Şimdi Ara

Dünyanın en şansız adamıyım (Bir kaç örnek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
5
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tam 3 yıldır sabah 8 akşam 5 e kadar ev bomboş istisnasız ya,ben de de kız yok, geçen bi hatunla tanıştım kız o biçim beni tenha yerlere götürüyor sanki ben kız o erkek :D ben tırsıyom millet görcek diye o derece isin ehli neyse,

nenem kızla tanıştığım gün kalıcı bize geldi, bende 2. hafta dedim neyse gel artık müzik falan hallederiz bi uyandım kardeşim evde iptaloldu, 3.hafta gel dedim dedem geldi iptal, 4.hafta da niye bu kadar ısrar dedim tamam gelme dedim, bugünde kavga ettik bitti.

OLAY:1
    bu hiç birşey, belayı çekerim, 10 otobüs kazası,4 bıçaklanma tehlikesi bir kaç linç atlatdım

[size=2] OLAY:2
    otobüsde gidiyoruz arkadaşla niye her bindiğimde birşey oluyor dedim, cümlemi bitirdim
    otobüsün camı koptu

olay3:
    adamın teki benim yüzümden inicekti gecikti başkası indi şoför tam gidiyor kapı kapanıyor o ara bu bi atladı kapıya sıkıştı yarısı dışarda yarısı yan böyle ayakları yere değmiyor öyle baya gitdi en son kafasını geri çekip bağırdı.

olay4:
    tenha bi yoldan eve geliyoruz, kürek çekiyoruz o zamanlar antrenman dönüşü yorgunuz,arkadaşım şaka yapıyor sürekli ahanda biri geliyo falan diye bende uyardım bunu olur bak diye.

az ilerledik önümüzü 3 tinerci kesti sigara var mı diye işte tam saldırcaklar kaçayım dedim koştum arkadaşım arkamda kalmış dövüyolar geri döndüm beni kovaladılar onu bırakıp benimde zoruma gitdi kaçmak durdum bi kaç tekme yedim attım falan kurtuldum sonra bi baktım arkadaş yolun karşısında bi adam bunu almış arabaya aşağıda bırakmış.

böyle gider 10,20 olay değil böyle çocukluğumdan beri ilerde pc alınca burda anlatıcam hepsini

olay5:
    bi mahalleden köpek çalıyorum çocuğum peşime düştüler yolun altından boru geçiyor büyük diğer tarafdan çıkılıyo dedim gireyim onlarda girer ben hızlıca kaçarım çıkışın yarısı kapanmış bunlar önünde ateş yaktıLAR İÇİNDE AZ DAHA BOĞULUYODUM

olay xx
    düğündeyiz çocuğum o zamanlar, canım sıkıldı gezerken pastaların olduğu mutfağa girdim tezgaha yetişmedim gittim mahallen 16,17 yaşındaki abilerini çağırmaya bunlar bi daldı kolaları duvarlar fırlatıyolar,pastaları deviriyolar banada küçük bi tabak verdiler ben korktum tam kaçıcam kapıyı bi açtım adamla bi çocuk çocuk diyo ascaz kescez sizi adam bana bi tane patlattı kovdu çocuksun çık dedi.

bi kaç yıl sonra aynı düğün salonundan düğünden dönerken o abiler tekine sordum ne oldu diye adam en son ölüm vuruşunu gösterdi dedi :D

olay x1x
    otobüs önden bi arabaya çarptı herkes devrildi ben tabi tetikdeyim geriye doğru esnedim metrix gibi doğruldum bugünde ölmedim bugünde dedim herkes bana baktıydı.

====»Olay OLAY Olay
    otobüsde ygs çalışıyorum yanıma kel bi adam oturdu kpss yemi çalışıyosun diye konuya girdi konuştuk işte iyi bi insan geldi muhabet sohbet bu bana yakışıklı kardeşim falan diyo sakalların on numara olmuş diyo işte sonra dedi işte bi hastane yetkiliyim ben üst düzey işin olursa hallederiz numarasını aldım indim sonra góz doktoru için bunu aradım yardımcı oluruz dedi ssk da yokdu benim gel biz burdan yaparız ücret alınmaz dedi gitdim muane oldum odasında kahve ısmarladı falan

part2:

