Şimdi Ara

dünyanın en iyi seramik tava tencere markası moneta! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
7
Favori
172.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tantitoni die bir marka var oda baya kaliteli sekil olarak moneta ya benziyor
    evde seti var gayet memnunuz su an markafonide indirimde ceklerle alindiginda cok guzel fiyatlara geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramiklerin kolay çizildiği konusu, ucuz ve beyaz boyalı malzemelerin piyada olmasından kaynaklanıyor. Moneta ve adını hatırlayamadığım (firmanın asıl ismi) olan ikinci ürünü bu konuda gerçekten kaliteli. Üstelik tavasını kızartma için kullandığınızda yağın ne kadar az kullanıldığına şahit oluyorsunuz.
    Döküm tencereler için berghoff marka seramik - döküm tencereleri de araştırabilirsiniz. Oktay Usta nın Yeşil Elma programında kullandıklarından... Gayet hoş ve kullanışlı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

     dünyanın en iyi seramik tava tencere markası moneta!


    söz konusu markayı araştırsanız piyasadaki seramik tava adı altında satılan şeylerin kanser yapan, kısa sürede deforme olan, sağlıksız, kullanışsız.. ürünler olduğunu görürsünüz. moneta dediğimizdeyse iş değişiyor.

    buraya kadar reklam kısmıydı.

    http://www.monetamagaza.com sadece moneta ürünlerini satıyor, moneta nın pyasasını tam olarak bilmediğim için fiyatların durumu hakkında bir şey diyemem.

    ama sitenin indirimli ürünler kısmında, sarı renkli, biri tencere ve tavaya benzer tencereden olulan garip tasarımlı bir set var. %77 indirimli gözüküyor.
     dünyanın en iyi seramik tava tencere markası moneta!

    tasarımını beyendim ve bekar edinde yaşayan biri olarak bu sevmli, küçük tencere tava takımı benim iiçin fazlasıyla yetecektir.
     dünyanın en iyi seramik tava tencere markası moneta!

    ancak sormak istdiğim, acaba bir bindirip indirme durumu olabilir mi? bu ürün çok mu sıcaktır, yoksa nedir, ben çözemedim size danışmak istedim;

    http://www.monetamagaza.com/Urun/MONETA-LEDA-KAPAKLI-MAKARNA-TENCERESI-22-cm-KAPAKLI-BASIK-TENCERE-26-cm-pmu93.html

    çok dandik olmadığı sürece çinden gelenlerden bahsediyorum.Türk malı tüm seramik tava tencereleri alabilirsiniz.Malzeme mühendisiyim seramikler hakkında bitirme tezimi yazıyorum

    Emin olun seramik teknolojisinde ve kalitesinde italyanlardan eksiğimiz yok




  • Seramik ürünlerin teflondan hiç bir farkı yok !!

    Ayrıca Türkiyede adam gibi tencere tava seramik yapan yok. Hepsi çakma. Adını vermeyeyim, çok bilindik meşhur bir markanın seramik tavasını inceliyordum. İçini şöyle tırnağımla bir bakayım dedim. Tırnağımı sürer sürmez boya gibi kalktı :)) 5 para etmez.
  • Cem seramik var bizde. Biri çoktan çizildi, diğeri de çizilmeye başladı. Moneta'larda çizilme olmadı. Aslında şeytan diyor "git THH'Ye, paranı al" diye. Dur bakalım...
  • İşin uzmanı olan arkadaşlar. Şu linkteki sermaik tencere seti bana hesaplı geldi ama sitenin fazla reklam kokan tarzı bana bu işte bir pislik olduğu hissiyatını da yaşatmıyor değil :

    http://www.outletimiz.com/?ref=mlytmnst

    Ne dersiniz?Markayı daha önce duyan kullanan var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartcard

    İşin uzmanı olan arkadaşlar. Şu linkteki sermaik tencere seti bana hesaplı geldi ama sitenin fazla reklam kokan tarzı bana bu işte bir pislik olduğu hissiyatını da yaşatmıyor değil :

    http://www.outletimiz.com/?ref=mlytmnst

    Ne dersiniz?Markayı daha önce duyan kullanan var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum....

    burada bluetooth kulaklık var, konu da fena hortlamış..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartcard

    İşin uzmanı olan arkadaşlar. Şu linkteki sermaik tencere seti bana hesaplı geldi ama sitenin fazla reklam kokan tarzı bana bu işte bir pislik olduğu hissiyatını da yaşatmıyor değil :

    http://www.outletimiz.com/?ref=mlytmnst

    Ne dersiniz?Markayı daha önce duyan kullanan var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum....

    Bluetooth tava offf ne yimehler yapılır he... işin esprisi tabi ama ana sayfadaki ürünler devamlı değişiyor anlaşılan... Nesyse başka link bulursan ürünle ilgili iyi olur.... Ayrıca site, ürünün reklamını hakkıyla yapmadan nasıl satabilir ürünü... ilginç bir bakış açınız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 17 Kasım 2012; 23:05:33 >




  • Konu gerçekten mühim bir konu insan sağlığına doğrudan teshir ediyor, çok dikkatli olunması lazım.
    Sizi etkilemez doğacak çocuğunuzu etkileyecek hususlar var, Seramik tavaları hep çok sağlıklı doğal diye lanse ettiler, Sanki teflon a alternatif olarak üretildi, ama biraz araştırınca anladık ki onunda teflondan hiç bir farkı yok. Yine ne varsa Çelik tencerede var., Yapışma sorunu ise, ustalık meselesi biraz, Yapan pilavın bile en alasını çelik tencerede yapabiliyor. :)

    Çelik tencere de dikkat etmemiz gereken husus, 18/10 Cr/Ni oranına sahip olması.

