< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Fırsat paylaşımı için teşekkürler.
Lütfen özellikle çocuklarınıza aldığınız kitapları gözden geçirin. Bilinçaltlarının eşcinsellik ve evrim gibi olgularla dolmasını istemezseniz tabi. Bunlar sizin için problem değilse yolunuza devam edebilirsiniz. Ben dikkat eden anne ve babaları uyarmış olayım. |
Tamam kardeşim; ol denildi, çamurdan ortaya çıkıverdik.
![]() |
Cehalet ne güzel her şeyi biliyorsun!
|
Evrim diye bir gerçek var, bir de evrimi açıklayan teoriler. En meşhuru ve sağlamı da Darwin'in evrim teorisi. Aslında anlamak zor değil.
|
Ya hocam bu evrim tartışmaları her neyse de sizde burda takılmış olduğunuz felsefi düşünceyi tekrar etmekten sıkılmadınız mı?
|
Bildiğini sanan bilgisizsiniz.
Yeri gelmişken paylaşayımhttps://forum.donanimhaber.com/celal-sengor-hakkinda-sorularinizi-bana-sorabilirsiniz--135020224 Blok. |
Kitabı aldım ve elime ulaştı. Üst mesajlarda çocuğuma/yeğenime vs vs eğlenceli bir hediye olacak denmiş lakin kitabın o kadar da eğlenceli olduğu söylenemez. 3 boyutlu, sesli vs deyince ooo süper bir şey galiba diyorsunuz ama çocuk eline aldığında o kadar ilgisini çekmiyor. Açıkçası ben de fazla beğenmedim. O dandik ses kaydını çocuğa dinletene kadar YouTube’dan da vinci learning in kaliteli çocuk belgesellerinden açın ordan izlesin daha çok şey öğrenir. 3 boyut dediği de 2-3 tane kalitesiz karton parçası.
Zaten kitabı satamayınca stok eritme amaçlı 15 tl ye maliyetine satıp elden çıkardıklarını düşünüyorum. Yoksa 60-70 liralar çok çok uçuk fiyat böyle bir çocuk kitabı için. Tabi 15 tl de bu devirde para değil lakin ürün de pek güzel değil (çocuk gözüyle bakınca) Tercih sizin :)) |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 4 Ocak 2019; 9:47:4 > |
|
|
|