Bu beni övüyo tabi hazırlıklar nasıl falan, şimdi bu adam biraz kibar konuşuyo hatda beni kapıya kadar yolçuladı böyle top gibi terli atlet giymemek gerek insan üşüyor falan diyo bende ya ya diyip geçiştirdim, eve dönerken ulan adama bak bizi (anladınız) diyip küfretdim sonra dedim, benim bi arkadaşım var oda böyle konuşur dedim bu da öyle herhalde adam iylik yaptı şu laflarına bak dedim. adam bide ben sana uygun fiyata gözlük aldırcam tanıdıkdan dedi

2 gün sonra aradı

olay part3:D

Part3:)
    adam aradı naptın alıyomusun gözlük dedi yok abi dedim bunu faceden ekledim :( tabi konuşurken bu telde başladı işte yakışıklısın kız durumları ne bende diyorum yok abi bende bi ünv kazanayım bakarım diyorum,bu başladı benim bi asker arkadaş bi kızla yapmadan duramıyomuşda buna görevdeyken kısa boylu çirkin bi kız göndermişler(kendide kısa :( ) işte bu onu şöyle yapmış diye anlatıyo dedim benim bi arkadaş var oda böyle hemen ee dedi bende öyle işte dedim kapadım konuyu sonra telefonu

part4:
    Ss atarım ilerde.
    faceden yok senin dudaklardan öpen kız mest olur, ben kız olsam dayanmazdım,ben hiç öpüşmedim nasıl öğrencem,
    sen olsan o cüceye napardın,senin arkadaşların gibi kızlara ilgin yok demi tarzı şeyler yazmıştı

son bi anı:
    arkadaşım ünv okuyor benden para istedi acil 100 tl yokdu bende oda diğer kankamızı aramış bu da demiş servet gelsin alsın atladım gidiyorum parayı aldım durakta bekliyorum bindim otobüse, çarşıya gidip atcam,
    ya ben biliyorum işte tak polis durdu şoförle konuşuyo filan kaza olmuş ben binmeden önce işte kadının teki düşmüş sakatlanmış acıdan bağırıyo aradım arkadaşı cümle şu servet yine bişi oldu deme bana
    dedim kaza olmuş çocuk gülsünmü ağlasın mı şaşırmıştı.

hayatım hep olaylı anlayacağınız sıradan hayatı olanlara imreniyorum ve korkuyorumda 19 yaşındayım böyle 100 lerce olay hayatınızın kıymetini bilin paronayak oldum tenha yerlerde yürüyemiyorum kız arkadaşımla,oturamıyorum otobüse binerken ölmesek bari diyorum.

hadi iyi akşamlar

26 Mayıs 2014; 1:16:55 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM
    KOLUM KOPUYORDU.

Kıyafet askısı fabrikasında işe girdim, makinalarda kalıplar var fabrikadaki vinçle takılıyor tonlarca ağırlıkda o kalıplar, kalıp kapanıyor açılıyor 4 askılık askılık aşağı düşüyor veya kalıba göre askı mandalı düşüyor

neyse ben kaytarıyom tabi altaki sepetde birikiyo mandalar ben en son topluca alıp kasaya koyuyorum dolana kadarda dh da takılıyorum,face, filim falan izliyorum

artık paronayaklaştığım için elimi içeri koyup çekerkende tırsıyorum tam elimi koyucam pat pat diye bi ses geldi ayağa fırlatım o ton ağırlığındaki kalıp benim mandalları aldığım yere düşmüş heryeri su bastı falan öyle

Makina Tıkandı Yangın Çıkıyordu.

Olay:xox1

Aynı tip başka bi makinada yine devam ediyorum birden makina durdu bende dedim bozuldu her halde ustaya geç söylim dedim bi baktım duman kokusu makinanın üstünden dumanlar çıkıyor
    o gece o makinayla uğraşıp durdular.

