Şimdi Ara

dünyanın en zeki 10 insanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimdir ve IQ ları kaçtır biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 23 Aralık 2006; 17:42:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En Zeki 10 İnsanı

Zihinsel kapasite ve entelektüel başarıyı ölçmek, karmaşık ve öznel bir girişim olsa da, tarihin en parlak beyinlerinden bazıları genellikle dünyanın en zeki insanları olarak kabul edilir. İşte bu seçkin grubun bazı üyeleri:

• Fatih Sultan Mehmet: Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı olan Fatih Sultan Mehmet, olağanüstü askeri dehası ve bilimsel merakıyla tanınıyordu. IQ'sunun 140'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Leonardo da Vinci: Rönesans döneminin bir dahisi olan Leonardo da Vinci, sanat, bilim, mühendislik ve felsefe alanlarında devasa katkılarda bulundu. IQ'sunun 150 ile 190 arasında olduğu tahmin edilmektedir.

• Albert Einstein: Modern fiziğin babası olarak kabul edilen Albert Einstein, görelilik teorileri ve diğer çığır açan çalışmalarıyla insanlığın bilgi anlayışını dönüştürdü. IQ'sunun 160'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Isaac Newton: Yerçekimi kanununu keşfeden İngiliz fizikçi, IQ'sunun 190'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Nikola Tesla: Elektrik mühendisliği alanında devrim yaratan Nikola Tesla, IQ'sunun 160 ila 190 arasında olduğu tahmin ediliyor.

• Marie Curie: İki Nobel Ödülü kazanan ilk kişi olan Marie Curie, radyoaktivite alanındaki öncü çalışmalarıyla ünlendi. IQ'sunun 170'in üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• John von Neumann: Bilgisayar biliminin babalarından biri olarak kabul edilen John von Neumann, IQ'sunun 190'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Grigori Perelman: Rus matematikçi, Poincare varsayımını kanıtlamasıyla ünlüdür. IQ'sunun 160'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Terence Tao: Avustralyalı matematikçi, 30'lu yaşlarında Field Madalyası kazanan en genç kişidir. IQ'sunun 230'un üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

• Christopher Hirata: 13 yaşında astrofizik alanında bir makale yayınlayan Christopher Hirata, IQ'sunun 225 olduğu tahmin ediliyor.

Bu kişilerin IQ seviyelerinin kesin olarak bilinmediğini, ancak olağanüstü başarıları ve yenilikçi katkılarının onları dünyanın en zeki bireyleri arasına yerleştirdiğini belirtmek gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • madonnanın 110 diye duymustum
  • oo emure nbr yaa?TV makinası nasıldı okanı gördün mü hangisiydin sen
  • abi okanın hemen yanındaydım ben ya gzeldi ama sırtım ağrıdı çok yerde oturdukta

not: okan bayulgen vcanlı yayından önce gelip bi çocukla dalga geçti sonra canlı yayın sırasındada çocukla dalga geçince utancından herhalde bıraktı gitti okana
  • oktay sinanoğlu IQ'sunu bilmem ama çok zeki bir insan

http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=1027
  • quote:

Orjinalden alıntı: charismAslan

oktay sinanoğlu IQ'sunu bilmem ama çok zeki bir insan

http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=1027

abi seni Allahmı gönderdi ya bende bu siteyi 1 haftadır arıyordum kimkimdir.gen.tr yi çok sağol
  • hepsi toplansa bi g.bush etmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

munazarada başarıyı çalışmak değil zeka getirir konusunu savuncam Ataturku savunamam çünkü o çok çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 23 Aralık 2006; 18:22:07 >
  • M Kemal Atatürk

Fatih Sultan Mehmet

Albert Einstain
  • IQ larınıda söylerseniz iyi olur
  • Leonardo Da Vinci var diye biliom ilk üçte....Daha o zamanda roket çizimleri yapıomuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

KATILIYORUM
  • MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    FATİH SULTAN MEHMET
    EİNSTAİN
    LEONARDO DA VİNCİ

IQ larını bilen varmı bu dörtlunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 23 Aralık 2006; 18:21:40 >
  • ben
  • Recep tayyeap numberone

• einstein ıq:180+ bethofen mı ne ıq:180+ bunları biliorum
  • leonardo 220
    descartes 200
    newton 190
    einstein 160
    ben 156
  • al abi üşenmedim buldum einstein ilk 10 da yok ona şaşırdım

Ölçülemeyen Zekiler:

Leonardo da Vinci 220
    Johann Wolfgang von Goethe 210

Hiper Dahiler:

Voltaire 190
    Sir Isaac Newton 190
    Galileo Galilei 185
    Charles Dickens 180

Süper Dahi:

Baruch Spinoza 175
    Richard Wagner 170
    Plato 170
    Johann Sebastian Bach 165
  • Jim Morrison'un iq su 149 diye okumuştum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.