Şimdi Ara

Dünyanın en yavaş kargosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ptt ne lanet kargo arkadaş bursadan istanbula sabaha karşı gelmiş adamlar bütün gün istanbulu gezdiriyo şimdide topkapıda biraz daha gezdirirler

• ben ptt kargo ile hong kong'dan lens kapağı alayım dedim:D

türkiyeye geldi ürün 1 hafta ptt'de kaldı:D arkadaşım olmasa stajyer kim bilir ne zaman alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

ben ptt kargo ile hong kong'dan lens kapağı alayım dedim:D

türkiyeye geldi ürün 1 hafta ptt'de kaldı:D arkadaşım olmasa stajyer kim bilir ne zaman alırdım.

Allah bilir türkiyeye daha çabuk gelmiştir.Arkadaşon olmasa çok beklerdin herhalde
  • Sürat kargodan daha yavaşı yok sabah 08:30 da evimize 3 km uzaklıktaki şubesine geldi paketim. Bana kuryeyle saat 16:54 te getirdiler tabi 3 gün beklemem çabası birde paketi istanbuldan bursa ya göndermişlerdi
  • levent şubeye kargo girişi görünüyor. adamların basında bittim 3 gun arastırmadan sonra. amerikadan mektup bekliyordum.

adam diyoki aha kayıt burda seri no var mektup içerde demek. ee ver bakıyo yok. dışarı çıkış kaydı var mı yok. kuryelere soruyor yok. raflar masalar talan edildi en son tel verildi 1 2 gun bulamadık die aradılar ve ben pes ettim. mektup ofise giriyor kayıt altına alınmış ama çıkış yok ortada mektupta yok.

tey tey tey ptt
  • Yuh topkapıdan dağıtıcıya verilmiş eyüp ilçesine gelene kadar... 1 gün dahha beklicez anlaşılan
  • kargo; UPS.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UPS ve ARAS ve YURTİÇİ kargo iyidir . Kaba tabiriyle gerisine pek aldırış etmemek lazım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.