Bozulmayan Makina Bozuldu
    Olay:xox2

Beni biraz yeni bi makinaya oturtdular o makina o gece 30 dk da bi stop etti

ustabaşı Napıyosun anlamıyorum ki diyodu,
    makinanın ekranında arza nedeni yazıyo :D

==muhabettim iyidir, kızlarla konuşuyodum makinayı bırakıp uzak bi makinaya koydular bu sefer kız gelip hadi bişiler daha anlat diyodu :D en sonunda kovuldum

VOL:21324124

:D her günüm olaylı, otobüsde geliyoruz adamın tekini almadı devam ediyo otobüs yavaşça, ben gördüm adama bakıyorum baya koştu yaklaştı

-kaptan gelen var, dur dedim

koşan adam bi küfür salladı :D

-dedim durma kaptan bas
    herkes güldü.

biliyorum olacakları, kırmızı ışıkda durdu otobüs ilerleyemeden fazla,adam koştu geldi şoföre atar gider yapıyo şöfor gaza bi bastı, dedim kaptan bu durakda durma evine gidemezsin.

Bİ OLAY DAHA başka bi olayda şu,

Şoför bi adamı almadı yine,
    adam taksi tutup otobüsün önünü kesip otobüse bindi aradı şikayet hatdını şikayetde bulundu

OLAY NO:XAX
    Bizim oraya kimse yok mu ekibi geldi bi aileyi başka bi eve taşıdılar, eski evin böyle kenarında çıkıntı gibi bi duvar var adam bi oda daha yapcaktı galiba işte o yarım kalan duvara böyle herkes taş atıyor, tekme atıyor yıkmak için ben bi tekme salladım, baktım zayıf açıldım bi tekme daha,koşdum bi tekme daha,pat devrildi yola herkes dağıldı bana kaldı olay.

şuan 19 yaşındayım geçen eski mahalleme gitdim o zaman daha küçük bi çocuk vardı büyümüş baya servet abi hoş geldin diyip yanındaki arkadaşına duvarı yıkışımı anlattıyor muhtemelen dilden dile konuşulmuş ben o zamanlar o çocuk kadardım
    ilk aklıma gelen bunlar şimdilik :D

Bazıları direkt olarak başıma gelmemiş ama olanlarda var sadece yazarak anlatmak çok uzun ve, anımsamam gerekiyor.

Varan 2:

Arkadaşın evine gidicez, dedim la ben sizin bu otobüslerle gitsem gelsem kesin bi manita düşer :D
    arkadaşda yav he he dedi

bindik otobüse, bi kız oturdu sol çapraza kızıl saçlı bi kız, dönüp dönüp bakıyor, ben başta dedim bana bakmıyo herhalde tipim vasat o zamanlar hiç kimse bakmaz baktım kız ciddi ciddi bakıyo bende arkama baktım kimse :D yok dedim murat (ünv gden arkadaşım) bak kank kız sana bakıyo dedim :D dedi sana bakıyo lan :D
    indik sonra kızla konuşmadım sonra bizim buraların itiraf sayfası var yazdım oraya kız o gün şansa bakmış beni ekledi buluştük tanıştık :D :D

herşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Mayıs 2014; 17:38:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bi hikayelik rez daha
    Yazarak çok zor ama bi tane daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Mayıs 2014; 17:34:09 >
  • REZ

hadi iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Mayıs 2014; 17:35:42 >
  • Yine de şanslısın yaşıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derhal forumu terket la senin uğursuzluğun bizi de etkilemesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOLUM KOPUYORDU.
    Kıyafet askısı fabrikasında işe girdim, makinalarda kalıplar var fabrikadaki vinçle takılıyor tonlarca ağırlıkda o kalıplar, kalıp kapanıyor açılıyor 4 askılık askılık aşağı düşüyor veya kalıba göre askı mandalı düşüyor

neyse ben kaytarıyom tabi altaki sepetde birikiyo mandalar ben en son topluca alıp kasaya koyuyorum dolana kadarda dh da takılıyorum,face, filim falan izliyorum

artık paronayaklaştığım için elimi içeri koyup çekerkende tırsıyorum tam elimi koyucam pat pat diye bi ses geldi ayağa fırlatım o ton ağırlığındaki kalıp benim mandalları aldığım yere düşmüş heryeri su bastı falan öyle

Makina Tıkandı Yangın Çıkıyordu.

Olay:xox1

Aynı tip başka bi makinada yine devam ediyorum birden makina durdu bende dedim bozuldu her halde ustaya geç söylim dedim bi baktım duman kokusu makinanın üstünden dumanlar çıkıyor
    o gece o makinayla uğraşıp durdular.

