Şimdi Ara

Dünyanın en ucuz benzini burada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı, içme suyundan bile ucuz! Suudi Arabistan, Libya, Mısır, Kuveyt, Cezayir, Doha bile ondan arkada geliyor!

İngiliz araç sigorta şirketi Staveley Head’in araştırmasına göre dünyanın en ucuz benzini Venezüella’da satılıyor. Petrol maliyetinin büyük kısmının devlet tarafından sübvanse edildiği ülkede benzinin fiyatı içme suyundan bile ucuza 4.7 sente satılıyor.

Dünya petrol yataklarının beşte birini elinde bulunduran Suudi Arabistan da bile benzinin literi 12.7 sent civarında. Libya ise ucuzlukta üçüncü sırada bulunuyor. Libya’yı Türkmenistan, Bahreyn, Kuveyt, Doha, Mısır ve Cezayir izliyor. Listeye göre dünyada en pahalı petrolün litresi 2.6 dolar ile Norveç’te satılıyor.

GAZETE HABERTURK

• tayyip baba çok yaşa
  • Fazla sürmez liste başı olucaz zaten.
  • Venezüella'da dizel yok

araçlar buranın parası ile 1 lira veriyor ve depo fulleniyor

buradaki gibi 5-10-20 lik koy demek yok

fix 1 tl

al bugattiyi fıldır fıldır gez
  • 1liraya dolu depo. vay be
    rüyalarımızda görürüz biz bunu...
  • Venuzuella'ya gitmek için ne yapmak lazım acaba.
  • Kainat güzelleride hep ordan çıkyıor benzinde çok ucuzmuş yaşanacak yer aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nası yani norveçe geçildik mi Hemen telafi etmek lazım. Zam yapılsın. Arabama meşhur pompa ve pahalılıkla ilgili (anladınız siz onu) olan logoyu bulup takmayı düşünüyordum. Yalancı durumuna düşmeyek.

O resmi ekleyelim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Eylül 2011; 11:24:11 >

• Norveçe geçilmedik aslında dolar yükseldiği için kur karşılığı olarak bizi geçti yoksa hemen altımızdaydı
  • hugo chavez gibi bir liderimiz olsaydı, medya yönlendirmelerinden etkilenmeyen, Amerikan hayranı bir halkımız olsaydı bizim ülkemizde de akaryakıt bu kadar pahalı olmazdı.
  • norvec kucucuk ulke orada pahali olmasi bisey degistirmezki zaten devlet ozellikle pahali yapiyor avrupadaki en ucuz benzin maliyet acisindan norvecte ve tek uretimi yapan ulkede norvec arac kullanimini azaltmak icin bunu yapiyolar.bizim standardimizdaki ulkelere bakmakta yarar var.b.duzunde oturan birisi sehir merkezine dogru gitmek istese en az 30 40 kkm gitmesi gerek.inanilmaz derecede uzun mesafeler var turkiyede.
  • kardeşim venezüelladan gelirken biraz benzin aldırsaymışım
  • venezüellalı arkadaş "biz pek yürümeyiz, her yere arabayla gideriz" demişti. ben olsam tuvalete bile arabayla giderdim

şaka bir yana, tehlikeli memleket olmasa venezüella tam yaşanacak yer. doğa güzel, hayat ucuz, benzin ucuz ve en iyisi kızları çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Nası yani norveçe geçildik mi Hemen telafi etmek lazım. Zam yapılsın. Arabama meşhur pompa ve pahalılıkla ilgili (anladınız siz onu) olan logoyu bulup takmayı düşünüyordum. Yalancı durumuna düşmeyek.

O resmi ekleyelim hemen.

bu resmi bütün arabaların arkasına yapıştırsak nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci
    ...1 lira veriyor ve depo fulleniyor

Burada 1TL'ye 1km gidemeyen araçlar var.
  • Antep civarlarında benzin 2.8 TL ! arkadaşımdan duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 18 Eylül 2011; 13:04:50 >
  • sattım kurtuldum :)
  • puuuuu
  • Tam benim araçlıkmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 18 Eylül 2011; 13:19:40 >
  • venezüella'ya giden bir türk, yağı bol bulmuş arap gibi benzini orasına burasına sürmeden gelmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 18 Eylül 2011; 13:15:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.