Şimdi Ara

Dünyanın en yüksek vergilerine rağmen Ülkeye paranın yetmemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en yüksek vergilerini vermemize rağmen yok o yardım vakfı yok şu yardım vakfı yok Camiler insanlardan yardım toplanmaya çalışılıyor.Devletin durumu hiç iyi gözükmüyor.

• Devlet adamlarının aşırı israfı
    1001 odali saraylar
    1001 çeşit sofralar
    1001 model makam araçları
    1001 çeşit dalaveralar
    1001 kişi korumalar
    1001 çeşit cariyeler :)
    yaz yaz bitmez
  • Ayakkabı kutuları diyeyim sen anla.
    Kusura bakmasın kimse camide toplanan paraya da güvenmiyorum, ben şehit ailesine yardım yapacağım diye düşüneceğim belki de paramın hepsi terör destekçisi bir aileye gidecek. En iyisi gidip kendi elinizle yardım etmek. Türkmen ailelere mi yardım istiyorsunuz, gidin alışverişinizi yapın ziyaret edin; şehit ailelerine yardım edeyim diyorsanız yine aynı şekilde elden yardım edin, yardım edecek durumunuz bile yoksa gidin bir hal hatır sorun. Kısacası kimseye güvenmeyin, yakın zamanda zaten cemaat denen kurumun insanları nasıl dolandırdığı ortaya çıktı.
    Anladılar böyle Suriyelilere yardım etmeye devam ederlerse batacaklarını, halk enayi ya onlara attılar topu. Akıllılara bak sen araya şehitleri, Türkmenleri sıkıştır milleti kandırarak Suriyelilere yardım ettir, vergilerle sömürdükleri yetmedi bir de değerlerimizi, duygularımızı kullanarak sömürmeye kalkışıyorlar.
    Hükümetin oyuncağı haline gelmiş, dini kurumlar ve camiler. Her namazda Allah hükümetimize yardım etsin, onları başımızdan eksik etmesin diye dua etmeleri zaten nasıl kukla olduklarını, dini nasıl kullandıklarını ortaya koyuyor. Ben müslümanım, camiye gidiyorum ama Akp'yi sevmiyorum, yaptıklarına karşıyım sevmediğim birileri için yapılan duaya katlanmak zorunda mıyım kardeşim veya her camiye gelen Akpli mi de onların başımızdan eksik olmaması için dua edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 5 Şubat 2016; 16:13:26 >

• Yav bir araba alsan bir tane kendine bir tane devlete alıyorsun zaten
    Her şehirde, günde 10 araba satılsa ortalama, 1 günde 810 araba tüm ülkede. her arabaya ortalama 70.000 desen 810*70.000 56.700.000 TL etti mi ? Etti
    Bir ayda 1.701.000.000TL ???
    Eee bu arabalar hava ile çalışmıyor ya

Devletin parası mı yok şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi veriyorsan gelir vergisi gibi hiçbir kuruma bağış yapma. Zaten eşek yüküyle vergi alıyorlar o kurumlarda gitsin devletten para istesin.
    Önceden 90'lı yıllarda bu kadar vergi yoktu ayrıca vergi kaçıran da çoktu o zamanlar bağış isteniyordu ama artık istemeye hakları yok.
    Hem o paraların nereye gittiği belli değil. Yok soma yaz 5 lira gönder van yaz 5 tl gönder diyorlar.Aylar yıllar geçiyor yine gecekonduda yaşıyorlar yine konteynerde. Peki toplanan para nereye gitti?
  • devletin durumu iyi degil. bu sene bir mercedes eksik alabilmisler.
  • Kendi halkina vermedigini multeciye harcarsan,
    Bakan cikip da çerez parasi derse
    Bu ulkede para kalmaz. Hep eksi hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu devirde bir gemicik kaç para olmuş haberin var mı? 3-5 tane gemicikle bir filo kurmaya kalksan bir ton para, Bilal bey ve tayibin zaruri ihtiyaçlarını da ödeyemeyeceksek biz nasıl büyük ülke oluruz?
  • cok kazananin vergisi dusuk Turkiyede. Butun gelirler aylikla calisanlardan aliniyor hemde 2 defa! Hem maasindan kesiliyor hem alis veris yaparken yetmiyor birde otv veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Ayakkabı kutuları diyeyim sen anla.
    Kusura bakmasın kimse camide toplanan paraya da güvenmiyorum, ben şehit ailesine yardım yapacağım diye düşüneceğim belki de paramın hepsi terör destekçisi bir aileye gidecek. En iyisi gidip kendi elinizle yardım etmek. Türkmen ailelere mi yardım istiyorsunuz, gidin alışverişinizi yapın ziyaret edin; şehit ailelerine yardım edeyim diyorsanız yine aynı şekilde elden yardım edin, yardım edecek durumunuz bile yoksa gidin bir hal hatır sorun. Kısacası kimseye güvenmeyin, yakın zamanda zaten cemaat denen kurumun insanları nasıl dolandırdığı ortaya çıktı.
    Anladılar böyle Suriyelilere yardım etmeye devam ederlerse batacaklarını, halk enayi ya onlara attılar topu. Akıllılara bak sen araya şehitleri, Türkmenleri sıkıştır milleti kandırarak Suriyelilere yardım ettir, vergilerle sömürdükleri yetmedi bir de değerlerimizi, duygularımızı kullanarak sömürmeye kalkışıyorlar.
    Hükümetin oyuncağı haline gelmiş, dini kurumlar ve camiler. Her namazda Allah hükümetimize yardım etsin, onları başımızdan eksik etmesin diye dua etmeleri zaten nasıl kukla olduklarını, dini nasıl kullandıklarını ortaya koyuyor. Ben müslümanım, camiye gidiyorum ama Akp'yi sevmiyorum, yaptıklarına karşıyım sevmediğim birileri için yapılan duaya katlanmak zorunda mıyım kardeşim veya her camiye gelen Akpli mi de onların başımızdan eksik olmaması için dua edecekler.

Hocam sende hiç bağış yapılırmı verme tabiki ben 10 yıldır vermiyorum.Deniz feneri sıkandalından sonra uğramıyorum bile Camiye onu geçtim.Solcu namuslu dernekler var hani hükümetin kapatmaya çalıştığı oralara yapıyorum bağışımı kafam rahat.Paraya tapınmayan yerlere vereceksin ki paran hayır olsun.

• Ben dilencilerin bile yüzlerine bakıyorum. Hangisinin yüzü bana gerçeği anlatırsa ona veriyorum. Görmediğim yere para vermek içimden gelmiyor.
  • Devasa bir kayıt dışı ekonomiye sahibiz.
    Herkesten vergi alamadıktan sonra verginin yüksek olması bir işe yaramıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.