Bozulmayan Makina Bozuldu
    Olay:xox2

Beni biraz yeni bi makinaya oturtdular o makina o gece 30 dk da bi stop etti

ustabaşı Napıyosun anlamıyorum ki diyodu,
    makinanın ekranında arza nedeni yazıyo :D

==muhabettim iyidir, kızlarla konuşuyodum makinayı bırakıp uzak bi makinaya koydular bu sefer kız gelip hadi bişiler daha anlat diyodu :D en sonunda kovuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 27 Mayıs 2014; 20:35:46 >

• Devam etsene hikayelere ayrıntılı yaz çok güldüm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyiymiş devam
  • :D

• Rez

• Lazım olur

• Görüşlerinizi merak ediyorum

• Bu ne la
  • Kardeş zemzem suyuyla gusül al.
  • Yazık lan üzüldüm valla

• Bence sen şanssız değilsin,çevrene şanssızlık saçıyosun.Baksana hep çevredekilere bişey olmuş.
    Sen çok şanslısın o kadar şey atlatıp hayatta kalmışsın
  • Ve aillem bunu abarttığımı sanıyor inanmıyor

==))2. sayfaya bi kaç olay daha yazd
    (( ==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 26 Mayıs 2014; 17:41:18 >
  • Dur bende yazayim

5. yasinda susuzdede diye bi yerdeyiz dere var top oynuyorum topum ucurumdan yuvarlandi bende bakmaya gittim alınirmi diye tak ayagim kaydi düştüm yuvarlandım. Agac. parcasi gibi birsey vardi ona tutundum sonra iple çektiler beni :)

5. Sınıfa gidiyorum pankarta gidicez stada otobus tıklım tıklım ben su almaya gitmiştim otobus beni almadan gidiyordu orta kapi acikti bende atladim orta kapidan soktum kafami kapi kapandi sıkıştı kafam 2-3 metre gittik ardindan kapı açıldı ve düştüm :(

Yaşımı hatırlamıyorum ama küçüktüm sahilde oturuyorduk bayramdı kıştı tanıdık biri vardı onu bekliyorduk oturduk felan ben dengemi kaybettim denize gümm boklu izmir suyundan babam çikarmısti

• Gusül (Boy) abdesti nasıl alınır?

Gusül (Boy Abdesti)

Gasl, yıkamak demektir. Gusül ve iğtisal da, yıkanma anlamını taşır. Din deyiminde gusül: Bütün bedenin yıkanmasıdır, boy abdesti alınmasıdır. Buna taharet-i kübra (büyük temizlik) denir. Böyle bir temizliği gerektiren hal cünüplüktür. Ayrıca kadınların hayız ve nifas kanlarının sona ermesidir. Cünüplük hali ise, aşağıda açıklanacağı üzere, şehvetle meninin atılmasından ve cinsel ilişkiden meydana gelir. Buna "cenabet olmak" ta denir.

Kısaca gusül abdestini nasıl alırız?

Gusletmek, yani boy abdesti almak isteyen bir kişi önce besmele okur ve : "Niyet ettim Allah rızası için gusül abdesti almaya" diye niyet eder. Elleri bileklere kadar yıkadıktan sonra edep yerlerini temizler. Bundan sonra sağ avucuyla ağzına üç kere su alır ve her defasında ağzını boğazına kadar gargara şeklinde çalkalar. Oruçlu ise boğazına su kaçmamasına dikkat eder. Sağ avucuyla burnuna, genzine kadar üç defa su çeker, her defasında sol eliyle burnunu temizler. Bundan sonra tıpkı namaz abdesti gibi abdest alır.

Abdest aldıktan sonra önce başına, sonra sağ, daha sonra da sol omuza üçer defa su döker ve vücudunu yıkar. Suyu her döküşte elleriyle vücudunu iyice ovuşturur. İğne ucu kadar kuru yer kalmaksızın vücudun her tarafını güzelce yıkar. Gusülde bıyık, saç ve sakal diplerine suyun iyice işlemesi için ovuşturulur. Göbek boşluğu, küpe delikleri dikkat edilerek yıkanır. Böylece gusül abdesti almış oluruz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.