Şimdi Ara

Dünyanın Pis Bir Kumar Olduğu Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz doğmadan zarlar atılıyor. Nerede ,kimlerle yaşayacağınız belirliyor. Anne-babanızın zevki uğuruna geliyorsunuz buraya . Saçma bir sistem içerisinde, doğanızdan uzakta. Senelerce okuyorsunuz, Çalışıyorsunuz ta ki güçten düşene kadar. Güçten düşünce de tıpkı bir mendil gibi buruşturulup kenara atılıyorsunuz. İnanıp inanmamanız gibi şeyler de dahil yüzlerce şeyde zar atıyorsunuz Hayatınız boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Ağustos 2017; 20:00:54 >

• HaYat bİR 0Toßüs biNMésiNİ biLMeli , SoN duRağA gElMédEN iNmEsİNi biLMeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Limonata -- 14 Ağustos 2017; 2:3:38 >
  • Beni geçmek için 13 atmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese ölü taklidi yapmasını tavsiye ediyorum, anca öyle yırtarsınız
  • yazık yav
  • yüzlerce din var ve doğru olana inanmazsan sonsuza kadar yanacaksın. nereden tutsan şans giriyor işin içine
  • O kafayla daha çok zar atarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten ya. Sanki bilgisayarda bir program açılıyor ve rastgele neresi gelirse orada doğuveriyorsun. Irkın,dinin,cinsiyetin,gözün,burnun bile rastgele. Ne gelirse o'sun.Çok garip ya Aslında nüfus olarak afrika da veya çin de doğma olasılıgım daha fazlaydı.

Aynı zamanda hangi yıl aralığınsa doğacagımızda şans. 1500 lerde falan doğabilirdik.

(Taş devrinde doğmayı isterdim hiç bir dünya pisliğini görmeden bir aslan tarafından parçalanıp ölmek daha asilce bence )

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaReis_24

O kafayla daha çok zar atarsın.

Siz ne düşünüyorsunuz ? O kafayla daha çok zar atarsın. demek pek fazla anlam ifade etmiyor, doğrusunu gösterin de öğrenelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni dusuncedeyim. Dunya korkuncluk derecesinde kotu bir yer. Hani mutsuzsan, hayati sevmiyordan sen hastasin, depresif birisin vs derler ya; katliamlar, savaslar, oldurucu, surundurucu, tedavisiz hastaliklar,cinayetler, korkunc afetler, korkunc kazalar, kotu insanlar ve kotu dusunceleri... Bir ton kotu sey icerisinde mutsuz olmak degil de mutlu olmak icin hasta olmak gerekiyor; o da mutluluk hastasi. Bence tabi.

• Vay be, hiç böyle düşünmemiştim :'/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

HaYat bİR 0Toßüs biNMésiNİ biLMeli , SoN duRağA gElMédEN iNmEsİNi biLMeli

qarrrrrrrrrizma rep

• Dünya kahırdır sessizce çekersin, çorbadır içersin.
    Münasip bir yolunu bulup nazikçe içinden geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

yazık yav

Çok yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    jsnfkshfjshdjsbjfhsjdhhs

• Lütfen sonra tekrar deneyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oramu

Beni geçmek için 13 atmalısın

Dünyanın Pis Bir Kumar Olduğu Gerçeği

• Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    Belkide 1500 lerde doğdun ancak bunun farkında değilsindir, yani çocukken ölmüş veya önceki hayatını hatırlamıyor olabilirsin :) cok ihtimal var
  • Bu söylediğini çocukken çok düşünmüştüm aslında. Yani aslında geçmişte doğanlarda biz miyiz falan diye.Biraz reelkarnasyon tarzı yani. Ama büyüdükçe saçma olduğunu düşündüm. Çünkü dünya nüfusu hep farklıydı. Yani eskiden çok az insan varmış. Hangimiz onlarız. Ya da şu an fazlalık olanlar kim peki

Çok fazla ihtimal var. Bazen bu hayattan sıkılıp, ne zaman ölüp ögrenicem gerçegi diye merak ediyorum ya. Cidden bir ölüp geri gelebilsem güzel olacak

• Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    Sonsuz ruh olduğunu düşünürsek dünyada olmamız gerçekten büyük şans, düşünsene sırada bekleyen sayısız ruh var :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.