bunlar bisi deil barrak lokantisi vardi bir ara uzakdoguda her tur hayvanini barragindan yemek yapiorlardi...........
barrak gibi lokantaymış valla
yanlız kellenin nesi iğrenç ben çok seviyorum bence harika bi tadı var özellikle dili çok acayip birde bazıları gözünü bile yiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
kelle mi iğrençmiş?? o listeyi hazırlanaya bir söğüş yedirmek lazım bakalım bağımlı oluyor mu olmuyor mu
her kültürün kendine özgü severek yediği yemekler diye de bir gerçek var. beyin salatası da severek yenilir ülkemizde.bu bazılarına çok kötü gelebilir. tadı da baya güzeldir
quote:
Orjinalden alıntı: zayef
İşte mükemmel yemekler
7- Hasan Abi Pilavı
doğru mudur? doğrudur, arz ederim. saygılar öpüyorum sizi.
Onlar da bizim yemeklerimize iğrenç diyorlardır.Ama yine de iğrenç.
Yalnız şöyle bir olay var ki, böcek yemek sağlık açısından ete göre çok daha yararlıymış
quote:
İşte mükemmel yemekler
milliyette görmüştüm bunu at yar.. galiba
quote:
Orjinalden alıntı: 1
Dil + Beyin + Kuzu kelle ( : Vazgeçmem. Heleki dille beyini sabah kahvaltıda yiyeceksiniz. Beyinde bol limonlu olacak. Aman Allahım 1 hafta sadece bunlarla beslenmek isteyebilirim ( : Ama listede gerçekten çoooook igrenç şeyler var
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
Az önce,
Kuru fasulye + pilav + cücüklü soğan yedim
bizim tabldotta da o vardı ama yanında kadayıf
Cinsel organımı kesip versem yerler.
quote:
İşte mükemmel yemekler
+100000000000000000000000000000000000000000
+
quote:
Orjinalden alıntı: erdogan1416
milliyette görmüştüm bunu at yar.. galiba
quote:
Orjinalden alıntı: 1
hocam gülmekten öldüm valla
Bunlara yemek adı bile verilemez...Bunları yiyenlerede insan sıfatı konulamaz...İte versen it yemez...İnsanlar çok garipleşmiş ne diyeyim bunları yiyeceğime alırım kuru ekmeğeimi koyarım soğanı arasına yerim.
Rizemin muhlamasından güzel yemek olur mu pizza halt etmiş yanında hiç bişeye değişmem vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
Rizemin muhlamasından güzel yemek olur mu pizza halt etmiş yanında hiç bişeye değişmem vallahi
off bee 10 gün rizede güneycede kalmıştım her sabah tereyağlı muhlama yerdik
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
off bee 10 gün rizede güneycede kalmıştım her sabah tereyağlı muhlama yerdik