Şimdi Ara

Dünyanın en zekisi ÖSS'yi eleştirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uff. her sene aynı muhabbet. bıktık artık. bizim dememizle olmuyor bunlar

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

Ben onu çoktan geçtim 350 İQ.(Yaş 12)Ama O kdaın zaten dnyanın en zeisi değil çünkü einstein İQ su 200 Llü bişeydi.

Benim IQ 1356 ben seni gecmisim

Sende Cift islemci gibi Cift beyin var heralde (175+175)

Orjinalden alıntı: trsmach

bizim hoca daha zeki 11 dil biliyo adam

Bildiği Yabancı Diller: Arapça, Fransızca, İngilizce, Farsça, Latince, İspanyolca, İtalyanca, Malayca, Klasik Yunanca, Japonca

ahanda bu da linki
    http://www.divinity.ankara.edu.tr/tr/index.php?s=apd&p=48

helal!
    ne beyinler var kaç senedir bi ingilizce öğrenemedim doğru dürüst

• ya birde bu kadar muhabbetini yapıyoruz.. resmen zekinin aklı aptalın çenesini yorarmış durumu! Ancak ilk yorumumda belirttiğim gibi ciddi şüphelerim var. Belkide en büyük kuşku uyandıracak konu ise şu: Hadi diyelim bu kadın dünyanın en zeki insanı! Neden dünyanın en zengin ilk 500 kişisinde bile adı yok? Neden "söylenenler ışığında" ondan daha az zeki olan Bill Gates dünyanın en zengin insanı?

Ben buradan şu sonuca ulaşıyorum. Demekki bazı şeyler için zekadan daha fazlası gerekiyor! Hayat 4 yaşında Das Kapital okumakla olmuyor..!

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • Sadece öss olsa iyi çoğu sınav sistemi, aynı.tutturmuşlar sayısal,sözel diye.kpss ye giriyoz atama yapılacak adam mühendis ne işine yarayacak coğrafya,tarih.bunlar zaten yeterince verildi yıllarca aldıysa o zamana kadar almıştır kültürü.
    üniversitenin 4 yıl olması bile saçma 1 yılda öğrenilecek şey 4 yılda öğretilir mi ya?boşa geçen 3 sene.iş hayatına atılıncaya kadar yaş 22 oluyor,askerlik filen derken oooo...

Nasıl resim hakkında yorum yapmak için ressam olmak gerekmiyorsa eleştirmek için de zeki olmaya gerek yok!
  • Ben sonuna kadar öss ye destek verenlerdenim hatta mümkünse eski öys 'e sistemine geri dönemlim

öss zaman esaslı olmasını eleştirenlerede diyebileceğim tek bişe var : unutmayın ki iq testleride zaman esaslıdır.

üstelik zeka testinin(geri zekalımısın yoksa normal mi yada üstün mü) telafiside yoktur.

ve şuna inanıyorum sınava karşı olan insanlar genelde ezbercilerdir. nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talinya -- 9 Ocak 2007; 21:32:09 >

Orjinalden alıntı: trsmach

bizim hoca daha zeki 11 dil biliyo adam

Bildiği Yabancı Diller: Arapça, Fransızca, İngilizce, Farsça, Latince, İspanyolca, İtalyanca, Malayca, Klasik Yunanca, Japonca

ahanda bu da linki
    http://www.divinity.ankara.edu.tr/tr/index.php?s=apd&p=48

türkçe bilmio mu?
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88

• quote:

Orjinalden alıntı: Talinya

Ben sonuna kadar öss ye destek verenlerdenim hatta mümkünse eski öys 'e sistemine geri dönemlim

öss zaman esaslı olmasını eleştirenlerede diyebileceğim tek bişe var : unutmayın ki iq testleride zaman esaslıdır.

üstelik zeka testinin(geri zekalımısın yoksa normal mi yada üstün mü) telafiside yoktur.

ve şuna inanıyorum sınava karşı olan insanlar genelde ezbercilerdir. nedense

OK o zaman benim IQ sonucuma göre insanların %98'inden daha zekimişim ama neden önlisans bölümünde okuyorum

Geciken adalet adalet değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GodisaDJ_

quote:

Orjinalden alıntı: KIFO

Karl Marks'ın Das Kapital'ini 4 yaşında okudum.

sen naptın ya

hayatta inanmam.imkansız

http://www.youtube.com/watch?v=QOb6JSQd-Qw (süpppperrrr!!!)

• bu böle gelmiş böle geçer bundan sonrada hiç değişmez bu da bizim kaderimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Ağustos 2007; 17:00:58 >

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

ya birde bu kadar muhabbetini yapıyoruz.. resmen zekinin aklı aptalın çenesini yorarmış durumu! Ancak ilk yorumumda belirttiğim gibi ciddi şüphelerim var. Belkide en büyük kuşku uyandıracak konu ise şu: Hadi diyelim bu kadın dünyanın en zeki insanı! Neden dünyanın en zengin ilk 500 kişisinde bile adı yok? Neden "söylenenler ışığında" ondan daha az zeki olan Bill Gates dünyanın en zengin insanı?

Ben buradan şu sonuca ulaşıyorum. Demekki bazı şeyler için zekadan daha fazlası gerekiyor! Hayat 4 yaşında Das Kapital okumakla olmuyor..!

neden şüphelendiğini anlayamadım Paris Hilton çok mu zeki , dünyanın en zenginleri arasında ,dünyada ki kaç tane bilim adamı çok zengin ki , ticaret adamı değil bilim adamı dikkatini çekerim

quote:

Onu okumuş bunu okumuş iq testinden yüksek puan almış dünyanın en zekisi olmuş peh be... Madem zeki de hani bir icadı, buluşu?

profesör olmak için zaten elle tutulur bazı işler yapman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 10 Ağustos 2007; 17:14:49 >

• hort yemişsiniz beyler

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

hort yemişsiniz beyler

hort mort kadın doğru söylüyo gerçi ben üni.yi bitirdim sayılır ama sistemimiz gerçekten çok yanlış
    Hollandada teyzemler var ik tane çocuğu var biri 17 diğeri 14 yaşında büyük 7 dil küçük 6 dil biliyo ve hepsinide ana dili gibi konuşabiliyo

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.