Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en büyük GOAT ı kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en büyük GOAT ı kim?

(En Son Oy Tarihi: 14.5.2025)
Giriş
  • Sizce yaptığı işte en iyi olan en büyük olan kendi yaptığı işin en iyi en büyük GOAT ı kim?

• Listeye sorunun kesinlikle cevabı olmasa da tenisten Djokovic eklenebilir. Halterden Naim Süleymanoğlu kesinlikle eklenmeli. Adam halter sporunun goat’ı. Usain bolt ‘u unuttuğunu varsayıyorum. Güreşten karelin eklenebilirdi ama mijain lopez karelin’i tahtından etmiş olabilir.ben biraz da duygusal davranıp messi dedim ama bu sorunun cevabı michael Phelps usain bolt’ da olabilir. Tartışmaya açık bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet usain boltu ne yazık ki unutmuştum.ama ekledim.

• Listede 1 tane bence önemli adam yok omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların hepsi spor alanında kendi çapında goat, birini seçmek zorunda değiliz ama maradona tanrının elini biryerine sokabilir, ingilize karşı bile olsa hile yapıp onu güzellemeye çalışmazsın karaktersiz herif

• seçeneklerde yeniçeri ercan neden yok

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

daha dur bea yeniçeri olduğumuz mu var? hele bir buhurt internationale katılayım ondan sonra kendimide koyarım listeye.zaten 1 hafta sonra kenjutsuya 20 gün sonrada matrak kursuna başlıyorum.matrak kursundan 5-6 kişi toplayıp buhurt takımı oluşturucam.ondan sonrada ver elini avrupadaki buhurt savaşları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.