    Sizlerin çelik tencere konusunda 1 numara diyebileceğiniz, önerebileceğiniz markalar var mı, mesela, esse, WMF in çelik tencere setinin 199 tl ye satıyordu marka iyi ama fiyat bana uygun geldi.

    Önerilerinize açığım.
  • Çelik tencerede 1. jumbo wmf 2. Aryıldız, emsan 3. karaca, korkmaz
  • Arkadaşlar Shafer kullanan var mı aranızda?
  • En sağlıklısı döküm fakat bakımı zahmetli, öyle at bulaşık makinesine yıka falan olmuyor deterjan değmeyecek , sırlamasını yapacaksın , pas olayına dikkat edecen falan....
  • Tesadüfen bu siteye girdim ve tesadüfen bu konuyu gordum. Maalesef yorum yapan bütün arkadaşlarda eksik bilgi var.
    Bir kere teflon tencerelerin kanser yaptığını iddia eden arkadaslar yanılıyorlar. Florakarbon (PFOA) gazının çıkartıldığı bütün teflon kaplamaların saglıga zararlı bir durumu yoktur.

    Bunları nasil ayırt edebilirsiniz? Ürünlerin üzerinde "PFOA free" yazılıdır.

    İkincisi çeliğin cok sağlıklı oldugunu iddia eden bir arkadaşın yorumları tamamen bilgisizlik. Yemeğin suyuna katılan tuz kromoksit denen maddenin oluşmasına sebep olur, bu da insan saglıgına zararlı bir maddedir. O yüzden suan dunyanın onde gelen mutfak gereçleri üreticileri Çelik tencere ve tavalara da seramik kaplamaktadirlar.


    Bir diğer dikkatimi çeken konu ise petek dokulu olan ürünlerle ilgili yapılan yorum.
    Arkadaslar petek dokulu tencereler, bu dokuya sahip olmayan tencerelere nazaran daha dayaniksizdir. Cunku petek dokuların kenar radusleri seramik yahut teflon kaplamanın arasına girmesini engeller. Gözle görülmeyen çatlaklar meydana gelir. Bu da zamanla korozyona sebep olur.

    En iyi seramik markası diye de malesef bazı firmaların isimleri ortaya atılmış. Monetanin seramik kaplama üreten ilk bulan firma olduğu söylenmiş. Bu da bir yanılgıdir. Moneta sadece tencere üretir. Seramik ve teflon kaplamalarının markası Almandir. Kendileri bu hammaddeleri dışarıdan alırlar. Bu firmanın çatı markası Alluflon SPA'dir.

    Su an turkiye Pazarı'nda satılan en iyi ürün greenpan ürünleridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seramik tavada omlet tavuk yağsız pişirirken yapışıyormu yoksa reklamlar doğruyumu söylüyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerkocak

    Arkadaşlar Shafer kullanan var mı aranızda?

    hocam 30 cm lik seramik tavasını almiştık, bordo renkli,
    pek memnun kalmadık açıkcası, evde başka seramik tavalarımız da var, schferi tavsiye etmem kullanan biri olarak.
  • Selam,

    www.delimano.com.tr sitesine giren var mı ya da bu marka ile ilgili bilgisi olan?

    Delimano mutfak gereçlerinde kullanılan seramik ünlü Alman şirketi WEILBURGER tarafından üretilmekte, tencere ve tavalar İtalya'da imal edilmektedir, diyor, görüntüde güzel ancak fiyatı da güzel...

    İkinci sorum, alüminyum üzerine seramik kaplıyorlar anladığım kadarıyla, alüminyum ne kadar güvenilir o da ayrı konu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oeste

    Anneler günü için seramik tencere çok araştırmıştım piyasakilerin çoğu yoksul işiydi o markalar cem, esse ve papillaydı. Sonra internette jumbo nun seramik tencerelerini gördüm süper gözüküyorlardı alacaktım ama hiçbir yerde bulamamıştım. Sonra moneta adında olan markayı duydum yılların markası oluşu, italyan oluşu seramiğinin kalınlığı ve estetik duruşu beni çok etkiledi ve moneta almıştım. Son derece memnunuz ama yine de aklım jumbo da kalmadı değil :o

    http://imageshack.us/photo/my-images/406/urun3271.jpg/

    Yoksul işi ne demek? Jumbo büyüklüğünde kendini bilmezlik ve terbiyesizlik seninki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: secilburgaz

    Çelik tencerede 1. jumbo wmf 2. Aryıldız, emsan 3. karaca, korkmaz

    0 numaraya yani en tepeye de bence Fissler i koy.
  • merhaba,
    moneta'ya ait bütün ürünler katalog fiyatı üzeriden %25 indirim ile temin edilir, fatura da isteğe göre kesilir, almak isteyenler monetaistanbul@gmail.com adresi ile irtibat kurabilirler, satış websitemiz de yakında açılacak.http://monetamagaza.com/Anasayfa/ buradan fiyatları ve ürünleri inceleyebilirsiniz.
  • En iyi pişirme gereçleri (cookware) markalarından bazıları şunlardır: Fissler, WMF, Silit, Hecha, Bialetti, Le Creuset.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.