Şimdi Ara

Dünyanın en ilginç feedleme sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.op.gg/summoner/userName=biriki%C3%BC%C3%A7

En başından sonuna kadar bakın ve sizce bu kadar feeder arasında geçerli nasıl bir sebep olabilir

Evet kendisi söyledi ss'ni atabilirim boostladığı kişi parasını vermemiş bu eleman riota kanıtlı ticket atmış yinede hesap ceza almamış . O yüzden şimdi hesabı hak ettiği lige geri düşürüyormuş

Ve asıl merak edilen konu aralıksız en az 30 maç feedleyen bir insan bunca report arasında hala ceza almamış girip paşa paşa oynunu oynayabiliyorsa boşuna report atmanıza gerek yok

• Faydalı konu repini vermedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginçmiş :>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repli konu faydanı verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trachtenberg

ilginçmiş :>

Bana ilginç gelen bunun feedlemesi değil aslında gerçekten çok alışıldık bir durum bu serverda . Bana asıl ilginç gelen bu adamı deliler gibi kesip karşı takıma low , farma bak , easy diyebilecek karakterde insanlar
  • o değilde adam arada win bile almış nasıl bi server bu tr
  • op konu eline ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağlık
  • Zamanında bende yapmıştım, plat 3'e boostlattırdı gold 1'den. plat 5 0lp'ye kadar düşürdüm.
  • 0-25-1 win
  • Bugün adamın biri riot feederlara ceza vermiyor o yüzden feederlar ceza alana kadar feedliycem diye protesto ediyodu. Mantıklı geldi bana da, birlikte feedledik.

• aslında eloboost yaptırıp parayı vermeden şifreni değiştiricen direk xD
  • Feedleyen eleman işi bilmiyor maalesef. 7 kere falan öldükten sonra para vermemeye başlıyo. Öyle olduğunda gidip biraz asist alıp takımın killini çalsa tekrar para verir duruma geldiğinde tekrar gidip feedlese daha iyi olur. Ama bunu söylediğimde söylediğim kişi bu sistemin değiştiğini söylemişti. Neyse değişmediyse böyle feedleyin.
  • bu maçtan sonra oyunuma riot geldi keşke başka birşey dileseydim güzel sohbet oldu
  • nesi ilginç bunun ? ben olsam ben de aynısı yapardım
  • Tost isi önce para sonra mama olmuyor mu parayı gormeden mamayi verirsen kusturturlar mamayi zamana yazik ayqü

• Dün smurf hesabıml banada geldi az kalsın kazanıyodukta adam 0-35 falan oynadı .d

• -zed- kullanıcısına yanıt
    artık bu durumlar o kadar çok oldu ki, emin ol onlara da defalarca gelmiştir saçmalığa dönüşüyor işte böylece.
  • Oscar ödül töreni sırasıydı Whiplash'çı biri vardı ben Birdman'i tutuyodum,karşıdaki Birdman filmine laf attı ben de feedlemiştim.
  • İnsan neden eloboost yaptırır ki,ne zevki var arkadaş.İyi oynuyorsan her türlü win streak yapıyorsun.Oyunu kazanıyorsun,liginide atlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 20 Mayıs 2015; 13:35:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.