuş ve çok büyümüştü.Irak'ın kuzeyinde petrol arama hakkı vardı bu şirketin ancak ne oldu tahmin edin? General Energy,Nathaniel Rotschild tarafından (dolaylı olarak) satın alındı...
  • Sabaha okurum pnpa uykum var.

• Yazı sebep sonuç ilişkisi içinde ele alınınca mantıklı geliyor. Bu yazdıklarını destekleyecek makale ve kaynakları da paylaşırsan güvenilirlik açısından daha iyi olur.
    Kennedy'e de yazık oldu gerçekten. Tarihte büyük değişiklik yaratabilecek kişilerden biriydi.
  • yazdıkların doğru olabilir ama biraz abartmışsın gibi geldi bana. Yanılıyorda olabilirim.

• http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/?m=1
    Burda da böyle seyler yazıyor burayi da inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Yazı sebep sonuç ilişkisi içinde ele alınınca mantıklı geliyor. Bu yazdıklarını destekleyecek makale ve kaynakları da paylaşırsan güvenilirlik açısından daha iyi olur.
    Kennedy'e de yazık oldu gerçekten. Tarihte büyük değişiklik yaratabilecek kişilerden biriydi.

Bu konuyu açalı baya uzun zaman oldu,asıl kaynağı bulamadım ama bu da asıl kaynak yerine geçebilir
    http://blog.milliyet.com.tr/bilinen-tarihin-bilinmeyenleri-/Blog/?BlogNo=264429

• ilk defa gereksizler adına gerçekten gerekli bir konu gördüğüm için onur duydum. ne kadar up o kadar iyi. konuya yabancılar için söyleyeyim olay üçgenler, rap şarkılarından ibaret değil.
  • Bunu okuyan her seyi hak ediyor.

• Hic mi cok uzun okunmaz kafa acar demediniz. Ben dedim mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum gerçekten ilginç şeyler var bazısı tam oturuyor gibi geliyor bana

• Üşenmeden okunulması için up
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

Kafama bi soru takildi. Simdi bu illuminati seytana tapiyor ve cok gucluler , bu ailede asiri dindar bir aile ... Aralarinda bir sorun filan olmasi gerekmiyormu ..dini gectim ikiside kendinden baska guclu olmasini istemez

Hocam onlar kendi dinlerini bilmiyorlar ve okadar çok şey uydurdular ki dinleri hakkında artık haşa Allah şeytana önem veriyor ona uyanlar cennete girecek sanıyorlar ayrıca onlar yoksulların değil güçlü adamların öteki tarafta iyi olacağına inanıyor.

• Mantıklı geliyor. Mantıklı geldiği için insanlar sorgulamayıp inanıyor. Psikoloji garip şey.
  • Vay be dedirtecek cinsten. uzun diye yeaa sonra okurum diye kenara atmıstım, daha yeni okuyorum 1 ay sonra iyikide okumuşum. bazı şeyleri cok iyi acıklıor

Yalnız kennedy ölmeseydi amerika cok daha iyi bi barışcıl politikayla ve sadece amerikan halknın geleceği için çabalayan devam eden bi devlet haline gelecekti. şimdi ise politakayı görüyoruz karışıyorlar paso.
  • Biliyorum ama bunu da okurum. Şimdi geç oldu rezerve

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.